قیمت ندارم اولین باره میخوام قیمت بگیرمنقل قول:
گفتی میشه از انگلیس هم خرید کرد با کردیت کارت یا سوئد؟
Printable View
قیمت ندارم اولین باره میخوام قیمت بگیرمنقل قول:
گفتی میشه از انگلیس هم خرید کرد با کردیت کارت یا سوئد؟
آقا قیمت جهانیش چنده؟ و اگه بگم یکی از استرالیا بفرسته چقدر گمرک میره روش؟
نقل قول:
دوست من
از انگلیس یا سوئد رو نمیدونم که مستقیم خود فروشنده میفرسته دبی یا نه؟
اما اگر کسی رو داشته باشی که اونجا باشه و بخره و خودش پست کنه میشه به ایران یا دبی میشه.
اگر یک نفر تو خارج داشته باشی راحت میتونه پست کنه.
اما خود سایتهای فروش انلاین به ایران نمیفرستن. و حتی دبی هم همشون نمیفرستن و تو امریکا هم باید یک ادرس از امریکا هم بهشون بدید حتما.
اما مستقیم میفرستن به دبی اما باز یک ادرس امریکا رو باید حتما بدید و اونم برای پیگیری احتمالی موارد و مشکلات هستش.
هزینه پست هم بهش اضافه میشه.
اما من شخصا بطور مستقیم فرستادن به دبی رو توصیه نمیکنم.
چون احتمال خرابی تو هر کالایی وجود داره و اینطوری اومدن و برگردوندن کلی هزینه برای شما بوجود میاره.
حتما سعی کنید کسی اونجا داشته باشد که اون تحویل بگیره و تست کنه و بعد از اطمینان سالم بودن اولیه خود شخص برای شما پست کنه و اینجوری میتونه مستقیم به ایران هم پست کنه.
این راهی هست که من همیشه اجناسم رو از خارج از ایران تهیه میکنم(البته در صورت نیومدن مسافر از اونطرف)
اخه به پست خودمون هم زیاد نمیشه اطمینان کرد همیشه یه چیزی از جنس کم میکنن حالا معلوم نیست یه نفر اون وسط یه چیزی کش بره از جنس این چیزا واسه ما اتفاق افتادهنقل قول:
اصلا خرید از استرالیا توصیه نمیشه.نقل قول:
حتی از اروپا هم شما بگیرید بالای 2400000 تومان براتون تموم میشه.چه برسه به استرالیا.
اونم با قیمتهای ارز فعلی.
دقت کنید که دلار استرالیا و پوند و یورو چقدر شده.
اگر بخواهید هزینه پست هم بهش اضافه کنید که همین حدودایی که اینجا میفروشن میشه.
مخصوصا استرالیا که هزینه پستش از امریکا خیلی بیشتر میشه.
به نظر من از استرالی اصلا خرید نکنید چون خیلی بالا تموم میشه.
اما هزینه گمرک ربطی به اینکه از کدوم کشور بیاد نداره و از همه کشورها هر چی بیاد هزینه گمرک یکسانه.
مرکز گمرک پستی تو خیابان کارگر نبش چهارراه لشکر هست.
تا ساعت 3 هم بازن.
هر کالایی خواستید بیارید میتونید تشریف ببرید اونجا و مستقیم از خود ارزیابهای گمرک پستی سوال بفرمایید که با خیال راحت و مطمئن سفارش بدید.
از بس تو مملکت ما هر روز قوانین عوض میشه اینکار عاقلانه ترین راهه.
از dhl هم میتونی استفاده کنی اما قیمت خیلی بالا میره.نقل قول:
من از بهمن ماه گذشته تا حالا این کالاها رو با پست برام فرستادن و هیچ مشکلی هم نداشتم:
یک عدد لپ تاپ از امریکا
یک عدد مین برد از المان
14 عدد فن های کیس سایز 20 و 14 و 12 از مارکهای زالمن و غیره که حرفه ای حساب میشن(280 یورو) از المان
2 تا کول پد مارک زالمن از امریکا
فن سی پی یو زالمن و محفظه هارد کولر مستر با فنش و فیلترهای گرد وغبار کیس در سایزهای مختلف(320 یورو) و فن رم با هیت سینکهای مربوطه و دماسنج و ال ای دی (2 سری) یکی مارک زالمن یکی مارک ژل از آلمان
2 تا کارت گرافیک اسوس 5870 از امریکا
1 عدد وبکم لاجیتک 1 عدد ماوس لاجیتک از کانادا
و یکسری لوازم دیگه مثل مسواک برقی و دستگاه فشار خون و لباس و کفش و داروهای تقویتی (که این داروها خودش نزدیک به 20 قلم میشه) برای خودم و مادر و پدرم که مسنن و خیلی کالاهای دیگه که درست یادم نیست.
تا بحال هیچ کدوم حتی یک پیچ هم کم نشده و عین لیستی که هم رو جعبه نوشته بودن و هم تو یک نامه داخل بسته گذاشته بودن رسیده.
اما باید حواستون باشه که هر دفعه به نام یک نفر فرستاده بشه تا کمتر گمرک بهتون بخوره.
میتونی توضیح بدی که چی هست؟ DHLنقل قول:
از dhl هم میتونی استفاده کنی اما قیمت خیلی بالا میره.
DHL پست کشور آلمانه. اما بطور خصوصی در ایران هم دفتر داره و کالاها رو برای همه جای دنیا میبره و میاره.نقل قول:
از محسناتش هم رسیدن سریع هستش.من برای امریکا بسته فرستادم 3 روزه رسید دستشون. برای المان 2 روز طول کشید.
از امریکا به دبی 2-3 روزه کالا رو میرسونه.
یکی دیگه از محسناتش سالم رسوندن کالا هست. در حدی که خود شرکت ادعا میکنه ما کالا رو با دست حمل میکنیم نه مکانیزه.
اگر کالایی احتیاج به حمل خواصی داشته باشه بهترین گزینه همینه.
و وقتی کالایی رو با این به ایران بفرستن خودشون مراحل گمرکی رو انجام میدن و هزینه گمرک رو ازتون میگیرن و احتیاجی نیست شما برید تو گمرک پست.
اما قیمت خیلی بالاتر از پست عادی تموم میشه.
مثلا من یک بار 3 تا سی دی پست کردم امریکا و برای این 3 تا سی دی 47000 تومان هزینه پستم شد.
اینم بگم که خیلی از کالاها که یک شخص شاید نتونه بیاره توسط این پست انجام شدنی میشه و اونا دستشون خیلی بازتره.
از اون لحاظ هم که شما فرمودید میترسید چیزی کم بشه قابل اعتمادترین پستی هستش که من تا حالا باهاشون کار کردم.
البته پستهای دیگه هم هستن که پست خصوصی در ایران حساب میشن مثل TNT
اما من با اونا تا حالا کار نکردم.
سلام
بچه ها کدوم یکی از گرافیک های زیر واسه بازی بهتره؟(گرافیک ها ی دومدل متفاوت از لپ تاپ های ایسوس هستن)
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 یا ATI 5870 Graphics with 1G GDDR5
سلامنقل قول:
ati 5870