آیا سایتی را میشناسید که این بازی را برای ps3 بفروشد قیمت مناسب باشد
Printable View
آیا سایتی را میشناسید که این بازی را برای ps3 بفروشد قیمت مناسب باشد
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
یعنی روی automatic بزاریم خودشون پاس میدن و شوت میزنن ؟؟؟
سلام
دوستان نسخه ی 360 این بازی رو کسی گرفته ؟؟؟ چطوره ؟؟؟
یه سوال دیگه ؟؟
یه لیست از بازیکنایی که بیشترین توانایی رو تو این بازی دارن میزارین ..؟ مثلا 5 یا 10 تا بازیکن برتر !
دوستان ما مردیم از بس تعریف کردین.آیا کسی نمی دونه مبدل xbox واسه pc هست یا نه؟
بابا داش مسعود یکم مراعات کن :41: اصلا فکر ما پی سی باز ها نیستی ها :31: ! همینجوری که از بازی تعریف میکنی به همراهش ما هم حسرت میخوریم :19:(البته یکسری فحش هایی هم زیر لب نثار EA میکنیم)نقل قول:
:11:
چرا خوب نمیسازن ؟؟؟ انگار ضرب المثل پول بده پلو بخور هست نه ؟؟؟ !!!نقل قول:
نه خودشون پاس نمیدن ولی دقت پاس ها تو اون حالت خیلی بالای و اصلا فرقی نمیکنه شما جهت درست رو بگیرید تا به بازیکن مورد نظر برسه.. تو تصویر زیر اگه مربع سیاه بازیکن تحت اختیار شما باشه و رنگ قرمز بازیکنی باشه که می خوای بهش پاس بدی تو حالت اتوماتیک در جهت هر کدوم از خطها که پاس بدی پاس شما مستقیم و بدون خطا به بازیکن میرسه ولی تو حالت manual در جهت هرکدوم از خط ها که پاس بدی دقیقا پاس در همون جهت میره و اینجا شما دیگه نمیتونی همینطوری پاس بدی و باید خیلی دقت کنی تا پاس هات خطا نره ... درمورد شوت ها هم همینطوریه.نقل قول:
یعنی چی ؟؟؟
یعنی روی automatic بزاریم خودشون پاس میدن و شوت میزنن ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اگه برای بار اول تو حالت manual بزاری اصلا نتونی گلی بزنی ولی رفته رفته عادت میکنی و خیلی بازی لذت بخش تر میشه البته اگه می خوای بازی حالت خیلی واقعی تر داشته باشه.
مصطفی جان تقصیر من نیست... تقصیر ea هست که همچین بازی ای ساخته... انشا الله یه روز باهم با حسین بریم همون گیم سنتر یکم رو تصویر بیشتر توضیح میدم : دینقل قول:
بابا داش مسعود یکم مراعات کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فکر ما پی سی باز ها نیستی ها :دی ! همینجوری که از بازی تعریف میکنی به همراهش ما هم حسرت میخوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته یکسری فحش هایی هم زیر لب نثار EA میکنیم
ممنون مسعود جان راستی من یک فلش 8 گیگ هم گرفتم و بازیو روی فلش ریختم یادمه از جهت کند شدن لود بازی نگران بودی . باید بگم من تا الان چند ساعت با فلش فیفا 10 رو بازی کردم اما در حالت in game مشکلی از بابت افت فریم یا لود صحنه ها بخصوص صحنه های اکشن و پر کارکتر نداشتم و دقیقا مثل دیسک بازی اجرا میشه ( وای که نمیدونی با این فلش چقدر صدای کنسول کم شده همینطور گرماش ) .نقل قول:
در ضمن ممنون از بقیه مطالبی که نوشتی من دیشب ورد کاپو گرفتم و یکی دو تا بازی باهاش انجام دادم چند نکته به ذهنم رسید که بعدا توی تاپیک میذارم . فکر میکنم این نسخه ورد کاپ برای چند ماهی گیمرها رو مشغول میکنه اما بدلیل نداشتن مدهای اصلی فیفا بعد از جام جهانی کم کم گیمرها این بازیو کنار میزارن .
من که فعلا هنوز حس جام جهانیو ندارم هنوز فضای جامعه این حسو به اندازه کافی به خودش نگرفته که به من هم منتقل بشه . ایشالا بازیهای جام که شروع شد منم میرم سراغ این نسخه .
من وقتی این پستو ارسال کردم که مسعود عزیز هم توضیحات لازم رو داده بود به هر حال من توضیحات ایشون رو تکمیل میکنم .نقل قول:
ببینید منظور مسعود واقعی و رئال شدن بازیه .
اجازه بدین من این بحثو کامل توضیح بدم البته با اجازه دوستان .
