خیلی ممنون حتما امتحانش می کنم ........ من گرافیک 8400 gs 512 mb .......یه سوالی داشتم اگه گرافیک بازی cod 4 رو دیده باشی دست کمی از crysis نداره حداقل اگه کمتر خیلی محسوسه...(این نظر منه ها شاید اشتباه می کنم)...ولی کلا می خوام اینو بگم که من اونو با آخرین تنظیمات گرافیکی 1024*768 دارم بازی می کنم و هیچ تیکی نمی زنه ولی نمی دونم چرا crysis اینجوریه ......؟......شرکت activison همیشه بازی هاشو یعنی نسخه های قبلی cod رو جوری زده که به همه جور سیستمی بیاد حتی همین COD 4 رو با گرافیک 6200 هم اجرا کردیم و میشد بازی کرد ولی بازیهایی مثه CRYSIS نمی دونم چرا انقدر گیر میدن ......ANTI ALIASING این بازی رو 2X می کنم سیستم قاطی می کنه ..... اگه میشد یه کاری کرد که حداقل مثه COD 4 شه...خیلی خوب بود چون آخه وقتی مدیوم می کنم زمین تا آسمون با های بازی ، فرق داره البته بیشترش به خاطره همون SHADER هستشش که خیلی سرعت میگیره ولی خب اگه برش داری خیلی ضایع میشه........فکر کنم یکی از ضعف های بازی همین باشه که سیستم خیلی سنگینی می خواد .......... ولی در کل چه جوریه که COD 4 گیر نمیده ولی CRYSIS میده ....؟ .....شاید به خاطر موتور های گرافیکیه که به کار بردن ..... نه ؟
یه چیزی هم بگم من COD 4 رو وقتی مدیوم می کنم خیلی چیز ضایعی نمیشه و همون قشنگیرو داره ولی کریسیس اینجوری نیست و فقط های اون خیلی حال میده .......................:40: