پیشنهاد میدم با این تحلیل مسخرت بری تلویزیون چون همه کارشناسا مثه خودت چرت میگن:2:نقل قول:
آرژانتین برد اون هم فقط و فقط بخاطر بی عرضگی نیجریه!!!
کافی بود یه مقدار نیجریه فشار می آورد اون موقع بود که حتی میتونست بازی رو هم ببره!
نکته ای که خیلی توی بازی به چشم میومد راضی بودن نیجریه ار نتیجه یک بر صفر بود انگار اونها انتظار داشتن بیشتر از این ها گل بخورن.
من فکر میکنم نیجریه فقط یه دونه توپ توی چهار چوب داشت.
آرژانتین اگه بخواد همینجوری در حمله بازی کنه کلاش پس معرکست!
دفاع آرژانتین که شوته کاملا کافیه فشار بیاری تا باز بشه و در این مدت کوتاه هم که اصلا نمیشه درست و راسش کرد پس میمونه همون خط حمله که باید سعی کنه گلزنیش رو بیشتر بکنه و کمتر موقعیت خراب کنن.
نکته مهم دیگه هم عدم هماهنگی توی خط هافبک آرژانتین بود و همچنین عدم هماهنگی اونها با لیونل مسی!
با این بازی که امروز از آرژانتین دیدم بیشتر از پیش به جایی نرسیدنش مطمئن شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیجریه هم بسیار بی روحیه کار کرد جوری که 1% هم خودش رو قبول نداشت.
با تشکر
به این ماهی بازی کرد تا اراده میکرد موقعیت 100% ایجاد میکرد. فقط بدشانس بود. در ثانی نمی خواست تمام قدرتشو نشون بده. هیگواین و دی ماریا بد بودن که دلیل هیگواین بازی تو رئال مادرید:2: و دی ماریا جوونیش و میخواد بره رئال مادرید:2:.
میلیتو رو احتمالاَ چون مصدوم شده بود از اول نذاشت و احتمالاَ بازی بعدی فیکسه.
ورون به نظرم بد نبود. دریبل های سرپاش قشنگ بود. جای آگوئرو خالی بود به نظرم باید جای دی ماریا بازی کنه که پاساش خیلی مشتیه. در کل برای بازی اول خوب بود. حالا اگه توپای مسی یا هیگواینو نمی گرفت دروازه بان همه اینجا تعریف میکردن. (ایرانی= جو گیر)