فکر می کنم منظور اون فیشی هست که وقتی میری پست فرم تاییدیه تحصیلی رو پر می کنی ، پست بهت میده. یه قبض واسه پست پیشتاز فک کنم.نقل قول:
در ضمن مطلب شماره 178 هم بخونی بد نیست.
فکر می کنم منظور اون فیشی هست که وقتی میری پست فرم تاییدیه تحصیلی رو پر می کنی ، پست بهت میده. یه قبض واسه پست پیشتاز فک کنم.نقل قول:
در ضمن مطلب شماره 178 هم بخونی بد نیست.
امکان داره دانشگاهی اینرو فعلا نخواد؟؟؟ چون دانشگاه ما هیچی نگفته در موردش !نقل قول:
نقل قول:
پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي پيوسته روزانه و شبانه دانشگاه تهران ميبايست از تاريخ 22/06/1389 لغايت 26/06/1389 به مدت 5 روز نسبت به انجام ثبت نام٬تكميل اطلاعات و ارسال مدارك خود بصورت الكترونيكي اقدام كنند.
مدارك مورد نياز براي ارسال به شرح ذيل مي باشد:
عكس داوطلب (طبق مشخصات خواسته شده)(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
تصوير صفحه اول شناسنامه(در صورت دارا بودن توضيحات صفحه آخر)(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
رو و پشت کارت ملي(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
اصل يا گواهي موقت پيش دانشگاهي (اجباري)
اصل يا گواهي موقت ديپلم متوسطه که داراي معدل کتبي باشد (اجباري)
کارت پايان خدمت-معافيت دائم-معافيت موقت دفترچه آماده به خدمت-نامه اداره نظام وظيفه و...پشت و روي آن اسکن شود شود. (اجباري)
تصوير كارنامه سال اول و دوم دبيرستان (سهميه هاي 2و3 )(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
بچه ها این دانشگاه تهران مورد یکی مونده به آخرش رو که اجباری هم هست من از کجا باید جور کنم این همون تاییدیه تحصیلی که نیست یا احیانا بهش ربطی نداره ؟؟
آقا این تاییدیه تحصیلی رو همه مراکز پستی دارن؟!
من فردا باید برم ثبت نام همه مدارکم تکمیله فقط این تاییدیه مونده...اینم باید بگیرم؟!
.
یه چیز دیگه...میگم مهر آموزش و پرورش هم باید زیر این مدرگ گواهی موقت قبولی پیش دانشگاهی حتما باشه؟!
چون زیرش نوشته که برای ثبت نام در دانشگاههای داخل کشور نیازی به مهر آموزش و پرورش نیست...!
حالا باید چیکار کنم برم مهر کنم؟!یا نیازی نیست؟
تاییدیه رو وقتی رفتی دانشگاه اگر لازم شد خودشون ازت می خوان (ممکنه بعد چند ترم) الان لازم نیست.نقل قول:
فکر کنم می خواد مهر.
مدرسه ی ما برای همه ی دانش آموزاشو برده آموزش پرورش مهر زده.
امروز که رفتم گرفتم مدارکو روی همشون مهر آموزش پرورش بود.
یه زنگ به دانشگاهی که قبول شدی بزن. بپرسی بهتره. :11:
وسه تاییدیه تحصیلی باید برید پست نزدیک محلتون... یه کپی هم از گواهی موقت پیش یا دیپلم باید ببرید + 6000 تومن پول+ نشونی و کد پستی دانشگاتون
یه سری پاکت و فرم میدن باید پر کنید... یه رسیدی بهتون میدن.... اون رسید رو برای ثبت نام دانشگاه لازم دارید!
توی مدارکی که سایت سنجش زده، تاییدیه نخواسته! باید حتما این کار رو بکنیم؟!نقل قول:
نمیدونم ولی به نظر من برو سایت دانشگاتون یا زنگ بزن دانشگاه ازشون بپرس تا مطمئن بشی...نقل قول:
بچه ها یه نفر بگه این اصل گواهينامه تأييد شده ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه چیه دقیقآ ؟ منظورم اینه توش چه چیزایی نوشته؟ ... آخه دارم دنبال مدارک میگردم میخوام ببینم دقیقآ چه چیزایی توش نوشته تا پیداش کنم ...
ممنون
من امروز رفتم پروندم رو از مدرسه گرفتم یه نفر اینجا نوشته بود باید برین آموزش پرورش مدارکتون رو تایید کنه که اصلا هم چین چیزی لازم نیست ! من 10 نفر رو هم با خودم کشوندم اونجا آخرش همه چپ چپ نگام می کردن !