راستی کسی دقیقا می دونه تاثیر نمرات در کنکور به چه صورته؟ یعنی مثلا کسی که درس فیزیک رو 19 گرفته باشه و کسی که 20 چقدر در کنکورشون تاثیر داره؟ چند در صد؟
Printable View
راستی کسی دقیقا می دونه تاثیر نمرات در کنکور به چه صورته؟ یعنی مثلا کسی که درس فیزیک رو 19 گرفته باشه و کسی که 20 چقدر در کنکورشون تاثیر داره؟ چند در صد؟
راست می گه
من واسه ادبیات همین کار رو کردم
لغاتی رو که همش یادم می رفت نوشتم رو یه برگه سنجاق زدم به تیشرتم که زیر مانتو پوشیده بودم
اتفاقا 3 تا از این لغات اومده بود
رفتم دستشویی به راحتی تقلب کردم
واسه عربی و زمین هم همین شیوه رو پیش می گیرم
.
.
.
راستی یه شیوه تقلب تو امتحانای تستی :
کاشی ها زیر پاتون رو نام گذاری کنین ... مثلا کاش سمت راست الف ، کاشی بالا ب ، کاشی پایین ج و کاشی سمت چپ د
اون وقت هر سوالی رو که بخواین می تونین با اشاره های پا به دوستاتون برسونین یا ازشون تقلب بگیرین
کسی هم نمی شکه
:31:
من با محسبات خودم حداكثر 14.5 . من حداقل سه نمره رو با بيدقتي از دست دادم . :41::41::41:
تاثير نمره كنكور 15% يعني 15% نمره كنكور رو اين امتحانات مشخص ميكنه.و 85% بقيه رو امتحان كنكورنقل قول:
ببخشيد يه سوال داشتم.نقل قول:
شما توي كدوم هتل امتحان ميديد؟:31:
من از اين سه امتحان يه چيز خيلي جالب ياد گرفتم.هر چيزي كه توي امتحانات سالهاي قبل نيومده رو بخوندي.نقل قول:
قول ميدم زبان فارسي هم به همين صورت خواهد بود.قول.قول.قول
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
انگار فقط حوزه ي ما انقدر گيره.من خودكارم ميوفته يارو برگمو پاره ميكنه.ميگه مگه چلاقي:37:نقل قول:
اين راه تقلبي هم كه ياد دادي بايد شرايطش آمده باشه
مثلا اگر كاشي حوزه بزرگ باشه فقط پاي ما 2 تا كاشي رو ميگيره تازه ممكنه آسفالت باشه كه ديگه هيچي
سوال 12 باید اسم بازه رو می آورد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!×
0/5 نمره مفت رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من همیشه میگم ای کاش 1 سال جهشی میخوندم الان پیش بودم! هم نهایی هاش آسون بود هم واشه کنکور 1000 جور پیشنهاد مطرح نبود و قشنگ کنکورمو میدادم!
این سوال ۱۲ می گم چرا این طوری میشد!نگو بازه داده. من که اصلا نفهمیدم:دی
۱.۵ نمره از سوال ۴.فکر کردم یک به یک نیست و باید دامنه یک به یک متقارن باشد(قاطی کردم احتمالا)
۱.۷۵ که هم از سوال حدها رفت
.۲۵ الی .۷۵ هم از سوال ۱۰
۱.۵ از ۱۱
.۲۵ هم از سوال ۱۲
به به به:دی
خب دوستان من 18.75 شدم اشتباهی که کردم رو میگم همه بخندین بهم منم خجالت بکشم بعد 11 سال تحصیل مساحت مریع رو با مثلث اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوتی از این فجیع تر ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اون سوال بازه ها رو اشتباه کردم امتحان سخت بود ولی اونطور نبود که نشه 20 نگرفت ! ولی انصافا خیلی سخت طرح شده بود
من امروز سازمان سنجش و اعضا و طراحان را با کلمات مزین تمجید کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم شما چیکار میکنید که حسابان 18.5 میگیرید ؟؟؟
بابا خیلی خفنه !!!
حسابان 18.5
من امروز از خوشحالی اینکه قبول شدم همه بچه ها رو RedBull مهمون کردم !
حالا شما واسه 18.5 ناراحتید چرا 20 نشدید ؟؟؟