علي چند قيمت داري سه ماه رو ؟
طبق حساب من تهران سه ماهه 512 بايد حدود 90 تومن باشه
Printable View
علي چند قيمت داري سه ماه رو ؟
طبق حساب من تهران سه ماهه 512 بايد حدود 90 تومن باشه
محدود یا نامحدود سرایطش چطوریه؟ مال لایزرو سپنتا که سرگردنس فن آوا داتک تله خوبه بدترینشم آسیا تکه بهترینش که خیلی زیاد طرفدار داره مخصوصا تو تهران صبا نته پار آنلاینم بدک نیست ولی چون خیلی ترافیکش بیشاز حد بالاس ......نقل قول:
خب پس اگه میخوایی برو دنبال داتک یا صبا یا فن آوا لایزرم سرگردنس:41:
مخابراتو نمیدونم امیدوارم خوب باشه وسرگردنه هم نباشه:31:
سلام و خسته نباشید
قبل از عید درخواست دادم برای مرکز پاسداران و چهار روزه وصل شد فقط من هم دقیقا مشکل دوستمون KING_DESIGNER رو دارم یعنی همین الان که دارم تایپ میکنم هم یه بار دیسکانکت شد . فقط وقتی درحال دانلود هستم یا با ف ی ل ت ر ش ک ن کار میکنم دیسکانکت نمیشه .سرعت دانلود هم این شب عیدیه که خلوته حدود 8 هست البته من کار دانلودی ندارم ولی کلی ذله میشم از بس دیسکانکت میشه وقتی هم دیسکانکت نیست معنیش این نیست که تبادل دیتایی دارم چون کار نمیکنه . در حقیقت حدود یک دقیقه فرصت دارم برای هر بار کانکت شدن . مادم من قدیمی هست dlink dsl200 یو اس بی
یکی از دوستان میگفت اگر مدلی بگیرم که Lan داشته باشه دیگه دیسکانکت نمیده البته خودش تست نکرده . راستش اگه وضعیت این باشه که عملا غیرقابل استفاده هست .خواستم ببینم دوستان نظری دارند در مورد این دیسکانکتهای بیشمار ما؟
سلامنقل قول:
100% قاضی باید آپدیت باشه:31: کی از این قشر فرهیخته بهتر ؟!
آقا جون من که مهندسش هستم و درسشو خوندم میگم اگر قراره کارشناسی بشه مصرف خونگی 128 نیست و256 هست حالا هرچقدر بیشتر بهتر ! و کار همه ( هرکسی ) با 256 لنگ نمیزنه سرعتش خوبه و بدک نیست )
دلیلش هم اینه که ما امروز با همین 128 درگیریم. ولی 256 عالیه حالا من نمیدونم قاضی مملکت کارش از من خیلی بیشتره یا ترافیک کاریش بازم نمیدونم خدایی چی بگم ولی خط 2 مگ رو واقعا میخواد چکار کنه ؟ ؟؟؟؟ ما فقط یه اینترنت خیلی پر سرعت توی دادگاهها دیدیم که قاضیها از راه دور حکم نثار میکردند .
تازه اون هم برای خود دادگاه بود سوال من الان اینه که چرا وقتی یه دانشجو که درس میخونه و دانشجوی لیسانس هم هست برای گرفتن اینرتنت برای خونه به مشکل میخوره و میگن برو توی کافی نت دانشگاه کارتو بکن ! ولی قاضی میتونه هم توی دادگاه استفاده کنه هم توی خونه ؟ پس چرا به قاضی نمیگن برو توی دادگاهت از سرویس اونجا استفاده کن ؟
نکنه اینترنت مخابرات انحصارا دست یه عده ای هست ؟
البته ناگفته نمونه که مفت المال هست دیگه باید یه جوری خرج بشه !:31::13:
شما میگی کانتر البته ناگته نمونه وقتی در بازی کانتر بازیکن جونشو از دست میده به شکل روح در میاد ؟ ! ممکنه ایشون بخوان به این یه مورد هم رسیدگی کنن :31: و دستور مجازاتش هم فی الفور بفرمایند.
