تازه تعطیلات تاسوعا عاشورا رو هم حساب کن و محرم هم که تق و لغه کلانقل قول:
Printable View
تازه تعطیلات تاسوعا عاشورا رو هم حساب کن و محرم هم که تق و لغه کلانقل قول:
صد در صد تایید میشه من برادرم هم 3 سال پیش اذر اعزام شد میگفت تا یه برف و بارونی میومد همه رو میفرستادند تو سربازخونه در هر صورت سرما بهتر از گرما هست !!نقل قول:
تاسوعا عاشورا و محرم که خیلی فرقی نمیکنه. ما دقیقا عاشورا و تاسوعا رو توی پادگان بودیم! تازه دو هفته یکبار مرخصی رو میدادن، ولی اون2 روز توی مرخصی نبود تعطیلمون نکردن! کلا فقط یک روز تعطیل بودیم اون هم 22 بهمن بود!!! تازه اونم چون روز قبل از جشن تحلیف (تهلیف؟! یا حالا هرچی. پایان دوره!) بود تعطیل کردن
فقط فرقش این بود که اون 10 روز بعد از شام همواره میکردنمون توی حسینیه که بزنیم سر و کله مون! اونایی که خواب لازم داشتن میتونستن اون 2-3 ساعت رو بخوابن :دی البته ما که فرمانده توپی داشتیم هیچوقت بعد از شام بیرون نگهمون نمیداشت، در اختیار بودیم بعد شام :27:
کلا به امید تعطیلیا نباشید :دی
شما پس اوضاعتون بد بوده :دینقل قول:
ما بعد ساعت 4 در اختیار خودمون بودیم (البته اون دو ، سه شبی که پادگان می موندیم :31:)
تاسوعا عاشورا و کلا محرم هم تا جاییکه من دیدم همه جا راحت هست چون تعطیلی تاسوعا عاشورا میفرستن خونه ، روزا هم که صبح ها زیارت عاشورا (خواب صبح گاهی) برپاس
البته هیچی بهتر از رمضون نیست که کلا تعطیله :27:
نگو هیچی بهتر از ماه رمضان نیست که پدر ما را در اوردند ظهر وسط گرما ساعت 12 ما را میبردند رژه تا ساعت 2 بعدظهر بعدش هم که اجازه اب خوردن نداشتیم تا اذان البته ما که میخوردیم ولی با ترس چون اگه میدیدند سه روز بازداشت و بعدش لغو مرخصی تا اخر اموزشی بشین پاشو و از این جور چیز ها خلاصه رمضان میتونه جهنم باشهنقل قول:
یا ابوالفضل!!
این برگه ما اومد... :41: من ۹/۱۸ اعزامم... ولی توی این برگه زده ۹/۲۰ بیا میدون سپاه...
کد مرکز آموزش رو هم زده ۱۰۵:
یعنی ما میریم هتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کد 105 : هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل نیروی زمینی سپاه
بابل هم که بارون بازاره...:27:
کد 272 نیرو انتظامی مرودشت خوبه 30 کیلیومتر بیشتر تا خونه راه نیست برای منم زده 20 اذر
دوستان یک سوال یکی از رفقا از سربازی یک سالی میشه که فرار کرده
یعنی اموزشی را تموم کرد یک ماه رفت تو یگان مثل این که خیلی بهش فشار اوردن این بنده خدا هم حالش بد شد و فرار کرد بعدشم کارش کشید به روانپزشک کلی قرص و دارو الان بعد از یک سال مقداری بهتر شده ولی این میگه اگه قرار باشه برگردم همونجا نمیرم البته این بنده خدا از گیر افتادن هم میترسه میگه اکه بیان در خونه بگیرنم ابروم میره
حالا این رفیق ما یک فکری زده به سرش میگه دوباره دفترچه پست کنم و سه ماه سنوات بکشم هر جا افتادم افتادم حالا میخواستم ببینم این میتونه از اول بره خدمت یا نه یعنی دوباره دفترچه پست کنه و بره اموزشی یا نه تو سیستمشون ثبت شده و میان میگیرنش
دوستان اگه جواب بدن ممنون میشم این دوست من دوباره داره حالش بد میشه از فکر وخیال میترسم بلایی سر خودش بیاره
با تشکر
رفیق فکر نکنم راهی داشته باشه که تغییر جا بده به نظر من بهتر بگرده دنبال یه پارتی بهر حال اینجا بپرس دوستان واردتر هستندنقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104798&page=282
نقل قول:امیدوارم خیلی بهتون سخت نگذره و دورتون و با خوشی تموم کنیدنقل قول: