درسته این ضعفشه .. برای همین چلسی پیشنهاد مشروط 50 میلیونی داده بود (30 میلیون و 20 میلیون به شرط ...)نقل قول:
Printable View
درسته این ضعفشه .. برای همین چلسی پیشنهاد مشروط 50 میلیونی داده بود (30 میلیون و 20 میلیون به شرط ...)نقل قول:
میشه بیشتر در مورده این توضیح بدید ؟نقل قول:
پیشنهادی که چلسی به تورس داده بود، 30 میلیون پوند هزینه قرارداد و در صورتی که تورس بتونه به یک تعداد خاص بازی کنه (مصدوم نباشه) ، 20 میلیون دیگه هم سال بعد به لیورپول بپردازه .. دلیلش هم همین مصدومیت ها بود.نقل قول:
قضیه مال یک ماه پیشه و الان کاملا منتفی شده.
این چلسی معلومه داره چی کار می کنه!
مث اینکه به بازیکنی به نام دیوید لوئیز که در بنفیکا بازی می کنه پیشنهاد 33 میلیون یورویی داده!
پست این بازیکن دفاع وسط هستش. فکر کنم این رقم برای یه بازیکن جوون در پست دفاع وسط خیلی زیاد باشه.
الان تقریبا یه ماه دیگه بیشتر تا پایان نقل انتقالات نمونده. چلسی بالاک و جوکول رو از دست داده و فقط بنایون رو خریده. که به نظرم تا الان توی نقل و انتقالات ضعیف بوده.
بازیکنی مثل اوزیل قیمتش خیلی پایینه. فقط و فقط 15 میلیون یورو ولی نمی دونم چرا چلسی حتی پیشنهاد هم به اون نمیده! همین طور مثلا قرار بود که صد در صد سرجیو آگئرو به چلسی بیاد ولی هنوز خبری نیست:13:
فکر کنم میخواد سوپرایزمون بکنه :دی
نه بابا سورپرایز کجا بود ! البته به شخصه من از عملکرد چلسی تو فصل نقل و انتقالات تعجب نکردم چون دو سه فصله دقیقآ به همین شکل کار میکنه !
مگه چلسی رو پارسال به خاطر تخلفات نقل و انتقالات دو سال از حضور در بازار نقل و انتقالات محروم نکردن؟ یادمه اینطوری بود.
خب همین کارو می کنه که نمی تونه توی لیگ قهرمانان اروپا قهرمان بشه.نقل قول:
نه بابا سورپرایز کجا بود ! البته به شخصه من از عملکرد چلسی تو فصل نقل و انتقالات تعجب نکردم چون دو سه فصله دقیقآ به همین شکل کار میکنه !
ترکیب اصلی چلسی رو من صد در صد قبول دارم عالیه.
ولی چند تا از این ستاره ها و فوق ستاره ها حتما بین فصل مصدوم میشن. به خاطر همین به چند بازیکن خیلی خوب نیاز داره.
البته بازیکنای جوون خوبی هم چلسی داره مثل Kakuta که شاید بتونن این فصل به چلسی کمک کنن.
فکر کنم بخشیده شدنقل قول:
مگه چلسی رو پارسال به خاطر تخلفات نقل و انتقالات دو سال از حضور در بازار نقل و انتقالات محروم نکردن؟ یادمه اینطوری بود.
نقل قول:درسته. اون محرومیت لغو شد ...نقل قول:
فکر کنم بخشیده شد
البته عملآ فرقی هم نمیکرد اگه لغو نمیشد !:31: چون چلسی تا حالا کاری نکرده !
پیراهن تری در حراجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه چلسی پیراهن تری در بازی آخر این تیم در لیگ برتر را به حراج گذاشت
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پیراهن جان تری که با آن توانست به عنوان کاپیتان لیگ برتر را تصاحب کند ، از سوی باشگاه چلسی در حراجی این باشگاه قرار گرفت.
این پیراهن که بر روی آن امضای بازیکنان نیز می باشد از سوی باشگاه چلسی ، برای کمک به بیماران بی بضاعت و فقیر به فروش گذاشته شده است.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
لباس فرم سال چلسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس فرم بازیکنان تیم فوتبال چلسی روز گذشته از سوی کمپانی دی اند جی رونمایی شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کت و شلوار مشکی رنگ همراه با پیراهن سرمه ای و کراواتی با همان رنگ ، لباس فرم تیم فوتبال چلسی معرفی شد.
روز گذشته که شوی لباس باشگاه چلسی در استمفوردبریج بود و مراسم برای رو نمایی لباس فرم تیم بود ، مایکل اسین ، جان اوبی میکل ، هنریکه هیلاریو ، فابیو بورینی و دنیل استاریچ 5 بازیکنی بودند که به عنوان نماینده و مدلی از بازیکنان در این مراسم شرکت کردند.
لباس فرم تیم فوتبال چلسی را تولیدی لباس دی اند جی ، یکی از تولیدی های محبوب و گرانقمیت در بازار لباس می باشد را تولید کرده است.
در این مراسم همچنین نوشیدنی هایی از سوی تولید کننده نوشیدنی های مارتینی ، آماده سرو بود.
استاریچ پس از دیدن سالن زیبایی که از سوی مارتینی و دی اند جی تدارک دیده شده بود گفت " سالن واقعا شگفت انگیزی بود ، با وروود به این سالن تحت تاثیر قرار گرفتم ، فکر نمی کردم به این خوبی باشد ، دی اند جی یکی از مارک های خوب دنیا است ، همه این را می دانند و من فکر می کنم آنها در سطحی هستند که ما هستیم.ما یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا هستیم و آنها هم یکی از بزرگترین مارک های دنیا پس آنها می توانند لباس فرم خوبی در اختیار ما قرار دهند ، واقعا شراکت خوبی می تواند باشد"
هیلاریو پس از حضور در این مراسم گفت " لباس ها خیلی زیبا هستند ، خیلی دوستشان دارم ، دی اند جی مارکی است که خیلی از بازیکنان آن را دوست دارند ، نه به خاطر نامش بلکه به خاطر جنس و کیفیتش که واقعا خوب هستند"
میکل نیز گفت " من نیز خیلی دوست دارم چرا که مرا متفاوت نشان می دهد ، شاید شروعی باشد که من تا آخر این چنین لباس بپوشم . فکر می کنم بهتر باشد از این پس کفش ، کت و شلوار و کراوات بپوشم چون من واقعا در این لباس ها راضی هستم . من دی اند جی را قبل خریداری کرده ام اما شلوار جین و تی شرت و هرگز کت نخریده ام که اکنون باید این کار را بکنم"