سلامنقل قول:
مودمتون سالمه ! به هیچ وجه خرج اضافه نکنید
من و یکی دیگه از بچه های این فروم این مشکل رو داریم . یحتمل در سال اصلاح الگوی مصرف هستیم و خواستند جلوی هدر رفتن بیتهای اضافی رو در زمان بلا استفاده ماندن سیستم بگیرند.:13:
یعنی شد یه بار یه حال اساسی بدهند ؟:19:
خیر ، مخابرات "ته گردنس" !!!نقل قول:
در مورد سرعتش که در یک سری از مراکز همون 128 رو هم فقط به اشخاص خاص میدن ! در مورد خدماتش هم به چند تا از پست های این تاپیک مراجعه کنید متوجه میشید که هیچ تضمینی در هیچ موردی وجود نداره ! اصولا کلمه "تضمین" تو این مملکت معنی نداره ! فرد صبح که از خونه میره بیرون هیچ تضمینی وجود نداره که شب سالم برگرده اونوقت شما از مخابرات انتظار تضمین در چه موردی داری ؟! P:
دوست عزیز شما که مهندسش هستی و درسشو خوندی دیگه چرا ؟! در خیلی از کشورها زیر دو سه مگابیت اصولا معنی نداره ، برای هر کاری که باشه . البته خوبه باز شما اون تبصره " حالا هرچقدر بیشتر بهتر ! " رو اضافه کردی D:نقل قول:
مگه جایی که شما هستی هنوز عید نشده ؟ P: اون که مال پارسال بود !نقل قول:
نه دیگه نشد اومدی نسازی ها :31:نقل قول:
ببین مشکل ما کلا این گربه خوشگله است ( ایران)
در کشورهای دیگه بعله زیر 2-3 مگ نیست و فقط از 1 مگ شروع میکنند چه اینکه فامیلمون توی هلند با 2 مگ رو گرفته 8 یورو ! ولی متوجه منظورم نشدی ما در ایران هستیم و گفتم حالا که این آقایان در حال بذل و بخشش هستند و میخوان روی شرکتها رو کم کنند لطف کنند سرویسهای رده بالا رو ارزون کنند نه این که سرویسهای 128 رو ارزون کنند . در واقع بخوایم جهانی فکر کنیم باید روی 5 مگ و 16 م گ واینها فکر کنیم نه این سرویسهای درپیت با این پشتیبانی ضعیف .. حرف هم بزنی میگه سپنتا همینو میده 30 تومن راست هم میگه ولی یکی نیست بگه مرد حسابی نه 128 اون نه 10 تومن تو ! یه سرویس بده که ادم افتار کنه ا اینترنت دولتی استفاده میکنه نه اینکه مجبور بشه یه دونه هم یک طرفه بزنه تنگش شده حکایت ساندویچ دو نونه :31:
خدایی من حاضرم با همین تخصصی که دارم همه رو ول کنم برم پشتیبان صبانت بشم :31: کاری نداره که گوشی رو بر نمیداری تخصصش هم دارم :31: شغل رو حال میکنی :31:
در ضمن سال اصلاح الگو درسته پارسال بود .....ولی نهضتش ادامه داره :31: من اعتقادم بیشتر از این حرفهاست:31::27:نکنه دوست داری بری سمت که ری زک ؟ :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1:
سلام رفقا
پشتیبانی adsl مخابرات در چه سطحیه؟ به عنوان مثال وقتی سرویس راه افتاد هزینه را ه اندازی نخوای و موردم رو خوت بخوای کانفیگ کنی مشخصات vcr vpi اینارو میدن یا بامبول در میارن می پیچونن .
دوم اینکه الان سرعت چطوره متغییره یا افت شدید داره یا اصولا ثابته
سوم اینکه هزینه واس رانژه خط می گیرن یا نه ؟
چهارم هم یه کف مرتب به افتخار خودتون :31:
پشتیبانی در حد صفر مطلق ( زنگ میزنی آهنگ ترکی پخش میکنند با کیفیت آینه ) !!!
مشخصات VPI - vci روز اول روی یه کاغذ میدن بهت و ازت رسید میگیرن . یوزر و پسورد هم همچنین روی یه کاغذ دیگه میدهند.
مودم رو هم ازشون نر یه مودم اشغال بهت میندازن.
سرعتش که 15 ثابته برای من که سرعتش خو بوده کمتر نشده روی همون 14-15 میره
ولی قطعی زیاد داره کافیه مثل هیمن الان که دارم تایپ میکنم کار دیگه ای انجام ندم و دانلودی نداشته باشم تا دیسی بکنه ؟ ! نمیدونم چه مرضی جدیدا گریبانگیر خطوط من و 2 نفر دیگه از بچه های اینجا شده تا کاری انجام نمیدیم یهویی قطع میشه دوباره باید کانکت بشیم !
هزینه رانژه نداره .و
چهارمش هم ( حسش نیست دو انگشتی برات میزنم عمو جان:31:)
مخابرات کسی رفت برای adsl
به من که گفتن 14 به بعد:18:
خلاصه میکنم .الان از مخابرات برمیگردم . معاون منطقه عیبهایی رو گفت که هنوز برای من پیش نیومده و خودش میخواست سرویس خونه خودش رو پس بده . من هم دارم دنبال یه سرویس مناسب برای این منطقه میگردم .داتک که داره قیمت خون باباش رو میگیره و بزور میخواد 9 گیگ در ماه بده که به کار من نمیاد قیمت هم 27 تومنه .بازم پرس و جو میکنم ببینم این مرکز دربدر پاسداران کدوم شرکتا میدن