tv
منم همچین گزینه ای نداره es6960
Printable View
tv
منم همچین گزینه ای نداره es6960
فقط می تونم بگم سرکاری هستش.
من تعجب می کنم که چرا محدودیتی برای این تاپیک و مطالبی که درج می شه ایجاد نشده است ؟ چه بسیار دوستانی که با این پستهای بیهوده منوی مخفی را دستکاری کردند و دچار مشکل شدند . یعنی فکر می کنید با یک دستکاری منوی مخفی به 40000 فیلم اچ دی و 240 کانال اچ دی و هزاران شبکه و برنامه وصل می شید؟ با کدوم وسیله ؟ با اینترنت adsl؟ که قدرت استریم یک ویدیو یوتیوب رو هم به سختی داره ؟ یا با آنتن هوایی ؟ واقعا فکر کردید یک فیلم اچ دی برای پخش آنلاین به چه پهنای باندی نیاز داره ؟ عزیزان من ، این دوستمون شاید رفته یه جایی یه اپلیکیشنی مثل eXPLORE 3D تو این مایه ها نصب کرده فکر کرده وصل شده به تلوزیون جهانی !!!! اصلا این اسم رو شما تا بحال جایی شنیدید ؟ تلوزیون جهانی ؟ یا مثلا WORLD TV؟؟؟؟ واقعا مضحکه است .
ببخشید که تند نوشتم . ولی کمی هم به زوایای یک حرف فکر کنیم .
سلام دوستان من تی وی سری 6 سام 6900دارم هرکار میکنم قسمت های مربوط به کشور فعال نمیشه چکار کنم ممنون
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن آن مطلب زیر را مطالعه کنید
. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.
2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
کد:
mute > 1 > 1 > 9 > OK
منوی Hotel Mode ظاهر می شه.
3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.
4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.
5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.
6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.
7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ی ES7770 , '46 دارم و به مودم روترم ک توی خونه دارم وصلش کردم از نظر شناختن و وصل شدن مشکلی نداره ولی وقتی میخوام به سامسونگ اپز یا حتی مرورگر وصل شم ارور شماره 1 و شماره3 ب منظور مشکل وصل شدن ب سرور و مشکل وصل شدن ب شبکه رو میده
+
یک هارد اکسترنال هم دارم ک ب لپ تاپم وصله چطور میتونم از طریق تی وی و اسمارت هاب ب محتویات هارد اللخصوص فیلم ها و موزیک ها دسترسی داشته باشم ؟
باید نم افزار all share سامسونگ رو دانلود و روی لب تاپت نصب کنی. نرم افزارهای دیگه ای هم هستند . نحوه کار با اونها رو می تونی با سرچ کلمه dlna توی تاپیکها پیدا کنی.نقل قول:
نقل قول:
باید نم افزار all share سامسونگ رو دانلود و روی لب تاپت نصب کنی. نرم افزارهای دیگه ای هم هستند . نحوه کار با اونها رو می تونی با سرچ کلمه dlna توی تاپیکها پیدا کنی.
نصب کردم این نرم افزار رو تلویزیون هم ب روتر و مودم کاملا سالم وصل میشه ولی نمیتونم از طریق تلویزیون ب محتویات داخل سیستمم وصل شم :|
میتونه مشکل از ناد32 ، فایروال یا باقی چیلتر کننده های ترافیک روی کامپیوتر باشه ؟
چیکارشون کنم :D ؟
سلام
من مدل EH5300 رو از بانه خریدم ولی نمیدونم برای اتصال به اینترنت و ... باید چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مطالب زیر را مطالعه کنید
AllShare Play
اسمارت هاب← AllShare Play
فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاه USB ،Mass Storage Class MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید. برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی دستگاه را به درگاه USB در تلویزیون بزنید. اگر می خواهید از USB HDD استفاده کنید، توصیه می کنیم ازUSB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد. برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتررا به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه AllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با DLNA قرا دارد،باید شبکه بی سیم داشته باشید.
دستگاه های پشتیبانی شده
انواع خاصی از دوربین USB دیجیتال و وسایل صوتی ممكن است با این تلویزیون سازگار نباشند. AllShare Play فقط از دستگاه های USB Mass Storage Class MSC پشتیبانی میكند. MSC یك وسیله ترابری رده انبارش توده ای فقط به صورت انبوه است. نمونه های MSC شامل درايوهای انگشتی، خواننده های كارت فلاش وUSB HDD می باشد USB HUB پشتیبانی نمی شود دستگاه ها بایستی به طور مستقیم به درگاه USB تلویزیون وصل شوند.
از هارددیسکهای بیش از 3 ترابایت پشتیبانی نمی شود. اگر بیش از 2 ابزارPTP وصل شده باشند، تنها می توانید از یكی از آنها در آن واحد استفاده كنید. اگر بيش از دو ابزار MSC وصل شده باشد، بعضی ازدستگاه ها ممكن است شناسايی نشوند. ممکن است از یك دستگاه USB که به نیروی زیادی نیاز دارد بیش از 500Ma یا V 5 پشتیبانی نشود. اگر تلویزیون در طول مدتی که در زمان حفاظت خودکار تنظیم شده ورودی نداشته باشد، محافظ صفحه اجرا خواهد شد. حالت صرفه جویی در نیرو ممکن است هنگامیکه آنها را به تلویزیون وصل می کنید برای برخی رانشگران دیسک سخت خارجی به طور خودکار شروع به کار کند.
استفاده از عملکردDLNA
اسمارت هاب← AllShare Play
می توانید محتوای رسانه ای شامل فیلم ها، عکس ها و موسیقی كه در تلفن های موبایل یا سایر دستگاه ها ذخیره شده از قبیل کامپیوترتان را توسط كنترل آنها بر روی تلویزیون از طریق شبكه پخش كنید.برای اطلاعات بیشتر. دستگاه های موبایل ممكن است نیاز به نصب نرم افزارهای دیگری داشته باشند. برای جزییات، به هریک از دفترچه های راهنمای كاربران دستگاه مراجعه كنید.اگر تلویزیون Samsung شما به سرور DLNA غیر Samsung متصل شود، ممکن است در حین پخش فیلم مشکل ناسازگاری پیش بیاید.توسط اتصال تلویزیون Samsung به شبکه از طریق ،AllShare Play می توانید از عملکردهای اصلی Samsung به ترتیب زیر استفاده کنید: پخش فرمت های تصویری گوناگونMP4، 3GP، AVI، ASF، MKV ،DivX و غیره
ویژگی تصویر کوچک فیلم
– –عملکرد محلیاب برای شروع دوباره پخش فیلم
– –فصل بندی خودکار پیمایش در صحنه
– –مدیریت محتویات دیجیتال
سازگاری با فرمت های زیرنویس گوناگون SRTT،TXT ،TXT ،SUB ،SMI
جستجو براساس نام های فایل و بسیاری موارد دیگربرای استفاده کامل از عملکردهای DLNA اصلی Samsung توصیه می شود که از نرم افزار AllShare Play که در تلویزیون ارائه شده استفاده کنید.
تنظیمات AllShare
منو ← شبکه ← تنظیمات AllShare
فهرستی از تلفن های موبایل یا دستگاه های وصل شده را نشان می دهد که برای استفاده تنظیمات AllShare با این تلویزیون برقرار شده اند.عملکرد تنظیمات AllShare در همه دستگاه هائی که از DLNA DMC پشتیبانی می کنند موجود است.
امكان / امتناع: امکان می دهد/ دستگاه ها را مسدود می کند.
حذف: دستگاه ها را از فهرست حذف می کند. ● ● این عملکرد فقط اسم دستگاه را از فهرست حذف میکند. اگر دستگاه حذف شده روشن شود ویا سعی كند به تلویزیون وصل شود، ممكن است دوباره در فهرست نشان داده شود.
برای پخش محتوای رسانه دستگاه های وصل شده به عملکرد DLAN مراحل زیر را اجرا نمائید:
1- در صفحه AllShare Play نوع محتوایی که میخواهید پخش شود را انتخاب کنید: فیلم ها, عکس ها, موسیقی.
2- در سمت راست صفحه DLNA را انتخاب کنید.تلویزیون فهرست دستگاههای وصل شده با عملکرد DLNA را نشان می دهد.
3- دستگاه را انتخاب کنید AllShare پوشه ها یا فایل های قابل دسترسی روی دستگاه را نشان می دهد.
4- یک فایل را در لیست فایل انتخاب کنید. فایل برگزیده پخش خواهد شد.
پخش رسانه حفظ شده روی دستگاه های DLNA
1- تلفن موبایل یا دستگاه های دیگری که از عملکرد AllShare Play پشتیبانی می کنند را وصل کنید.
2- محتوای رسانه را در دستگاه پخش کنید. صفحه پاپ آپ در پائین تلویزیون ظاهر می شود.
3- امكان را برای قبول دستگاه وصل شده انتخاب کنید. اکنون می توان محتویات رسانه دستگاه را روی تلویزیون پخش کرد.
می توانید دستگاه های مجاز را در تنظیمات AllShare پیدا کنید. یك پنجره هشدار ظاهر می شود كه به آگاهی شما می رساند محتویات رسانه فیلم ها، عكس ها، موسیقی كه از تلفن موبایل ارسال شده بر روی تلویزیون نمایان خواهد شد. محتویات 3 ثانیه پس از ظاهر شدن پنجره هشدار به طور خودکار پخش می شود. – –اگر پنجره هشدار را هنگامیکه پنجره هشدار ظاهر می شود با استفاده از کنترل از راه دور ببندید، محتویات رسانه پخش نمی شود.
اولین باری که دستگاه از طریق عملکرد رسانه به تلفن موبایل، دستگاه را روی امتناع در تنظیمات AllShare تنظیم کنید. محتویات ممكن است بستگی به قدرت تفكیك وفرمتشان روی تلویزیون پخش نشوند. برخی دكمه ها ممكن است بستگی به نوع محتوای رسانه كار نكنند. با استفاده از دستگاه موبایل، می توانید پخش رسانه را كنترل كنید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر منوال سیستمتان را مطالعه کنید. تمام سوالهای شما پاسخ داده خواهد شد
منو----> پشتیبانی ---->e-manual