RT (دویدن) رو بگیر وقتی به سبد نزدیک شدی X (شوت) رو بزن.نقل قول:
Printable View
RT (دویدن) رو بگیر وقتی به سبد نزدیک شدی X (شوت) رو بزن.نقل قول:
راستی امسال فقط همین بازی بسکتبال رو داریم.....
nba elite11 کنسل شد.
EA سه روز پیش تائید کرد.
فکر کنم مسئولان EA نشستن 2K11 رو بازی کردن و کلا از ساخت نسخه جدید منصرف شدن:31:
آقا دمت گرم .نقل قول:
شکر خدا یکی پیدا شد مشکله منو داشته باشه .:10: :11:
منم هر چی پرسیدم که بابا دستم رو میشناسه ولی کار نمیکنه یا میگفتن دستت خرابه یا تنظیماتو اشتباه رفتی .
دسته منم وقتی بازی میاد فقط میره رو منو , دیگه هیچ جاش کار نمیکنه .:19:
تا الانم 2تا دسته گرفتمو امتحان کردم . البته من رو pc دارم بازی میکنمو فقط واسه این بازی دسته هام مشکل داره .
اگه یه کمکی کنید ممنون میشم .
در قسمت my player من چند تا بازی کردم و اکثر rank هام خوب بوده فقط وقتی تیمم تو موقعیت حمله میره و من میخوام جاگیری کنم یکی از بازیکنان حریف برای cover کردن من میاد من یه کم جلو میرم داور خطای violationمیده و بازی به نفع حریف میشه و کلی امتیاز از rank من کم میشه چجور میشه از این خطاهای violation در بازی جلوگیری کرد؟
منظورتون Back Court هست ؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه شما باید قابلیت Ball Handle رو افزایش بدین که راحتتر از بازیکن حریف عبور کنید.
این قابلیت برای گاردها یکی از حیاتی ترین قسمت هاست
دوستان دریبل زدن تو بازی چطوریه هرچقدر میخوام با کوبی دانک بزنم جلومو میگیرن موندم چیکار کنم !
چرا کسی راهنماییم نمیکنه ؟؟؟
خب اول باید موقعیت بازیکنت رو طوری تنظیم کنی که کسی در مقابلت نباشه یا اینکه روی حرکاتت تسلط نداشته باشه.برای این کار میتونی چند راه رو انتخاب کنی.نقل قول:
در کل میتونی با LT دریبل بزنی.ال تی رو بگیر و تغییر جهت بده(اینو باید اینقدر تمرین کنی تا یاد بگیری)
روی ضد حملات میتونی با بازیکنت با سرعت به طرف حلقه حرکت کنی.
یا اینکه 1-2 کنی (LT رو بگیر+پاس بده وقتی بازیکنت از مدافع روبروش عبور کرد دوباره بهش پاس بده----یا میتونی بجای پاس بهش آلیوپ پاس بدی(LT رو بگیر +B رو بزن )
یا با شوت فیک گولش بزنی.(X رو یه کوچولو بزن تا مدافع فکر کنه میخوای توپو پرتاب کنی)
با پاسکاری و برنامه های تاکتیک تیمی بتونی مدافع رو دور بزنی.(توی ستینگ بازی یه قسمت داره که میتونی راهنمای تاکتیک ها رو در زمین مسابقه فعال کنی اینطوری با یه سری علامت بهت میگه که چکار کنی)
----------------------------------
کلا دانکها در بازی فوق العاده زیباست.نمیدونم تو نسخه قبل هم بود یا نه ولی در این بازی مثلا برای یه بازیکن 4 نوع اسلم دانک خاص تعریف شده ولی توی بازی در شرایط خاص انیمیشنها کمی تغییر میکنه.مثلا اگه یه مدافع زیر سبد باشه با برخورد به دست اون انیمیشن دانک تغییر میکنه.این برای لیوپ ها هم صادقه.اینطوری نمای بازی فوق العاده طبیعی و واقعی بنظر میرسه.
لطفا روش درست شوت زدن روی حالت stick shot timing رو برای راهنمایی بگذارید مثلا من چجوری میتونم پرتابهای سه امتیازی درست بزنم یا وقتی دو تا از بازیکنان برای دفاع توپ میان بتونم توپ رو گل کنم
برای شوت زدن باید به چند نکته توجه کنی:نقل قول:
مهمترین نکته قدرت بازیکنات هست که باید بهش توجه کنی.مثلا close shot-medium shot-3pts shot هر کدام از اینا قدرت شوت زدن بازیکنت رو در مناطق مختلف نشون میده.برای هر کدوم از اینا قدرت 85 به بالا خوبه.بعد از اینا باید به قدرت شوت زدن بازیکنت در ترافیک مدافعان-در هنگام دریبل کردن رو هم ببینی.فکر کنم در حالت پیش فرض قدرت بازیکنا رو با A+ B- اینا نشون میده که باید همونجا LS رو فشار بدی تا ریز نمرات قدرت بازیکنا رو نشونت بده.
همچنین میتونی تو قسمت ادیت پلیر بری و بعد توی قسمت HOTSPOT نشون میده که بازیکنت در کدوم نواحی بهتر شوت میزنه.سمت راست یا گوشه چپ یا وسط ........
برای شوت زدن هم X (دکمه شوت) رو بگیر وقتی توپ میخواست از دست بازیکنت رها بشه همون موقع دکمه شوت رو ول کن.هر چقدر هم مدافع کمتری روبروت باشه درصد گل شدن بیشتره.اینو باید توی قسمت ترینینگ تمرین کنی تا کامل شوت زدن رو یاد بگیری.