سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيه چرا اينجوري نگاه ميكنيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا كه الهي قربون كوير جونم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما كه تا چشمتون دربياد ، حسودها ، اميدوارم به دعای اسب آبی گرفتار بشید ( در این دعای مشهور اسب آبی سرش رو میکنه یه جایی و یه خمیازه کوچولو میکشه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوما که فکر کنم کویر جونم اندازه مامان من باشه بعدش هم اون یکی دیگه رو دوست داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا مثلا چند تا هم سوال بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اگر وقتی داری توی خیابون راه میری یه نفر کیفت رو بزنه بعد یه آقایی بگیره دزده رو کتک کاری کنه و کیفت رو برات پس بگیره بعدش تو ازش تشکر کنی ولی وقتی خواستی بری اون بگه اوهوی وایسا جونت رو نجات دادم باید با من ازدواج کنی چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - اگر همینجوری که داری توی پیاده رو راه میری بازیگر محبوبت رو ببینی چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - تا حالا آدم کشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - اگر مثلا ( گفتم مثلا هااااااااا بیخودی ذوق نکن ) یکی از بازیکنهای تیم ملی فوتبال ، مایه دار ، خوشتیپ ، بچه معروف بیاد خواستگاریت چیکار میکنی ؟ ( باز هم میگی من کسی رو می خوام که عاشق باشه ، اول و آخرش شقایق باشه ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - تا حالا شده دلت بخواد یه نفر تو رو بخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - شماره تلفنت چنده ؟ ( من چقدر بد جنس شدم هااااااااا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - وارد یه چت رو میشی یه نفر که اصلا نه اون تو رو میشناسه نه تو اون رو اول این شکلک رو برات میفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبعدش هم همیگه ?asl plz اون موقع چه حسی بهت دست میده ؟ :puke:
8 - وقتی یه سوسک رو میکشی چه احساسی بهت دست میده ؟ وقتی یه پروانه رو میکشی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - یکی از سوالهام رو بی جواب گذاشته بودی پرسیده بودم از کدوم شکلک بیشتر خوشت میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-این یکی سوال نیست ، خواهشه . خواهش میکنم اینقدر ناامید نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مافیا جونم اینجوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]