یه نکته ای رو برای کیس بالا یادم رفت بگم حتما یه جایی برای ورود هوا پیش بینی کنید و از یک تکه اسفنج ( یا هر آلترناتیو دیگه) به عنوان فیلتر استفاده کنید
دو تا مزیت داره
1. روی قطعات تون خاک نمیشینه و تبادل گرمایی خوب صورت میگیره
2. مقدار زیادی جلوی خروج صدای فن ها از کیستون رو میگیره.
نقل قول:
واسه من مهمترین قسمت htpc کارت --- اونه و چون میخوام که حتما HD باشه به گزینه SkyStar HD2 برخوردم با حدود قیمت 120 تومن، به نظر شما این محصول چطوره؟؟
منم یه مشکل راجع به --- داشتم جوابشو پیدا نکردم
نقل قول:
یه سوال
تا اونجا که من شنیدم بالاترین کیفیتی که این کارت ها میدن 1080i هست و 1080p تا حالا ندیدم
درسته ؟؟؟
و اینکه اگه کانالی 1080p بود باید چه کار کنیم؟؟؟
یه مسئله دیگه هم اینکه فوروارد ارور کورکشن (FEC) که از یه حدی تجاوز کنه بعضی کارتها نموتونن باز کنن مثل 7.8 8.9
و اینکه مدولاسیون فرکانس های S2 مثل 8apsk و 16apsk و 32apsk رو چه کانال هایی استفاده میکنند و کدوم کارت میتونه اونا رو باز کنه؟؟؟؟
نقل قول:
تو مقاله اشاره شده بود به اینکه ماژولاسیون 8psk به بالا برای مصارف خاص هست ولی گذارش هایی هست که بعضی شبکه های تلویزیونی به طور مثال روی 16psk رو ایر رفتن
طبق اطلاعاتی هم که اومده بود چیپست های دماژولاری که روی تمام کارت های --- s2 موجود هست یا conexant هست یا ST که هیچ کدوم نمیتونن 16psk باز کنن چه برسه به 32psj
ولی ظاهرا بهترین گزینه برای بهترین کیفیت تصویر همین SK HD2 هست
و البته Qbox هم بعضی مدلاش خوبه
نقل قول:
بالاخره نفهمیدم قضیه این ریموت چه جوریاست؟؟؟ کدوم یکیش کامل نیاز آدم رو برطرف میکنه؟؟؟
در مورد ریموت هم نباید انتظار یه کنترل کامل رو داشته باشی که کاملا جای موس و کیبرد رو بگیره
ولی همون کنترل روی --- card خوبه و خیلی کارهای اصلی رو میشه باهاش انجام داد.
من خودم یه کیبرد وایرلس معمولی 2.4 a4tech با موسش گرفتم که خیلی هم باهاش راحتم