سلام بر همگي
چه مشكلي پيش اومده و راجع به چي بحث مي كنيد؟
اخه تو صف كنكور بودم الانه اومدم به خونم
منظورم اينترنته.
Printable View
سلام بر همگي
چه مشكلي پيش اومده و راجع به چي بحث مي كنيد؟
اخه تو صف كنكور بودم الانه اومدم به خونم
منظورم اينترنته.
هیچی با با ایشون بن شد
کسی تا حالا بطری The God In Heaven را تا حالا گرفته يا نه.
من که دنبالشم
من كه با كد گيم شارك دريافت كردم تمام دستوراتشو انجام دادم ولي ثمري نداشت حتمآ بايستي اون رو بدون كد به دست اورد.نقل قول:
نوشته شده توسط A-H Entertainment
سلام به همه من اين بازي را زياد بازي كردم من وقتي كوچيك بود خيلي بازي ميكردم هيچ وقت سير نميشدم ولي نتونستم تا حالا به شهر برم ولي تو اين موندم ايا شهري در كار است يا نه اگه هست چرا كسي نتونسته بره تمام غذاها را 100% كردم 50 ماهي داشتم قلب تمام دخترها قرمز بود 100 % خانه داشتم ولي مزرعه 95% بود من كامل بازي كرده بودم فقط 95% مزرعه بود من يه سوال دارم اون موقع كتاب نبود كه من خودم بدون كتاب بازي ميكردم حالا نوشته سگهاي شكاري كسي تونسته اينارو پيدا كنه يا نوشته cow rains و اخريش كه مادر بزرگ برات كفش ميدوزه كسي تونسته اينارو پيدا كنه يا بدست اوره من كه ميگم دروغه همش ولي تايپكهاي قبلي خوندم نوشته شده سگهارو پيدا كردن ميشه كاملن بگيد چطوري ميشه بدست اورد فقط دروغ نگيد كه منم ميخوام بازي كنم از اول و اونايي كه گفتم كسي پيدا كرده اونا رو هم توضيح بديد ممنون
سلام خدمت شما دوست عزيز:
بله شهر در كار هست.اخه يكي از دوستانم كه يك بازي خور هست اون رو تا اخرش رفته ولي من هم مثل شما خيلي اين بازي رو كردم ولي نتونستم تا حالا به شهر بروم.
شما اگر مي خواهيد به شهر بريد بايستي كاري كنيد كه 100% مزرعه تان كامل بشه و گرنه نمي توني به شهر بري.
راجع به اون سوالاتي كه كردي(سگ هاي شكاري و 000)اونها اكثرشون بايستي به شهر رفته باشي تا به دست اوري.
راستي شما سيو 95% بازي رو داريد؟
ببین شگ های شکاری رو توی سال سوم وقتی زنت مریض میشه میری تو یه ده کده ی دیگه . وقتی برگشته سگها رو توی میدون شهر میفروشن.راستس من درصد مزرعه ام رو تو کنسول 100 درصد کردم!!!!!!!!!!!!!
من كه اين همه بازي كردم 5 سال بازي كردم و زنم كارن بود مريض نشد بيشتر راهنمايي كن بگو در كدوم سال ازدواج كردي و كجا رفتي اين اتفاق افتاد ممنون :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
سال اول ازدواج کردم.سال سوم صبح بیدار شدم دیدم مریض شده!!