یکی از ویژگیهای برجسته فیفا آزادی عمل موجود در این بازیه به این شکل که مثل دنیای واقعی فوتبال ما میتونیم توپ رو به هر نقطه ای که مد نظر داریم ارسال کنیم چه در پاسها چه در زمان ارسالهای بلند توپ و چه در زمان شوت زدن .
اگه دقت کرده باشید توی فوتبال واقعی بسیاری از پاسها در طول 90 دقیقه بصورت مستقیم به یار خودی داده نمیشه علت این مساله اینه که در بعضی از شرایط اگر پاس مستقیم داده بشه احتمال قطع شدن توپ توسط حریف زیاده . بنابراین ما مجبوریم در بسیاری از مواقع از پاسهای غیر مستقیم استفاده کنیم و این کار امکان پذیر نیست مگر اینکه گزینه پاس دستی ( manual )رو فعال کنیم .
به تصویر زیر نگاه کنید :
در این وضعیت اگر بازیکن آبی پوش صاحب توپ بخواد از پاس مستقیم استفاده کنه احتمال تصاحب توپ توسط بازیکن حریف که در کنار یار خودی قرار گرفته وجود داره بنابراین گیمر باید توپو جایی پاس بده که کمی از بازیکنان شماره 4 و 10 فاصله داشته باشه ( کمی به سمت راست خودش ) .
و یا در مورد سانترها و ارسالهای بلند . به تصویر زیر نگاه کنید :
درصورتیکه گزینه سانتر assisted فعال باشه با ارسال توپ برای یار خودی ( در اینجا ریوالدو ) توپ مستقیم به این بازیکن میرسه و در زمانیکه توپ در حال رسیدن به این بازیکنه مدافعین حریف خودشونو به موقعیت مناسبی برای دفاع کردن میرسونن و یک ضد حمله خطرناک از دست میره اما اگر ما گزینه سانتر دستی رو فعال کرده باشیم با ارسال توپ به منطقه مشخص شده در تصویر فضای مناسب تری برای نفوذ بازیکن ( در اینجا ریوالدو ) فراهم میشه و از این ضد حمله خطرناک رو میشه به نحو احسنت استفاده کرد .
به همین شکل با فعال کردن گزینه دستی در پاسهای تودر هم میشه آزادی عمل بیشتری داشت که اتفاقا توی تصویر بالا میشه از پاس تودر manual به شکل موثری استفاده کرد .
این آزادی عمل یک حسن و مزیت دیگه هم داره و اونم طبیعی شدن اجرای بازیه . اگر ما گزینه پاس کمکی یا همون assist رو انتخاب کنیم پاسها با دقت بسیار بالای به یار خودی میرسه و این مساله بازیو کمی مصنوعی میکنه و نمای بازی رو هم از حالت طبیعی خارج میکنه و بازی اصطلاحا حالت پینگ پنگی به خوش میگیره . ( همونطوریکه توی بازی پینگ پنگ توپها بشکل رالی و سریع بین بازیکنان رد و بدل میشه ) .
علاوه بر اینها بازی خیلی راحت و آسون میشه چون ما خیالمون راحته که توپها حتی در شرایط سخت هم به مقصد میرسند بهمین خاطر درصد تصاحب توپ گیمر بالا میره و موقعیت گلزنی بیشتری در بازی براش فراهم میشه و این میشه که راحت در سخت ترین درجه بازی تیمهای بزرگ دنیا رو میشه با چند گل بدرقه کرد و نهایتا جذابیت بازی برای گیمر از بین میره .
این ویژگی منحصر به فرد و جالب با اضافه شده کنترل حرکت 360 درجه در فیفا 10 به اوج تکامل خودش رسید به این شکل که این امکان به گیمر داده میشه تا در زوایای ریز تر پاسها و ارسالهای بسیار دقیقتری داشته باشه .
همین وضعیت در شوت هم وجود داره و با انتخاب وضعیت دستی میشه زوایای مختلف دروازه حریف رو نشونه گیری کرد ( البته تمرین زیادی لازم داره ) .
من فکر میکنم علت اینکه گیمرها زیاد از این آزادی عمل استفاه نمیکنن اینه که اولا سالیان ساله که به وضعیت assist و کمکی عادت کردن و دوم اینکه بیشتر گیمرها راحتی کار رو به واقعی شدن و زحمت بیشتر ترجیح میدن . اما برای کسانیکه بازیو بصورت جدی پیگیری میکنند این آزادی عمل بسیار جذاب و ارزشمنده .
استفاده از روش بالا احتمالا برای اکثر گیمرها در آغاز بکارگیری این روش خیلی سخت و اعصاب خورد کنه ( همونطوریکه برای من بود ) .
