آقا این بازی فکریه ؟
سبکش چیه ؟
با توجه به سریال فوق العاده فرار از زندان ، این بازی خوبه یا نه ؟
Printable View
آقا این بازی فکریه ؟
سبکش چیه ؟
با توجه به سریال فوق العاده فرار از زندان ، این بازی خوبه یا نه ؟
من همین قدر می دونم که Gamespot بهش 2.5 داده بود ولی بنظرم گشتن توی محیط آشنای فیلم و احیانا حرف زدن با بگ ول جذابهنقل قول:
زياد فكري نست . بيشتر مخفي كاري هست .نقل قول:
سبكش Action-adventure هست .
اين بازي رو نميشه با موفقيت سريالش مقايسه كرد .
ولي شما اگه فصل اول سريال رو ديدي و خوشت اومده به احتمال زياد از اين بازي لذت ميبري .
ببين دوست عزيز .نقل قول:
نمرات سايت هاي معتبر بيشتر بر روي قسمت هاي فني بازي هست .
و اين در حاليه كه شما اگه يه بازي رو انجام بدي و ازش لذت ببري و مثلا داستانش خوب باشه و ... ديگه كاري نداري بازي افت فريم داره يا نداره و يا ..
يعني نمرات سايت ها بيشتر به قسمت هاي فني هست ! و اين كه شما اگه از يك بازي لذت ببري كاري به اين ها نداره .
موفق باشيد
به همین خاطر بنده نه علامت تعجب و نه اسمایل تعجب و... نذاشتم چون برام مهم نبود ولی گفتم شاید برای ایشون مهم باشهنقل قول:
اگه اینجوری بود
من همین قدر می دونم که Gamespot بهش 2.5 داده بود !!!!:18::18:
حرف شما کاملا درست بود
من اين موضوع رو به طور كلي گفتم .نقل قول:
چون خيلي ها فقط به نمرات بازي نگاه ميكنند .
و اين بحثي شده بود براي اين تاپيك ....
به هر حال
نمره ی باری اونم نمره ی گیم اسپات اصلا منبع خوبی برای اینکه آدم بفهمه بازی خوبه یا بده نیست.
خیلی ها میگن برای اینکه بفهمی یه بازی خوبه یا بده باید تو گیم اسپات نمره اش یا بالای 7 باشه یا پایین 3! که واقعا هم راسته. مثلا nevehood. 6.5 گرفته درحالی که کاربرا همه گفتن 10!!!!!
gamespot که واسه خودش نمره میده . اگه می خواستم به این نمره ها توجه کنم الآن خیلی از بازیهای خوب رو از دست داده بودم .
EDITED..........................
بازی رو تموم کردم بازی جالبی بود افرادی که به سبک مخفی کاری علاقه دارن بهتره که بازی رو تجربه کنن
خیلی با این بازی حال کردم خدایی خیلی بازی بود ، مرسـی از مطلب :10: