سلام
بازی خوبی بود، عملا مشخص شد تفاوت سطح بازی دو تیم چقدره و کدوم تیم از کدوم تیم سرتره .
اما نکات جالب:
[نظرات شخصی من]
نتیجه بازینتیجه 2-0 نتیجه عادلانه ای بود ... گرچه هنوز می تونست بیشتر به سمت بارسا باشه ولی فکر نمی کنم اعتراضی درباره نتیجه باقی مونده باشه.
لیونل مسیدوباره بازی زیبایی کرد. چه با توپ و چه بدون توپ باز هم ارزش های خودش رو نشون داد. باهوشی مسی باعث گل اول شد و باز هم مشخص شد مسی با بازیکن های دیگه تفاوت داره. 40 گل در این فصل (-> کفش طلای اروپا ؟) یک پله جلوتر به سمت عنوان "بهترین بازیکن این نسل فوتبال" .
کریس رونالدوانصافا بد بازی نکرد ... چند تا فرار خوب داشت که خب البته باز هم مشخص شد رونالدو قابل مهار هست. به نظر من دیگه مشخص شد رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ، ولی یک بازیکن خیلی خوب معمولی . نه بهترین بازیکن این نسل فوتبال.
ویکتور والدزاون دروازبانی که سه فصل پیش اشتباه هاش باعث دو دستی تقدیم کردن قهرمانی به رئال شد کجا و این ویکتور والدز کجا !
ایکر کاسیاسخدا کاسیاس رو از رئال نگیره :31:
پپ گواردیولاهوش فوق العاده بالای پپ باعث برد توی این بازی شد! جلو بازی دادن دنی آلوز در نیمه اول و مکسول در نیمه دوم ... بازی چرخشی پویول ، استفاده از پدرو ، ...
پلگرینیمثل اینکه گفته بود برای هر دقیقه بازی نقشه داره ، ولی نقشه هاش توی نقشه های پپ گم بود !
داوراقتدار خوبی توی کنترل بازی داشت، ولی بعضی از صحنه ها از دستش در می رفت. در کل قضاوت قابل قبول بود.
جدول رده بندیاختلاف دو تیم سه امتیاز شد با برتری بارسا در بازیهای مستقیم و رئال حالا باید منتظر لغزش بارسا در دو بازی باشه.
رئال مادریدچهار باخت پیاپی از بارسلونا ... سال آینده احتمالا مربی جدیدی در تیم خواهیم دید! :31: ... سه بازی با تیم های درجه یک در سانتیاگو (میلان ، لیون ، بارسا) و دو باخت و یک تساوی . آمار بدی نیست :دی
بارسلوناآماده ترین تیم حال حاضر دنیا و شاید در ده سال اخیر . یک سر و گردن بالاتر از رئال مادرید !
آکادمی فوتبال بارسلونادر یک کلمه فوق العاده . هفت بازیکنی که بازی رو شروع کردند فوتبالشون رو از آکادمی فوتبال بارسا شروع کردند ( والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، پدرو، مسی) ... هشت بازیکنی که بازی رو تمام کردند هم همینطور (بازیکن های قبل + انیستا)
مثل اینکه رئال مادرید باید خیلی بیشتر از 254 میلیون یورو خرج کنه تا حریف این آکادمی بشه :دی این 254 میلیون اختلاف رو از چهار گل رسوند به دو گل ... پیشرفت خوبی بود :دی
گزارشگر Sky Sport بعد از گل دوم بارساGame Over ? No, League Over ! :دی
به همه بارسایی ها تبریک میگم، بدون زلاتان هم یک سر و گردن بالاتر از همه هستیم!