دوستان همون طور كه قبلا عرض كردم kdl ها تيونر ديجيتال دارن و klv ها فقط انالوگ دارن.نقل قول:
Printable View
دوستان همون طور كه قبلا عرض كردم kdl ها تيونر ديجيتال دارن و klv ها فقط انالوگ دارن.نقل قول:
سلام - واز ابراز نظر بسیار جالب و حرفه ای شما که با دلیل و مدرک جواب دادین ممنونم - کاملا حق با شماست اما دوست عزیز قرار گرفتن این مدل ال سی دی در شاخه kdl ها هم علت دارد - داشتن تیونر دیجیتال در این مدل اینو وارد شاخه kdl ها میکنه - و چون آمریکای شمالی دارای بیشترین فرستنده دیجیتال ATSC میباشد این مدل مجهز به تیونر دیجیتال شده :46:نقل قول:
اما در مورد مطلب دوم که من گفتم nx700 دارم با زبان فارسی و ....... و همین و چیزی در مورد مدل اروپایی یا آمریکایی اون که نگفتم .بحث بنده در مورد پیشوند این مدلها بود - وگرنه هر آدم عاقلی میدونه که زبان فارسی تو مدل اروپایی یا آمریکایی وجود نداره چون بدرشون نمیخوره :27:
به هر حال از توجه ویژه شما ونظرتون کمال تشکر رو دارم [] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
هر چه گشتم تاپيكي پيدا نكردم كه اين سوال را بپرسم. پس ميبخشيد اينجا ميپرسم.
آيا كابلهائي هست كه مثلا از خروجي كامپوزيت يا كامپوننت رسيور يا DVD به وردي HDMI وصل شود؟ اگر بله آيا در كيفيت تصوير هم اثري دارد؟
مرسي
سلام . در مورد ريسپانس تایم پنلهای سونی کمتر صحبت شده یک جا خوندم که ریسپانس تایم NX700 و EX700 حدودآ 4ms است و پنل ساخت یک شرکت دیگه است . آیا واقعآ همینطوره !؟ ؟
-يادم نيست تاپيكي بود در اين مورد گويانقل قول:
-بله مبدل وجود داهر منتها بايد ببينيد مي تونسد توي ايران پيدا كنيد يا نه ؟
-من فكر نميكنم تفاوتي در خروجي داشته باشه چون به هر حال شما از كامپوننت ميگيريد واين تنها يك رابط هست
سلام دوستان و صبح به خير
از عزيزاني اگر كسي يك كليپ با فرمت HD دارد كه بتوانم در اين مدل با فلش مموري ببينم لطفا عنايت كنند.خودم چند تا كليپ دارم ولي نتوانستم ببينم و پيغام فرمت نا مناسب ميزند(mp4)
مرسي
پنل هاي سوني اكثرا samsung هست ولي بعضي مدل هاش هم شارپ ميزنه براي اطلاعات بيشتر اينجا رو ببينيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بهتره بگیم از پنل های مشترک .
منبع
[URL=http://sony-bravia.blogfa.com/8905.aspx]
-
پنل هاي سوني سری NX700/800 و سری EX700 اكثرا از شارپ هست .
EX700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NX700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دئوستان بنده تلویزیون nx700 و سینما dz910 رو از بانه گرفتم و خودم با کمی زحمت نصب کردم.چند سوال
1-ایا حتما بالشتک ها رو باید نصب میکرم روی پایه فلزی ؟؟
2-پشت تلویزیون یه قاب بزگتر به غیر از اون کوچیکه که پیچ کردم تو کاتالوگ بود که من ندیدم ایا شما دیدید ؟؟
3-ایا کاتولوگ tv به غیر از کاتولوگ نصب شما دیدید تو کارتون ؟؟
4-چه کابلی برای اتصال سینما و تلویزیون بگیرم بهتره ؟؟ HDMI یا کامپونت ؟؟