آره عزيز جان من اصلآ از بازي خوشم نيومد.ديگه اين سليقه ي منه!نقل قول:
و شما خوشت اومد چون سليقت فرق ميكنه:11: كاملآ طبيعيه.البته من همش نيم ساعت پاش بودم.نظر قطعيم رو فردا ميگم.
Printable View
آره عزيز جان من اصلآ از بازي خوشم نيومد.ديگه اين سليقه ي منه!نقل قول:
و شما خوشت اومد چون سليقت فرق ميكنه:11: كاملآ طبيعيه.البته من همش نيم ساعت پاش بودم.نظر قطعيم رو فردا ميگم.
پس واجب شد که بن بشی : دینقل قول:
( خود من با اینکه ME 1 & 2 بازی های بزرگی هستند ولی به هیچ وجه نتونستم باهاشون کنار بیام اما هیچ وقت از بازی ایراد نگرفتم چون می دونستم سلیقه من به بازی نمی خوره !!
+
+
دوستان بهانه های بنی اسرائیلی برای بازی نیارین... واقعا نمیشه ایراد خاصی به بازی گرفت
ببینید دوستان این بازی اگه کلا قسمت داستانیش تعطیل هم بود و گرافیکش هم در حد 5 سال پیش به خاطر گیم پلی بی نظیر و عظمت فوق العاده مدهای آنلاینش و البته firefight امتیاز کلیش زیر 90 نمیشد........ .حالا که دیگه همچین بخش داستانی سوزناک و فوق العاده متنوعی داره و گرافیکش خوبه در نتیجه علاوه بر اینکه رکورد فروش بازی رو خواهد شکست مطمینا امتیازش هم از 93 یا 94 پایین نخواهد اومد...... .
حالا منظور من از گفتن اینا چی بود؟؟
منظورم اینه که از بازی با این وسعت محیطی و این همه ابجکت همزمان عملا نمیشه انتظار گرافیک در حد گیرز یا کرایسس یا کیلزون رو داشت.....اگرچه گرافیک بازی در بعضی جاها واقعا دلرباس......
اگه محیطهای بازی قرار بود با گرافیک مثلا killzone2 اجرا ببشه شما عمرا 2 فریم در ثانیه هم نمی گرفتید....حالا خودتون انتخاب کنید :"محیط وسیع و دشمنهای زیاد و بازی sandbox" یا "گرافیک فوق العاده"؟
این بازی واسه ارایه گرافیک نیومده و نمیخواد مخاطب رو با گرافیک بیشتر پای tv بشونه..هدفش گیم خالص هست همین........مثه sims یا wow که هدف فقط تجربه یه لذت ناب از بازی هست و کسی هم ازش انتظار گرافیک وحشتناک نداره......... .
تونستم منظورمو برسونم؟؟
نقدی بر بازی
Halo reach
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی halo برای اولین بار در نسل قبل بر روی کنسول xbox منتشر شد و توانست سبک fps را بر روی کنسول ها مرسوم کند.....از مشخصه های این بازی میتوان به فضایی بودن داستان و موجودات تخیلی و گیم پلی بسیار روان و البته مولتی پلیر برجسته اشاره کرد.
شماره 2 این بازی هم بر رو کنسول xbox منتشر شد ولی halo 3 بر روی کنسول نسل جدید مایکروسافت یعنی xbox 360 عرضه شد و اگرچه به پای دو نسخه قبلی خود نمی رسید ولی توانست با فروشی معادل 17 میلیون نسخه به موفقیت بزرگی دست پیدا کند
بعد از نسخه 3 نسخه odst هم منتشر شد که با وجود فروش خیلی خوب نتوانست halo را به جایگاهی که شایسته است برساند تا اینکه بانجی(شرکت سازنده بازی) در سال 2008 پرده از راز ساخت آخرین و بزرگترین halo برداشت تا به نوعی خداحافظی باشکوه این شرکت با این ip باشد.......... .
در زیر به نقد کوتاهی از این بازی میپردازیم:
داستان
داستان این شماره حول گروهی به نام noble می گردد که برای انجام ماموریت خاصی عازم سیاره reach که هم اکنون زیر حمله شدید کاوننت ها است می شوند ....شما در نقش یکی از اعضای این گروه هستید و چون نفر آخر هستید به noble six معروفید........... .
کلا سری halo داستانی حماسی دارد و این شماره هم از این امر مستثتی نیست منتها موضوع این شماره شدیدا احساسی و غم انگیز است و در نتیجه یکی از بهترین بخش های بازی هم هست..........داستا بازی زیبا روایت میشود و تنوع مناسبی هم در ماموریتهای بازی ایجاد می کند
داستان بازی به حدی زیبا هست که شما تا روزها بعد از پایان بازی هم با فکر کردن به halo یاد گروه noble و فداکاریهاش بیفتید........ .
نمره این بخش 9.5 می باشد
گیم پلی
گیم پلی بازی همانی هست که باید باشد.....مبارزات سریع و روان و خوش دست و البته با آزادی عمل زیاد
بخش داستانی یا firefight را میتوانید تا 4 نفر coop آفلاین بازی کنید که بالاطبع تجربه لذت بخشی است.
میتوانید جنسیت و لباس و تمام لوازم کاراکتر خود را شخصی سازی کنید و کلا با شخصیتی که خود میسازید بازی کنید البته برای داشتن زره های قویتر باید CR جمع کنید که آن هم با بازی کردن آنلاین و کشتن دشمنان بدست می اید(بعضی از قسمتهای زره ها آنقدر گران است که ماه ها بازی انلاین مداوم نیاز است)
در این شماره چند اسلحه به بازی اضافه شده اند که تنوع بسیار خوبی به بازی داده اند مثل اسلحه DMR اسپارتانها که واقعا خوش دست و زیبا طراحی شده است
هوش مصنوعی دشمنان فوق العاده بالاست(مخصوصا الیتها) و گاهی شکست دادن هر کدام از این سربازان کار دشورایست ...به زیبایی جا خالی می دهند و به لطف محیطهای بزرگ هر لحظه در حال حرکت هستند هوش مصنوعی یاران خودی نیز در حد مطلوبی است ولی به پای دشمنان بازی نمیرسد..... .
مثل شماره های قبلی باز هم وسایل نقیله در بازی وجود دارد ولی اینبار راندن سفینه در فضا هم اضافه شده که تجربه بسیار لذت بخشی است در کل هدایت وسایل نقیله مناسب و مهیج طراحی شده است به غیر از کنترل ماشین های جیپ که کمی اعصاب خردکن هستند
برای اولین بار قابلیت ترور دشمنان از پشت هم در بازی گنجانده شده بدین ترتین که با رفتن به پشت دشمن نگون بخت و نگه داشتن دکمه melee دشمن طی یک انیمیشن زیبا از نمای سوم شخص توسط چاقوی شما به قتل میرسد
ترور کردن دشمن از پشت سربرای اولین بار در بازیهای اول شخص از جت پک استفاده شده است که زیبایی بازی رو دو برابر می کند و البته امکانات دیگری هم وجود دارد مانند نامریی شدن یا ساختن یک نمونه تقلبی از خودتان(برای پرت کردن حواس دشمن) و.... که واقعا نقطه قوت بزرگی به حساب میاید.
جت پکمد firefight بازی هم به مانند مد horde بازی gears of war میباشد ولی صد ها برابر بزرگتر و مهیج تر ..موج موج دشمن به سمت شما حمله می کنند و شما باید به صورت تکی آفلاین یا coop افلاین یا آنلاین در مقابل دشمنان ایستادگی کنید ......
این مد دارای ظریفترین تنظیمات و شخصی سازی هاست....مشخص کردن نوع دشمنان ..نوع سلاحها....نوع مپها....و.....همه و همه در دستان شماس...
علاوه بر موارد بالا مدهای آنلاین بازی نیز بزرگتر و عظیمتر از قبل حظور دارند
نمره این بخش مطمینا چیزی نیس به جز 10 که واقعا برازنده این بازی است.
گرافیک
گرافیک این بازی نسبت به شماره قبلی آن دچار بهبود بسیار قابل توجهی شده است....مناظر دور دست بسیار زیباست و همواره در دوردستها گروهی از انسانها در حال جنگ و جدال هستند..........افکتهای انفجار بسیار زیبا کار شده اند و افکت blur در بازی هم قابل توجه است...بازی لبه های تیز کمتری دارد....جزییات لباس اسپارتاها و سلاحها خوب کار شده اند.
