فکر میکنم اسپانیا قهرمان بشه! اونم با یک گل شانسی مثل همه بازیهاش!
ولی امیدوارم هلند قهرمان بشه چون قشنگتر بازی میکنه و بهتر اومده بالا، فقط با برد!
Printable View
فکر میکنم اسپانیا قهرمان بشه! اونم با یک گل شانسی مثل همه بازیهاش!
ولی امیدوارم هلند قهرمان بشه چون قشنگتر بازی میکنه و بهتر اومده بالا، فقط با برد!
خوبه هلند قهرمان بشه
اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره
تا همینجاشم با ناداوری اومده
نقل قول:
ارزو بر جوانان عیب نیست:21:
اسپانیا بدون شک با قدرت قهرمان میشه:10:
گفتم یک بار شما که اصلا درک درست از فوتبال نداری (اکبر میثاقیان - صمد مرفاوی)نقل قول:
جواب شما رو نمیدم چون مربیتون جوابتون رو داده:نقل قول:
سرمربي هلند: اسپانيا بهترين تيم دنياست
برت فان مارويک در آستانه ديدار پاياني جام جهاني، اسپانيا را بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنيا دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تيم هلند و اسپانيا در حالي به ديدار پاياني راه يافتهاند که هيچ يک تاکنون به مقام قهرماني نرسيدهاند و مي خواهند با پيروزي در اين ديدار سرنوشتساز قهرماني در جام جهاني را به ويترين افتخاراتشان اضافه کنند .
سرمربي هلند در نشست خبري بعد از تمرين اين تيم گفت: بي صبرانه منتظر يک شنبه و آغاز بازي هستم. هرچند مي دانم ديدار بسيار سخت و دشواري را پيش رو خواهيم داشت. اسپانيا بي ترديد بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنياست.
فان مارويک در ادامه افزود: اسپانيا در ديدار مقابل آلمان تيم برتر ميدان بود و توپ و ميدان را کاملا در اختيار داشت. آنها شايسته پيروزي مقابل آلمان بودند. تيمي که در مراحل قبلي آرژانتين و انگليس را با 4 گل پشت سر گذاشته بود.
سرمربي لاله هاي نارنجي با اشاره به بازي زيبا و تماشاگرپسند اسپانيا گفت: وقتي به عنوان يک هوادار فوتبال بازيهاي اين تيم را نگاه مي کنم، واقعا لذت مي برم. آنها در خط حمله توانايي بسيار بالايي دارند و هر لحظه اراده کنند مي توانند ميانه ميدان را در اختيار بگيرند.
امیدوارم هلند ببره
سرمربي هلند: اسپانيا بهترين تيم دنياست ؟!!! :27:
برت فان مارويک در آستانه ديدار پاياني جام جهاني، هلند را بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنيا دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تيم هلند و اسپانيا در حالي به ديدار پاياني راه يافتهاند که هيچ يک تاکنون به مقام قهرماني نرسيدهاند و مي خواهند با پيروزي در اين ديدار سرنوشتساز قهرماني در جام جهاني را به ويترين افتخاراتشان اضافه کنند .
سرمربي هلند در نشست خبري بعد از تمرين اين تيم گفت: بي صبرانه منتظر يک شنبه و آغاز بازي هستم. هرچند مي دانم ديدار بسيار سخت و دشواري را پيش رو خواهيم داشت. اسپانيا بي ترديد بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنياست. ولی هلند حتما پیروز خواهد شد.
فان مارويک در ادامه افزود: اسپانيا در ديدار مقابل آلمان تيم برتر ميدان بود و توپ و ميدان را کاملا در اختيار داشت. آنها شايسته پيروزي مقابل آلمان بودند. تيمي که در مراحل قبلي آرژانتين و انگليس را با 4 گل پشت سر گذاشته بود.
سرمربي لاله هاي نارنجي با اشاره به بازي زيبا و تماشاگرپسند اسپانيا گفت: وقتي به عنوان يک هوادار فوتبال بازيهاي اين تيم را نگاه مي کنم، واقعا لذت مي برم. آنها در خط حمله توانايي بسيار بالايي دارند و هر لحظه اراده کنند مي توانند ميانه ميدان را در اختيار بگيرند. ولی هلند قهرمانه
100 در صد موافقم .نقل قول:
اونایی که هیچ شانسی واسه اسپانیا و هلند تو فینال قائل نبودن و فینال رو بین برزیل و آرژانتین یا آلمان میدونستن
حالا حرفای خنده داری میزنن . :46:
عزیزم فکر کنم جام جهانی رو با لیگ خودمون قاطی کردی...:27:نقل قول:
اینم که گفتی هلند و اسپانیا دوستن منظورت این بود که با هم تبانی کردن و قراره هلند ببازه تا اسپانیا قهرمان بشه؟
هیچی دیگه خریدن داور کم بود تبانی با تیم مقابل هم به پرونده اسپانیا اضافه شد:27:
:18:نقل قول:
راستی در مورد دوستی هلند و اسپانیا اینو راست گفتی چون بیشتر تیم اسپانیا رو کاکل بارساییها میچرخه و بارسا رو هم که مربیای هلندی احیا کردن پس الان تیم اسپانیا قدرتشو مدیون هلنده
عجب استدلال جالبی...:31:
این جمله شخصیت قهرمانی نداره رو هرجایی نباید استفاده کردا!!نقل قول:
لابد آلمان رو هم با ناداوری برد؟
آخه آلمان 100 تا موقعیت گل داشت! واسه همین :دی
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان حق و تیکی تاکی بچه ها
یکشنه با بازیکن ها شادی میکنیم :11:
هلندم واقعا خوب بازی کرده تو این جام ولی متاسفانه فقط یک تیم قهرمان میشه اونم که با اجازه دوستان گاو بازها هستند