اگر میخواید سریعتر روی این روش مسلط بشید تمرین زیر رو بکار بگیرید ( این تمرین فقط به پاسکاری اختصاص داره ) :
برای این کارشما باید در زمین تمرینی این کار رو بشکل چیزی شبیه خرس وسط که یکی از معروفترین و کارآمدترین روشهای تمرینی در دنیای واقعی فوتباله اجرا کنید .
- ابتدا با تعداد بازیکن بیشتری بدون هیچ بازیکنی از حریف , تمرینات مقدماتی رو انجام بدید تا با این روش پاسکاری آشنایی مقدماتی پیدا کنید .
- با تسلط بیشتر کم کم از تعداد بازیکن خودی کم کنید و به تعداد بازیکنان حریف اضافه کنید ( بعنوان نمونه ابتدائا با 7 بازیکن در مقابل تنها یک بازیکن حریف و کم کم این تعداد رو به 5 در برابر 2 و یا 4 به 2 برسونید ) .
- این نکته رو مد نظر داشته باشید که منطقه تمرینی برای این تمرین ابتدائا یک نیمه از زمین ( نیمه حریف ) باشه و با تسلط بیشتر این منطقه رو مثلا فقط به منطقه جریمه حریف محدود کنید .
- با تسلط بیشتر سعی کنید بازیکن تحت کنترل شما ضربه کمتری به توپ بزنه . ایده آل ترین حالت زمانی خواهد بود که تنها با یک تک ضربه توپو به بازیکن خودی برسونید .
- برای کسانیکه میخوان روی این تمرین به حد بالایی از تسلط برسند توصیه میشه با یک تیم ضعیف در مقابل حریفان قدرتمند این تمرین رو به اجرا کنند .
یک روش تمرینی دیگه برای افزایش دقت پاس ردو بدل کردن پاسهای سریع و تک ضربه . یادمه این روش توی pes 4 یا 5 هم وجود داشت . اصول کار توی اون تمرینات به این شکل بود که گیمر باید حداکثر تعداد پاس رو در یک زمان مشخص بین بازیکنان رد و بدل میکرد . این تمرین شامل 5 مرحله میشد .
میدونم که این تمرین سختیه بخصوص که نه در زمینه جهت پاسها و نه در قدرت پاس cpu کمکی به شما نمیکنه کمی حوصله داشته باشید و زود خسته نشید خود این تمرین به نظر من برای گیمر جذابیت زیادی به همراه میاره چون به نوعی تواناییهای گیمر رو به چالش میکشه .
اصلا چطوره یک مسابقه پاس کاری بزاریم ببینیم کی میتونه ظرف مدت یک دقیقه بیشترین پاس رو بین بازیکنانش رد و بدل کنه . شرایط مسابقه هم به این شکله که اولا گزینه پاس manual رو انتخاب کنید بعد توی مد تمرین بازیکنان خودی رو 6 نفر و بازیکنان حریف 3 نفر باشه همچنین فلش auto switching رو به منتهی الیه سمت راست بکشید . هر نقطه از زمین هم که دوست داشتید پاسکاری کنید فقط نباید بلافاصله به بازیکنی که توپو ازش گرفتید پاس بدید .
رکورد من 31 پاس در یک دقیقست .
اون اوایل که من این روش پاسکاری رو بکار گرفتم بر اساس آمار یادمه توی چند بازی اول تنها 50 درصد پاسهام به مقصد میرسیدند اما با تمرینات زیاد دقت پاسهام کم کم بالا رفت الان حدود 75 درصد پاسهام به مقصد میرسند ( توی لیگ خودمون این آمار بسیار خوبی به حساب میاد . بارسا که در این زمینه نظیر نداره چیزی بین 80 تا 90 درصد پاسهای بازیکنانش طبق آمار به مقصد میرسند . این آمار در مورد ژاوی و اینیستا به بیش از 90 درصد میرسه که واقعا حیرت انگیزه) .
آمار درصد پاسهای به مقصد رسیده چند تیم بزرگ دنیا در قالب جام باشگاههای اروپا :
روشهای تمرینی بالا رو برای یک مدت مشخص انجام بدید به حدی که مهارت خوبی در این بخش کسب کنید بعد از این دوره تمرینی یک بازی دوستانه در مقابل یک تیم متوسط انجام بدید میبینید که بازی چقدر براتون جذاب شده چون با مهارت واقعی خودتون توپ رو توی زمین به چرخش در میارید نه کمک cpu علاوه بر این آزادی عملی که در اختیار دارید لذت بازیو دو چندان میکنه چون با برنامه توپ رو به نقطه مشخصی هدایت میکنید .
بعضیا تنهایی میرن گیم سنتر خوش به حالشون :dنقل قول: