دوستان یکی میشه فایل CUST_THEME خودش رو برام بزاره من نمی تونم این فایل رو درست کنم ارور میده. کمک کنید لطفاً
Printable View
دوستان یکی میشه فایل CUST_THEME خودش رو برام بزاره من نمی تونم این فایل رو درست کنم ارور میده. کمک کنید لطفاً
شما با حر.ف بزرگ تایپ کننقل قول:
به نظر فقط جاوا ساپورت کنه و شما هم نباید انتظاری در حد آیفون ازش داشته باشیدنقل قول:
سلام بچه ها دست هتون درد نكنه گل كاشتيد مخصوصا آقا مجيد دمت گرم
سلام به همگي دوستان عزيز دست همتون درد نكنه واقعا گل كاشتيد مخصوصا آقا مجيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی که جواب دادی ولی با حروف بزرگ هم تایپ می کنم بازم همون مشکل رو داره. راه دیگه ای وجود نداره؟
دوستان من تونستم فایل CUST رو درست کنم فقط فایلای فلش رو چطوری نصب کنم. پوشه FLASHCONTAC ندارم
salam. mamnun babate file ha. faghat in font ha file zip shodash pass dasht aziz...z
یعنی شما میخوای تم فلش نصب کنی؟
خوب حتما میدونی که برای تم فلش اول باید یک فایل 1 کیلوبایتی رو داخل cust_theme جایگزین کنی.
مثلا شما که میخوای منو رو عوض کنی باید اون فایل یک کیلوبایتی رو جایگزین top menu کنی.
و بعد هم کاست رو بریزی تو گوشی و وقتی روشن شد برو تو حافظه داخلی گوشی اونجا پوشه ای به نام FLASHCONTAC هست.
ابته داخل مموری هم هست ولی اونجا بریزی کار نمیکنه.
چرا يه تم فانتزي قشنگ واسه ال جي نيست؟؟؟؟:13: يا هست من خبر ندارم......كم كم دارم از انتخابم پشيمون ميشم
تم فانتزی simple glass هست خیلی شیک ومحشره.