برگرد دو سه صفحه قبل.پیدا میکنی.من تهران نیستم.نقل قول:
Printable View
برگرد دو سه صفحه قبل.پیدا میکنی.من تهران نیستم.نقل قول:
منظورت از کرک چیه؟همون آپدیتو میگی؟نقل قول:
-------------
بچه ها کرک آپدیت جدید رو هم کسی یافت خبر بده!
------------
دوستانی که بازی رو دارن اگه فایل کرک نشده یعنی همون فایل اورجینال manager11.exeرو دارن آپلود بکنند واسه بقیه.چون واسه آپدیت کردن لازمه.من خودمم ندارم:13:
نقل قول:
من نصبش نکردم ولی یه جا خوندم یه سری از مشکلات نقل و انتقالات شامل قبول نکردن پیشنهادات شما و پیشنهاد ندادن به بازیکناتون از سوی تیمهای دیگه درست شده. یه چند تا باگ هم مثل اینکه توی Live Season بوده که با این حل میشه به اضافه یه سری تغییرات در گرافیک و روزنامه ها.
خیلی ممنون رفیق.نقل قول:
مشکل لود شدن بازی درست نمیشه؟؟من دقیقا حساب کردم 3 دقیقه و 40 ثانیه طول میکشه تا بره داخل بازی.
راستی من جواب کامل را نگرفتم شما واگذار کردن چیدن تاکتیک برای مسابقه به دستیار را پیشنهاد میکنید یا نه؟
سلام
آقا من این آپدیت رو نصب کردم ولی بعد موقع لود کردن ارور میداد و میپرید بیرون
بعد دوباره فایل exe همون ورژن قبلی رو با بدبختی پیدا کردم تا دوباره بازی اجرا شد
ولی جلب اینه که عکس چهره ی خیلی از بازیکنها عوض شده بود !!!
واسه رئال که تقریبا 80 درصدشون عوض شده بودن
فعلا تغییر دیگه ای ندیدم
ولی من موندم من که ورژن جدید آپدیت رو پاک کردم
پس دیگه این تغییرات از کجا اومدن الله اعلم
احتمالا دیتابیس بازی عوض شده ولی چیز های دیگه عوض نشدن!من تاکتیمم را دادم دست دستیار و از 9 بازی با big 4 انگلیس هم جزئش بود 5 برد و 2 مساوی و 2 باخت!خیلی عالیه.نقل قول:
PM sisa سلام
آقا من این آپدیت رو نصب کردم ولی بعد موقع لود کردن ارور میداد و میپرید بیرون
بعد دوباره فایل exe همون ورژن قبلی رو با بدبختی پیدا کردم تا دوباره بازی اجرا شد
ولی جلب اینه که عکس چهره ی خیلی از بازیکنها عوض شده بود !!!
واسه رئال که تقریبا 80 درصدشون عوض شده بودن
فعلا تغییر دیگه ای ندیدم
ولی من موندم من که ورژن جدید آپدیت رو پاک کردم
پس دیگه این تغییرات از کجا اومدن الله اعلم
مگه آپدیت رو هم میشه پاک کرد؟؟؟!!به حق چیزای نشنیده!!واه واه!!!مگه اینکه از اول نصب کنی.بعضی بازی ها هم گزینه آنیستال کردن آپدیت هست.ولی فیفا منیجر تا جایی که من میدونم نداره.نقل قول:
اگه تاکتیک رو خودت نچینی پس واسه چی داری این بازی رو میکنی.همشو که دستیارت انجام میده.در ضمن من گفتم تاکتیکها رو امتحان کن تا دستت بیاد.اعدامت نمیکنن اگه نتیجه نگیری!!!نقل قول:
میگم با هزار بدبختی کهنقل قول:
بعد از نصب آپدیت دقت کردم دیدوم فایل exe بازی از ورژن 1.0.0.0 به 1.0.0.1 تغییر پیدا کرده
من هم از سی دی بازی واسه برگردوندن به حالت قبلی فایل exe قبلی یعنی ورژن 1.0.0.0 رو کپی کردم جای اون و جدیده رو پاک کردم تا بازی دیگه موقع لود گیر نکرد و راحت بالا اومد
چون اروری هم که میداد مخصوص همین فایل exe ورژن جدیده بود
خلاصه
اما من خودم از اول دیتابیس رو تغییر داده بودم
و بعد از همه اینها همون تغییرات خودم باز هم بود ولی عکس بازیکنها عوض شده بود ؟!!
راستی هر کس تو نسخه ی 11 cooperation agreement فعال بوده و تونسته با باشگاهی چه بزرگتر و چه کوچکتر از خودش ارتباط برقرار کنه اینجا اعلام کنه
راستی واسه لود بازی واسه من همیشه یک دقیقه و 45 ثانیه طول میکشه
برای گزارشگر بازی هم که مشکل داشتم با هندزفری صدای گزارشگر نمیومد ؟!
ولی وقتی کندمش صداش در اومد
تازه وقتی تو 3d سرعت بازی رو 2x میکنید دیگه گزارشگر لام تا کام حرف نمیزنه و فقط تو حالت سرعت نرمال گزارش میکنه
در حالی که تو نسخه ی قبلی با سرعت 3x هم گزارش میکرد
راستی یک تجربه !
من یه بار بازی رو تو حالت نرمال بازی کردم و یه فصل رو تموم کردم و کل فصل بدون باخت تموم شد تو همه ی جامها
سه جامه هم شدم
ولی یه مقدار چون واسم راحت بود یکم دلمو زد
و دیگه اینکه اول فصلش من رفتم تو قسمت financial و اونجا یه مقدار دستکاری کردم و کلی از ذخیره salary رو ریختم به حساب transfer و به خیال خودم کلی بازی کن خریدم وشاد و شنگول فصل رو هم تموم کردم و با کلی افتخارات
ولی وقتی فصل جدید شروع شد board یا یه قولی رئیس باشگاه دهنم رو صاف کرد و بماند دیگه چه تراز مالی ای به دست آوردم
خلاصه همه ی اینها دست به دست هم داد تا دوباره از نو شروع کنم
تو editor database اسم تمامی سرمربی ها با لول هاشونو وارد کردم خیلی با حال شده همینطور تمامی کارکنان باشگاه رئال رو
از جمله کارانکا ، هیرو ، زیدان ، سانچز ، پاردزا ، والدانو ، پرز ، دلارد و ...
الان تو حالت hard شروع کردم
شکل بازیکنها هم که خیلی بروز شده و کلا واقعی تر شده یه حال دیگه ای میده الان واسه هر برد باید کلی جون بکنم
اما یه نکته دیگه
تو حالت Player negotiations که hard گذاشتم دیگه اون خط سبزه که میشه رضایت بازیکن رو از قیمت قرارداد دید نداره و خیلی کار سخت میشه
فعلا همینا بود
شما درست میگی!من تازه رمز هم زدم و پول دارم.البته بازیکن هایی که خریدم 4 ستاره اند و میانگین سنی تیمم 23.5 هست.فکر کنم بازم کار درستی نمیکنم!مگه نه؟:2::2:نقل قول:
راستی شما اول کدم گزینه را میزنید؟>منظورم اینه که برای شروع بازی شما میزارید بهتون باشگاه راندومی را پیشنهاد کنند یا میرید و باشگاه قوی مورد علاقه تون را انتخاب میکنید؟؟؟؟:27: