دقت کردین میرزاپور همیشه جلوی استقلال یکی دو تا گل ضایع میخوره؟
Printable View
دقت کردین میرزاپور همیشه جلوی استقلال یکی دو تا گل ضایع میخوره؟
شاه حسینی: اقاله در خصوص دایی صدق نمی کندرای اول منطقی تر بود
رئيس سابق كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: حكم كميتهي انضباطي عليه "علي دايي" با توجه به مدارك پرونده، اظهارات طرفين و قرارداد موجود نسبت به راي كميته استيناف به عدالت نزديكتر است.
عبدالرحمن شاه حسيني در ارتباط با دفاعيات علي دايي در مورد پروندهي شكايتش از فدراسيون فوتبال اظهار كرد: اولا اظهار تاسف ميكنم از دعاوي زياد اهالي فوتبال در چند سال اخير. انتظار داشتم كه در مورد شكايت دايي از فدراسيون بهترين راهكار كه حل كردن موضوع ازطريق صلح و سازش بود انجام ميشد. كه متاسفانه اين كار صورت نگرفت و پرونده شكايت به كميتهي انضباطي ارجاع شد.
شاهحسيني افزود: براساس قراردادي كه بين طرفين منعقد شده بود در سال اول بايد مبلغ 600 ميليون تومان و در سالهاي بعد نيز براساس توافق طرفين مبلغي به دايي به عنوان سرمربي تيم ملي داده شود.
هنگامي كه دو طرف وارد سال دوم قرارداد خود شدند و اينكه علي دايي برروي نيمكت تيم ملي نشسته است، يعني اينكه دو طرف عملا به ادامه همكاري در سال دوم تراضي نمودهاند.
همانطور كه طرفين ميتوانستند با توافق يكديگر قرارداد را امضا كنند به همانگونه امكان فسخ قرارداد نيز وجود داشت كه به اين كار اقاله ميگويند، اما اقاله در اين موضوع با توجه به اينكه علي دايي از تيم ملي اخراج شده بود ديگر هيچ معنايي پيدا نميكند و مطرح كردن آن نيز اصلا درست نيست.
اين كارشناس حقوقي فوتبال اضافه كرد: نكته ديگر اين است كه در اظهار نظر مسوول كميته استيناف آمده بود كه علي دايي يكماه بعد از اخراجش بايد جهت طرح ادعاي خود مبني بر وصول طلب به فدراسيون مراجعه كند كه اين كاملا اشتباه است. اين يك قانون است كه حق هيچ وقت زائل نميشود. هنگامي كه طرفين براي سال دوم با يكديگر توافق كردهاند، بايستي مبلغ قرارداد به علي دايي پرداخت ميشد.
وي ادامه داد: متاسفانه مدتي است كه بعضي تصميمات غلط مديران در ورزش باعث وارد آمدن خساراتي فراوان به بيت المال ميشود كه اميدوارم ديگر شاهد اين موضوع نباشيم. درخواست ميكنم سازمان بازرسي كل كشور به موضوع خسارات ناشي از تقصيرات مديران ورزشي به بيتالمال خصوصا در موضوعات فوتبالي ورود كند.
شاه حسيني گفت: در احكامي كه از سوي كميته انضباطي و كميته استيناف صادر شده است بي عدالتيهايي مشاهده ميشود كه حكم كميته انضباطي در اين ميان به عدالت نزديكتر است. با وجود اينكه نقايصي نيز در آن وجود دارد. قانون ميگويد دو طرف در صورت عدم توافق نهايي پس از اعلام راي ميتوانند به فيفا مراجعه كنند. در اين قضيه نيز حكم كميته استيناف فصل الخطاب نيست. البته من اميدوارم كه دو طرف اجازه ندهند كه اين موضوع به فيفا كشيده شود و با ورود بزرگان و كساني كه ميتوانند در اين قضيه داوري كنند اين موضوع با صلح و سازش به پايان برسد كه اين زمينه را در صحبتهاي اخير علي دايي مشاهده كردم.
رئيس سابق كميته انضباطي در مورد ماليات قرارداد دايي و فدراسيون نيز گفت: در اينجا دو بحث وجود دارد. يكي اينكه تاج به عنوان نايب رئيس اول فدراسيون شهادت داد كه رئيس فدراسيون شفاها پرداخت ماليات قرارداد را قبول كرده است. بحث دوم نيز چكي بوده كه فدراسيون بابت متمم قرارداد صادر كرده وبعدها مدعي شدهاند كه آن چك به عنوان ماليات محسوب ميشود.
شاه حسيني همچنين در مورد اين موضوع كه آيا با توجه به اينكه هر كدام از متممهاي قرارداد دايي و فدراسيون يك امضا كم دارد ميتوان از لحاظ حقوقي به آن استناد كرد يا خير؟ گفت: به دليل اينكه هر كدام از اين متممها امضاي يكي از طرفين را نداشته است نميتواند مبناي قضاوت قرار گيرد مگر اينكه قرينهاي ديگر بيايد كه به آن متممها اعتبار ببخشد و آن قرينه نيز چكي بوده كه از سوي فدراسيون صادر شده است كه در اين حالت نيز موضوع به نفع دايي خواهد بود.
شاهحسيني بارديگر در ارتباط با شكايت احتمالي علي دايي به فيفا نيز اظهاركرد: مطابق بند دو ماده 64 اساسنامه كميته استيناف چنانچه هركدام از طرفين به راي نهايي فدراسيون فوتبال اعتراض داشته باشند، ميتواند به فيفا شكايت كنند اما اميدوارم كه كار به آنجا كشيده نشود و اين موضوع به طور دوستانهاي حل و فصل شود.
اين حقوقدان در پاسخ به اين سوال كه آيا حكم كميته انضباطي مبني بر اينكه دايي فقط تا زماني كه به پرسپوليس نرفته بود ميتوانست حق و حقوق خود را بگيرد ملاك حقوقي دارد يا خير؟ گفت: واقعيت امر اين است كه در فوتبال روز دنيا اگر يك مربي با تيمي قرارداد داشته باشد و از آن تيم اخراج شود بايستي كل مبلغ قرارداد را بگيرد، اما اين به عدالت نزديك تر است كه آن مربي فقط تا زماني كه به باشگاه ديگري نرفته است طلب خود را از آن باشگاه بگيرد.
شاه حسيني همچنين در مورد مبلغ قرارداد سال دوم طرفين و اينكه آيا اين مبلغ بايد به دايي پرداخت شود يا خير؟ خاطرنشان كرد: به نظر من با توجه به اينكه 10 روز از مدت قرارداد طرفين در سال دوم گذشته بوده است و اينكار نيز با توافق دايي و فدراسيون صورت گرفته بود بايد مبلغ سال دوم نيز به دايي پرداخت ميشد.
رييس سابق كميته انضباطي همچنين با اشاره به اخراج علي كريمي از استيل آذين و بحثهاي حقوقي مربوط به آن نيز گفت: آجورلو قبول كند كه در قضيه اخراج علي كريمي اشتباه كرده است.
شاهحسيني افزود: بايد بگويم كه هر باشگاهي مقررات خاص خود از قبيل اساسنامه و آيين نامههاي انضباطي دارد كه هرگاه عضوي از آن باشگاه كار خلافي انجام دهد و از اصول آن باشگاه تخطي كند بايد از مسير قانوني با او برخورد شود.
وي ادامه داد: در مورد اخراج علي كريمي بايد بگويم كه مديرعامل باشگاه استيل آذين از طريق رسانهها اعلام كرد كه به دليل روزهخواري در ملا عام كريمي را اخراج كرده است، اما شايسته بود كه اين بيانيه را به صورت كلي مانند اينكه كريمي اصول باشگاه را نقض كرد اعلام ميشد.
رييس سابق كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال افزود: به حق اين ماه مباركي كه در آن هستيم از آجورلو ميخواهم كه قبول كند در اين قسمت كار اشتباه كرده. بحث بعدي نيز اين است كه اگر باشگاه تصميم به اخراج كريمي گرفته و آن را صحيح ميدانسته پس چرا دوباره اقدام به تشكيل جلسه در كميته انضباطي و بررسي بيشتر موضوع كرده است. در اينجا دو احتمال وجود دارد يكي اينكه تصميم اول مديران استيل آذين مبني بر اخراج علي كريمي اشتباه بوده است يا اينكه تشكيل كميته انضباطي اشتباه است.
شاه حسيني افزود: عدالت حكم ميكند كه در موضوعي كه رسانهاي شدنش به صلاح نبوده و علاوه بر مطبوعات و روزنامهها در رسانه ملي هم پخش شده بايد به طرف مقابل نيز اجازه دفاع از خود را در رسانه ملي قائل ميشديم. اگرچه روزهخواري در ملاعام عملي بسيار زشت و قبيح و جرم محسوب ميشود اما ما به هيچ وجه اجازه نداريم اين موضوع را به ويژه از طريق رسانه ملي اعلام عمومي كنيم.
شاهحسيني گفت: امروزه ممكن است در جامعه ما بعضي افراد مرتكب جرم روزهخواري در ملاعام شوند. قطعا پس از احراز و رسيدگي در دستگاه قضايي با حفظ آبروي اشخاص حكم صادر ميشود اما هيچ گاه دستگاه قضايي اينگونه اشخاص را از طريق رسانهها به مردم معرفي نميكند. آبروي يك مسلمان به مثابه خونش است. يعني اگر آبروي مسلمان ريخته شد خونش ريخته شده است. بنابراين همه ما بايد دقت كنيم كه اعمال و رفتار و گفتارمان لطمهاي به اصول ما نزند.
پاسخ دادرس به مایلی : مزدك ميرزايي سرسفره پدر و مادر بزرگ شده است
سايت گل ـ حملات تند محمد مايلي كهن در پايان بازي با ملوان اينبار مهدي دادرس ومديرعامل سابق تيمهاي سايپا و پيكان را هدف قرار داد.
دادرس كه به عنوان مشاور مديرعامل سايپا با اين باشگاه همكاري دارد در بازي قبلي در پاسخ به خبرنگاران درباره بازي نكردن كريم انصاريفرد حرفهايي به زبان آورد كه واكنش مايلي كهن را در پي داشت او سپس در برنامه نود مجدداً پاسخ حرفهاي مايلي كهن را داد كه اينبار سرمربي سايپا با سبك خود به پاسخگويي و البته حمله شديد به وي پرداخت.
او دادرس را به طعنه قهرمان پرش از ارتفاع ناميد و گفت:«دادرس در بازي ايران و استراليا ركورد پرش را شكست مايلي كهن همچنين دادرس را فردي خواند كه عاشق دوربين است.» اتهام ديگر مايلي كهن نيز به زبان آوردن اين جمله بود كه دادرس به دليل بده بستان مالي اين حق را پيدا كرده كه پاسخ حرفهاي او را بدهد. در دادگاه شخصي آقاي مايلي كهن مزدك ميرزايي گزارشگر كم سروصدا و موأخذ به حيا فوتبال به عنوان مقصر معرفي شده است. همه اين حرفها باعث ميشود كه به سراغ دادرس برويم. حرفهاي دادرس را در گفتوگوي اختصاصي وي با سايت گل بخوانيد.
*آقاي مايلي كهن من افتخار ميكنم كه در آن بازي به قول شما از ارتفاع چندمتري به داخل پيست پريدم. آن نتيجه براي من مثل همه ايرانيها يك روز ويژه را رقم زد و علت اصلي خوشحالي من اين بود كه با آن نتيجه يك نسل بزرگ از ستارگان فوتبال ما اسير ندانم كاريهاي شما نشده است.
*در 8 آذر احتمالا فقط شما و بعضي از دوستانتان از نتيجه به دست آمده ناراحت بوديد والا همه مردم ايران به شادي فكر ميكردند و از موفقيت تيمشان خرسند و حتي از خود بيخود بودند اما شما همانطور كه خودتان به من گفتيد در انتظار شكست تيم بوديد تا انتقامتان را از داريوس مصطفوي بگيريد.
*شما بياخلاقيهاي زيادي در مصاحبههاي خودتان انجام داديد اما دست شما درد نكند كه مزدك ميرزايي اين پسر خوب صداوسيما را متهم به زد و بند مالي كرديد. مزدك گزارشگري است كه همه او را ميشناسند و همه ميدانند كه سرسفره پدر و مادر بزرگ شده است و با بياخلاقي شما هم هيچكس عليه مزدك ميرزايي نخواهد شد چرا كه او سلامت خود را پيش از اين نشان داده است. فقط من متأسفم كه در اين ماه مبارك چرا بنده خدا را متهم ميكنيد و به او تهمت ميزنيد؟
*من حرف بدي نزده بودم و فقط سوابق اخلاقي ايشان را به زبان آوردم. اگر به خاطر داشته باشيد ايشان در بازيهاي آسيايي فعلي در پاسخ به دستور مربي براي تعويض حاضر به ترك زمين نبودند و حتي دنبال مربي تيم دويدن و اين صحنهاي است كه همه آن را به خاطر دارند و جالب اينكه خودشان هم در اين گفتوگو انكار نكردند كه از فنس بالا رفتند و خبرنگار زدند.
*آقاي مايليكهن از همه توقع دارد كه مثل ايشان فكر كند كه اين مقدور نيست. همچنين ايشان ميخواهد كه برنامه نود و صداوسيما همه حرفهاي ايشان را كامل پخش كند در حالي كه اين حق در سراسر مملكت در اختيار رئيس جمهور و مقام معظم رهبري است و من نميفهم كه اين همه طلب داشتن از كجا ميآيد.
*آقاي مايلي كهن اگر اين فوتبال كثيف است چرا در آن باقي ماندي؟ همه ميداند كه فوتبال درآمد خوبي دارد و شما هم به خاطر پول در فوتبال باقي مانديد. در حالي كه اگر من جاي شما بودم بعد از آن فحاشيها كه در بازي استقلال اتفاق افتاد غيرتم اجازه نميداد كه در اين فوتبال بمانم.
*اصل موضوع و دعواي اتفاق افتاده واقعا بيجهت است، من حرف خاصي درمورد كريم انصاريفرد نزدم چيزي هم كه گفتم به اين علت بود كه ميخواستم از دست سوال خبرنگاران خلاص بشوم والا من خودم ميدانم كه شرح وظايفم طوري نيست كه درباره تيم ملي صحبت كنم ...
گرچه در آن بازي هم اين جوان را اسير هواي نفس خود كرد و تيمش هم نتيجهاي نگرفت.
*اينكه من كجاي اين ورزش هستم مردم بهتر ميدانند آقاي مايلي كهن ميتواند برود از مردم بپرسد كه دادرس كجاي ورزش است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/20/2079251/%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D9%85%D9%87%D8%AF%D9%8A
مايلي كهن خودش رو نميتومه كنترل كنه به خاطر همين حرف الكي و زيادي زياد ميزنه اما خيلي از حرفاش هم واقعا درسته ...
فرار دو ملی پوش سرشناس از اردو، راز سر به مهر دایی برای ناکامی تیم ملی
دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود. او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند.
وقتی بامداد جمعه و در برنامه نود علی دایی در مورد تیم ملی و نتایجی که آن زمان گرفته بود حرف می زد در لابلای صحبت هایش این حرف را به میان آورد: «در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام تیم های گروه ما که به جام جهانی صعود کردند امارات را شکست داده بودند، اما ما به دلیلی که نمی توانم آن را بیان کنم و برای همیشه پیش خودم نگه اش می دارم نتوانستیم امارات را شکست دهیم.»
دایی این حرف را زد تا روی اتفاقی که در امارات افتاده بود سرپوش بگذارد.درست چند روز پس از اتفاقی که روی زبان دایی نمی چرخد تا آن را از رسانه ملی بیان کند، بیشتر روزنامه ها این اتفاق را روی جلد بردند و به صورت کاملا کد دار پرده از ماجرا برداشتند. اما اصل ماجرا چه چیزی بوده که سرمربی وقت تیم ملی از آن به عنوان عاملی برای توقف مقابل امارات نام برده است؟
ماجرا خبری بود که همان زمان رسانه ای و البته خیلی زود از سوی فدراسیون تکذیب شد تا همه درباره اش سکوت کنند اما 18 ماه بعد دایی با زبان بی زبانی بر آن اتفاق تلخ مهر تائید می زند.
شب قبل از بازی با امارات و در حالی که دو بازیکن ملی پوش ایران اردوی تیم را ترک کرده بودند دایی متوجه این قضیه می شود. آنها تا صبح روز بعد به هتل بر نمی گردند و این اتفاق خشم دایی را به همراه دارد. آن شب دایی تا صبح در لابی هتل نشسته بوده و منتظر شاگردانش ماند تا ببیند چه ساعتی به هتل بر می گردند. آن دو بازیکن که هر دو سابقه سالهای متمادی زندگی در امارات را داشتند. شب را به خانه مجردی شان رفتند و ساعت 9 صبح روز بعد به هتل برگشتند.
این اتفاق در حالی افتاده است که وقتی آنها به هتل بر می گردند دایی حرفی به آنها نمی زند و فقط برای اینکه ثابت کند مچ آنها را گرفته است نگاه معنی داری به آنها می کند.
البته در این بین نباید فشار فدراسیون برای عدم رسانه ای شدن این خبر را نادیده گرفت. مقامات فدراسیون از جمله علی کفاشیان تاکید می کنند تا دایی چشمش را روی این قضیه ببندد و به خاطر منافع ملی، به همان اخم و کنایه پس از رویت آنها در لابی هتل بسنده کند.
دایی پس از آن این دو بازیکن را در بازی با امارات بازی می دهد و اصلا به روی خودش هم نمی آورد که چه چیزی را دیده است. این همان اتفاقی بود که دایی با توجه به اینکه این دو بازیکن از مهره های کلیدی تیم ملی بوده اند مجبور به قرار دادن شان در ترکیبت اصلی مقابل امارات شده است.
تساوی مقابل امارات نه ربطی به مسائل سیاسی داشت و نه ربط به دعوا و درگیری در اردوی تیم ملی. ماجرا شیطنت دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند. آنها که حتما در اردوی تیم باشگاهی شان هم می توانند اینگونه مخفیانه فرار کنند!
شایعات به حقیقت پیوست:واعظ آشتیانی و مهریزی در هیئت مدیره استیل آذین
سایت گل - دو مدیرعامل فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران غیرمستقیم به صحنه بازگشتند.
به گزارش گل حسين هدايتي مالك و رييس هيات مديره باشگاه استيلآذين در احكامي جداگانه اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل سابق باشگاه استقلال تهران و امير مهريزي مديرعامل سابق باشگاه استيل آذين را به عنوان اعضاي جديد اين باشگاه منصوب كرد.ا
گر شایعات حقیقت داشته باشند واعظ آشتیانی رئیس آتی هائت مدیره خواهد بود.اما سئوال بزرگ این است که آیا دامنه تغییرات در همین حد باقی خواهد ماند؟
يكشنبه 31 مرداد قرار است نشست هيات مديره باشگاه استيل آذين تشكيل شود.استیل آذین با این دو حکم بیش از گذشته به وضعیت تعلیق خواهد رفت.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/20/2079859/%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%A7%D8%B9%D8%B8-%D8%A2%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%87
زمان دایی تنها بازیکنان تیم های اروپایی ما (م.ش.) و (ج.ن.) و (م.م.) و (م.ه.) اینها بودن که به احتمال زیاد اون دو نفر آخری این کاره نیستن! ولی آخه به قیافه (ج.ن) هم نمی خوره اینکاره باشه!:41:نقل قول:
ولی من فکر نکنم دلیلش این باشه...آخه این دلیله مسخره ای هست
اتفاقا به نظر من دلیل منطقی میتونه باشه .نقل قول:
میزان تستسترون اگه توی خون کم باشه ورزشکار خیلی کم میاره .:13::
توی باشگاه های مطرح دنیا و ناسا و.... فعالیتهای ج ن س ...ی بازیکنا و پرسنلشون تحت کنترله و کسی حق نداره سرخود بره هرکاری دوس داشت بکنه .....
الان نریزین سر من ، توی مقاله ای خونده بودم !:31::31::31:
نقل قول:
انصافا این حرفش درست بود!:20:
ولی واقعا مسخرست که به مزدک گیر داده!:13: یکی بگه تو رو سن نه!:31: بشر هنوز تو جو اون برنامه نودی مونده که برداشت گفت ملی پوشا تو اردو ورق و تخته نرد هم بازی می کردن!:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسیمو موراتی مدیرعامل باشگاه اینترمیلان ایتالیا در نامه ای به باشگاه سپاهان اظهار امیدواری کرد روابط ورزشی دو باشگاه بزرگ ایران و ایتالیا گسترش یابد.در نامه موراتی به ساکت آمده است: "با سپاس از اظهار لطف و پیام تبریک شما و مجموعه باشگاه متبوعتان به جهت قهرمانیهای فصل گذشته اینتر میلان به ویژه در لیگ قهرمانان اروپا، امیدوارم دو باشگاه اینتر و سپاهان به عنوان قهرمانان دو کشور بزرگ ایتالیا و ایران بتوانند روابط ورزشی خود را گسترش دهند. برای سپاهان ایران در رقابت های داخلی و لیگ آسیایی آرزوی موفقیت و کسب قهرمانی را دارم."دو باشگاه سپاهان اصفهان و اینتر میلان به عنوان دو باشگاه همکار و خواهر خوانده همکاریهای نزدیکی را در حوزه تیمهای پایه و مدارس فوتبال اینترکموس با یکدیگر برقرار کرده اند.حمایت هیئت مدیره باشگاه سپاهان از قلعه نویی
هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان در اطلاعیه ای حمایت و پشتیبانی قاطعش را از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه اعلام و از انتقادات منتقدان و کارشناسان که قطعا انتقادات و پیشنهاداتشان در مورد عملکرد سپاهان راهگشا خواهد بود، استقبال کرد.انتقاد سپاهان از داور شهرآورد اصفهان
باشگاه سپاهان اصفهان در نامه ای به کمیته داوران فدراسیون فوتبال از تیم داوری شهر آورد اصفهان انتقاد کرد که در این نامه آمده است : قضاوت تیم داوری شهر آورد اصفهان هم با عنایت به صحنههایی که در برنامه نود پخش شد و هم با توجه به فیلمها و عکسهایی که واحد سمعی بصری باشگاه از این دیدار تهیه کرده است، نشان داد گل صحیح ابراهیم توره بی جهت مردود اعلام و خطای پنالتی مسلم روی میلوراد یانوش نیز نادیده گرفته شد."در ادامه این نامه آمده است: "باشگاه با تبریک پیروزی شهر آورد به تیم فوتبال ذوب آهن و به دور از هر گونه جنجالی از کمیته محترم داوران فدراسیون فوتبال درخواست دارد تا داوری شهر آورد اصفهان مورد بازبینی قرار گیرد و تذکرات لازم در این باره به داوران این دیدار داده شود."در پایان این نامه میخوانید: " متاسفانه با اشتباهات ناخواسته داوری همچون شهرآورد 2 سال پیش که ذوب آهن با گلی آفساید موفق شد از سد سپاهان عبور کند، امسال نیز پیروزی از زردهای ایران گرفت تا عدالت را در داربی اصفهان شاهد نباشیم."تبریک قهرمانی بنیادکار
مدیر عامل باشگاه سپاهان اصفهان در نامه ای به "رستم کوپای سینف" مدیرعامل باشگاه بنیادکار ازبکستان قهرمانی این تیم در رقابتهای جام حذفی این کشور را تبریک