اينجا صندلي داغ دارين ؟ :31: خب منميخورده داغش كنم خب :31:
چطوري يا نه همشهري گل ؟ :21:
یا نه!:eh:
يخورده از تفريحات اينترنتيت بگو . بجز فروم كدوم سايتا ميري ؟ :20:
در حال حاضر همینجارم وقت نمی شه درست حسابی بیام...قبلا پرشین فروم می رفتم...هفته ای دو هفته ای یه بار باشگاه مهندسانم می رم .... وقتایی که با adsl باشم بیرموزیکم می رم واسه دانلود آهنگ :5:
كدوم خواننده ايراني روگوش ميكني ؟
از همه بیشتر شادمهر
قهوه تلخو از كدوم سايت دانلود ميكني ؟ اگه دانلود نميكني از كدوم فروشگاه ميخري ؟ از چهاراه و بازار صدف يا از فروشگاه هاي خيابونا ؟
من نگاه نمی کنم داداشم از بازار صدف می خره فک کنم:23:
مسعود گنجي رو ميشناسي ؟ :31:
مدیر محترم دانشگاه مون؟!:14:
از دانشگاه تا خونه رو پياده ميري يا سوار چيزي ميشي ؟
رفتنی با تاکسی برگشتنی هوا خوب باشه تا جانبازانو با بچه ها پیاده می ریم:26:
ترجيح ميدي از دانشگاه مستقيم بري خونتون يا وسط راه يه سري هم به شورابيل بزني ؟ ( كتابخونش منظورم نيستا . درياچه منظورمه )
نه خودش می رم نه کتابخونه ش ، وسط راه حتما باید یه سر بریم نوبل/ارس اپتیک و گرنه اون روز انگار دانشگاه نبودیم :19:
كدوم قسمت از درياچه شورابيل رو دوست داري ؟
همون قسمتیش که شنبه شبا از سر کلاس اندیشه دیده می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر داري زمستونا قراره سر راهت تا دانشگاه صدها قلاده سگ عزيز رو ملاقات كني ؟ :27:
من همین امروز اینو از 7-8 تا سال بالایی پرسیدم همه شون این جوری شدن :18:
كتابخونه دانشگاه رو براي امتحانا استفاده ميكني يا كتابخونه هاي سطح شهر ؟
خونه مون می مونم:46:
پاساژ الماس تو شريعتي فكر ميكني مال كيه ؟
بابای من :25:
كدوم يكي از دبيران زير رو ميشناسي و نظرت در موردشون چيه ؟ ( هركدوم كه ميشناسي نظرتو بگو )
خوش صدا - ستاره دان - مرتضوي ( هر سه تاشون عربي هستن )
من آقای ستاره دانو می شناسم :35: از بهترین دبیرامون بودن هم خیلی خوش اخلاق بود هم تدریسش خوب بود ؛ کل عربی سوم و پیش مدرسه ی ما با ایشون بود( و هست فک کنم) معمولا هر سال از 60 نفر (ریاضی و تجربی با هم) راحت 30 نفر عربی رو بالای 70-80 می زنن :)
بهترن معلم رياضي اردبيل ؟ بهترين معلم فيزيك و بهترين معلم زبان ؟
ریاضی : آقای مصطفوی(خاطراتی داشتیما سرکلاسش:40::40::40:) ، نعمت ا... زاده و پورنگ میومدن مدرسه ی ما هر 3 خوب بودن تو کل شهرم که شاخن فک کنم
فیزیک : مال ما آقای وفائیان(:40::40:) بود که خیلی عالی بود مال تجربیامون آقای پورعلی اونام ازش راضی بودن ؛ به جز اینا یه آقای غلامینم هستن که مدرسه ی ما نمیان ولی خیلیا کلاسش می رفتن
زبان : آقای امانی(:40:) و پناهی که آقای پناهی دبیر ما نشدن ولی سال بالائیا خیلی تعریف شو می کردن
بچه ها سوالات فوق احتمالا باعث بشه كه كمي در مورد اردبيل اطلاعات كسب كنين :21:
مرسی
مخصوصا سوال نهمت با اطلاعات آپ تو دیت کاملا موثره در نصف کردن ورودی های دانشگاهای اردبیل
تا حالا پايين شهر ( منظورم جاهاي محروم هست ) مسيرت خورده ؟ دروازه مشكين و سلمان آباد و ... ؟
نه نرفتم :) البته خونه ی بابابزرگم پایین شهره ولی فک کنم اونجا جزء محله های سنتی محسوب شه تا جزء اینایی که شما نوشتی;)
لباساتو با دوستات ميخري يا با خانواده ميري انخاب ميكنين ؟
دقیقا برعکسش ، با دوستام انتخاب می کنم بعدش با خانواده می رم می خرم
آخرين باري كه با اسباب بازي ؛ بازي كردي كي بوده ؟
من بچگیام اهل بازی با اسباب بازی نبودم چه برسه به الان فقط واسه خریدن شون ذوق می کنم !بیشتر به صورت کلکسیون جمع شون می کنم :15:
همكلاسي دهاتي هم داري ؟
فک نکنم...یه نفر از سراب داریم که فک کنم شهر باشه تا ده :23:
تو همكلاسي هات به چند نفر اعتماد كامل داري ؟
منظورت دانشگاهه؟ همون 3 نفری که از دبیرستان با همیم اینجا:10:
دوستاي دبيرستانيت بهترن يا دانشگاهيت ؟
کلاس دبیرستانمون بهتر بود!:40: دوستای دانشگاهم بیشتر همون هم کلاسیای دبیرستانن با بقیه سلام علیک دارم ولی دوستام همون 3 تان:10:
اختلاف سني چقدره تو كلاسهاتون ؟
زیاد نیس ظاهرا همه مون تو یه حدیم من خودم 71ام یکی دو تا 69 داریم بزرگتر از اینا دیگه فک نکنم باشه:23:
چرا دانشجوهاي معماري معمولا هنرمندن و نقاشيشونم خوبه ؟
چون برای اینکه معمار خوبی باشی باید استعداد هنریت بالا باشه و نقاشی تم خوب باشه پس کسایی انتخابش می کنن که این ویژگی ها رو داشته باشن:14:
درستون چقدر با فيزيك ارتباط داره ؟
در حد خیلی محدود :26:کلا قراره یه 6 واحد مرتبط با فیزیک داشته باشیم (تنظیم شرایط محیطی ، تاسیسات مکانیکی ، تاسیسات الکتریکی هر کدوم 2 واحد)
كتابهاي غلامعلي محمودزاده رو خوندي ؟
نه!:34:
از زيست شناسي اول دبيرستان چيا يادت مونده ؟ هيدرات هاي كربن ميدوني چيه ؟ :21:
زیست سال اولو با 15 تموم کردم (هر دو ترم هم کلاسیم هم نمره ی پایانیم 15 بود) هیچی ازش یادم نمونده ، اسم شون میاد یاد نشاسته و قند و اینا می افتم ولی دقیقا یادم نیست چی بود :24:
از درس جغرفيا سال دوم خوشت ميومد ؟ :31:
بعضی جاهاش بد نبود ترم اول 11 شدم ترم دوم 17 واسه همین فک کنم مباحث ترم دومو بیشتر دوست داشتم
بقيه سوالات هم باشه براي فردا :5: