اول هلند بعد آرژانتین . جام جهانی فقط همین .
Printable View
اول هلند بعد آرژانتین . جام جهانی فقط همین .
يک تماشاگر فوتبال هلندي که براي تشويق تيم کشورش در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به اين کشور سفر مي کرد، در بين راه جان باخت."هنک ويتجس" 60 ساله همراه با يک گروه 100 نفره تماشاچيان پرو پا قرص تيم ملي کشورش زميني از مرز مالاوي به سوي آفريقاي جنوبي مي آمدند که پليس مرزي جسد بي جان وي را در درياچه مالاوي پيدا کرد. پليس مالاوي اعلام کرد: ويتجس يکي از 22 سرنشين خود رويي بود که به طور گروهي در کنار اين درياچه اتراق کرده بودند، ولي بدون توجه به علائم هشدار دهنده "شنا ممنوع" اطراف ساحل، وارد درياچه شد که دوستان وي پس از مدتي جسد بي جان او را يافتند. لذا قرارشد همه تماشاچيان تيم ملي هلند به ياد او با بازوبند سياه روي لباس هاي نارنجي رنگ خود وارد ورزشگاه شوند.
سلام.چرا اینجا اینقد خلوته؟ناسلامتی فردا بازی داریما.من که میگم حداقل با اختلاف 2 گل میبره.چون بازی اوله ارفاق کردم!
اقایون شنیدم روبن از لیست خارج شده.
یا فقط بازی با دانمارک نیست
من که میگم 3 هیچ میبریم :دی
ایشالله بترکونیم :دی
فکر کنم فقط این بازی نباشه ...نقل قول:
اگه روبن بود میگفتم 3 هیچ ... ولی روبن نیست یه گل مال اونه کم میشه :31: . همون 2 هیچ میزنیم .
من که میگم راحت 3 تا رو می زنیم
دانمارک عددی نیست که بخواد جلوی هلند قهرمان بایسته :5:
اول اسپانیا بعد هلند . :31:
ایشالله فردا 3 تا میزنیم . روبن که بود 5 تا میزدیم .
نه بچه ها یکم منطقی باشد من فقط راضیم که ببریم بازیه اوله و فوقالعاده حساس
حریفمون هم تیم چقریه!! به هر حال برایه موفقیت تیم همگی باید دعا کنیم که انشالله از این بازی سربلند بیرون بیاد
انگار این توپ جام جهانی واسه همه تیم ها مشکل ساز شده!!! خدا کنه ما از این نظر ضربه نخوریم
هلند قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه!!:31:
فن پرسی پا طلایی سلطون تیم مایی!!:31:
فکر کنم دانمارک هم مثل فرانسه و ایتالیا تو یورو2008 سه تایی کنیم:31:
منم میگم 3 تا میزنیم