اما در مقابل بافتها در بازی در حد عالی و به خصوص در حد بازی fps کنسول رقیب نیست.......نورپردازی در بازی نیز خوب کار شده و نسبتا قابل قبول است
ولی مطمینا نمایش چنین محیطهای بزرگ شلوغی با قفل کردن فریم روی 30 کار هر کسی نیست و واقعا جای تحسین دارد
در کل برای این بخش نمره 9.4 مناسب است.
صدا و موسیقی
halo علاوه بر گیم پلی بی رقیب خود به داشتن موسیقی بسیار زیبا نیز مشهور است و reach هم از موسیقی برجسته ای بهره میبرد موسیقی در بازی در بالاترین حد خود کار شده است و فوق العاده است
صدا گذاری بازی نیز چیزی از بازی های روز کم و کسر ندارد و عالی است.........
نمره این بخش نیز 9.7 است....... .
ارزش تکرار
با فعال کردن هر یک از skull ها که هر کدام به مانند یک قانون جدید عمل می کند(مثلا دشمنان فقط نارنجک پرتاب می کنند یا سریعتر میشوند یا فقط با دوربین دار به شما حمله می کنن)و همچنین آزادی عمل بسیار زیاد در بازی و البته بخش های متنوع و مختلف مطمینا این بازی ارزش ماهها و شاید سالها بازی کردن را داشته باشد
مطمینا نمره این بخش هم 10 خواهد بود
در نهایت بازی halo reach بزرگترین و بهترین بازی کنسول xbox360 تا کنون می باشد و اگر از طرفداران موضوعهای تخیلی و فضایی هستید به هیچ عنوان این بازی را از دست ندهید و البته اگر از موضوعات تخیلی هم متنفر هستید لااقل نیم نگاهی به بازی بیاندازید.
امتیاز نهایی:9.7
خیلی خوشحالم که میبینم طرفداران هیلو تو این انجمن دیگه انگشت شمار نیستن: دی البته یه دلیلش اینه که الان عده ی بیشتری ایکس باکس دارن(از کاربران این فروم) و همین هم باعث شده تاپیک بازی بدون اینکه مهم باشه مدام بالای سایر تاپیک ها قرار بگیره...
اگه یه سری به تاپیک هیلو 3 بزنید منظورمو میگیرید(البته حیف که بیشتر عکسای لانچ بازی پاک شدن)... اون سال ما خودمونو جریدیم که به ملت بفهمونیم این یکی از خدایگان fpsئه !
اتفاقا همین بحث هایی که شما الان سر گرافیک بازی دارید تو اون تاپیک هم مطرح بود: دی هنوز که هنوزه جنگل بازیه هیلو 3رو فراموش نکردم بخصوص رنگ بندی و نورپردازی فوق العاده اش که حس میکردی واقعا نور خورشید داره محیط رو روشن و گرم میکنه...هیلو 2رو هم رو پی سی بازی کردم که اون هم در زمان خودش گرافیک خوبی داشت. کلا هیلو یه شوتره خاصیه که شما اگر الان شماره های قبلی رو هم برید بازی کنید بتون فاز میده!
به دوستانی که امکان لایو رفتن دارن توصیه میکنم به وقتش حتما لایو بازی رو هم امتحان کنید!
ممکنه اولش گیج بشید و نتونید زیاد کسی رو بکشید چون لایو فوق العاده سریعی داره... ولی از حسن هاش اینه که هم هیجان زیادی داره و هم اینکه همیشه گیمرهای زیادی هست که باهاشون بازی کنید به خصوص اگه با رفقا بریزید تو بیشتر بهتون فاز میده و حسابی هم میخندید;)
اوه ... اوه ...اوه !!! این مرحله 9 چقدر سخت بود !!! از هوا و زمین موشک نثارت میکردن !!!
دوستان تمام کردن بازی چند ساعت نیاز داره ؟
'نقل قول:
من که دو روزه تمومش کردم شاید بقیه دوستان زود تر تموم کردن !!!
نشونه ی اسلحه اش روی دشمن قفل میشه؟
آره منم چند دفعه این احساسو کردم ... نمیدونم !!!نقل قول: