حالا چرا میزنی!!!:31:نقل قول:
بزار تیمت امشب بیا بالا بعد کری بخون...:27:
تائید میشه...:20:نقل قول:
Printable View
حالا چرا میزنی!!!:31:نقل قول:
بزار تیمت امشب بیا بالا بعد کری بخون...:27:
تائید میشه...:20:نقل قول:
متاسفم برای خیلیا که اینقدر سطحی به فوتبال نگاه میکنن!
اینارو بیخیال فعلا اینترو عشق است
سلامنقل قول:
نوشته شما خارج از موضوع هست و باید حذف بشه. منتهی با برداشتی که داشتید بهتر دیدم توضیح بدم. ظاهرا سوال دیگران هم هست. پست شما توسط من حذف نشده اما چکش کردم. علاوه بر لحن نامناسب و امکان ایجاد بحث, شکایت کاربران رو هم در پی داشته. واضحه که حذفش بر اساس علاقه شخصی نبوده.
مدیریت انجمن هایی مثل ورزشی (با طرفداریهاش) و مرحوم خارج از دنیای کامپیوتر (با مسائل سیاسیش) به هیچ وجه یک طرفه (اونم مطابق میل مدیران و همکاران) نمیتونه باشه و نیست. اگر اینطور بشه خود من جز اولین معترض ها و اگر جواب نده تحریم کننده ها خواهم بود. بسیاری از رسیدگی هایی که هر مدیر انجام میده برخلاف علاقه و بالاتر از اون عقیده خودش هست.
چطوری تصور کردید مدیریت بر اساس علاقه انجام میشه؟ مدیریت به عهده یک نفر نیست که هر تصمیمی خواست بگیره. یه تیمه که علایق خودشونم کاملا با همدیگه فرق داره. دو سه نفرم نیستن که بخوان با هم کنار بیان. اعضای دیگه حتما دخالت (به معنای مثبت) می کنند و نظر میدن.
انتظار ندارم گفتاری شرایط مدیریت رو درک کنید. تا وقتی سمت دیگر رو تجربه نکنید نمی تونید قضاوت عادلانه ای داشته باشید. شخصا از نظرهای فوتبالی شما (که می دونید اکثرشون مخالف علاقه خود من هستن) لذت می برم. اما خوشبختانه (و شاید متاسفانه از نظر شما) این باعث نمیشه در رسیدگی به نوشته های مشکلدارتون کوچکترین درنگی بکنم.
در ضمن موردی مشاهده کردید از دکمه گزارش استفاده کنید. وقتی کاربر بجای گزارش تخلف ها بهشون پاسخ میده و وارد بحث میشه باید منتظر عواقبش از حذف نوشته هاش تا برخورد با خودش هم باشه.
موفق باشید.
چرا بخندیم؟نقل قول:
این حرف شما...............نقل قول:
دوست عزیز با حذف دیگر بزرگان در بین این 8 تیم بایرن پر افتخار ترین تیم محسوب میشه...
نقل قول:
اینارو بیخیال فعلا اینترو عشق است
عشق دیگه این دوره زمونه کشکه شخصیت رو بچسبید
منچستر یونایتد
دوستان عزیز منچستری مثل اینکه آبی اناری پوشان فنا ناپذیر رو با رنگ شاختار دونسک اشتباه گرفتن...!!!نقل قول:
بزارین یه تحلیل دور از تعصب بکنیم:
پارسال رو اگر یادتون باشه 2 تا نصیب منچستر عزیز شد...با این حال که منچستر پارسال موفق تر بود در حالی که کریس رونالدو و فن در سار رو در فینال داشت و رونی هم اون زمان بازیکن خوبی بود که هنوزم خوبه و محض اطلاعتون منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...اگر شناخت فرگوسن از بازیکناش و تعویض های به موقعش نبود و قدرت بدنی بالای رونی نبود که دیگه منچستر فرقی با روبین کازان نداشت...چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر یا به قول خودتون شیاطین سرخ(فقط رونی)در حال حاضر وجود داره و خودتون هم میدونین که گل ها رو کسی به غیر از رونی نمیزنه و گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!پس با یک تیم پیر و خسته که موتورش رونی و دروازبان با حال نامساعد داره و کریس رو در اختیار نداره دیگه میخواین بارسا رو که ولش کن حالا ما تیمی رو مثل اینتر رو مثال میزنیم.شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
من خودم واقعا جای شانس رو در فوتبال میزارم و اگر تیمم بارسا یا ا ث میلان حذف بشه میگم که شانس بوده یا اینکه مربی آ ث میلان نتونست از ستاره هاش استفاده کنه و یا اشتباه والدز بوده ولی دیگه شما ها دیگه انصافا بیخیال...پس به این نتیجه میرسم که شیاطین سرخ نه بلکه رونی شیطون با فرگوسن سرخ...
سعی کردم توی این پستم بی احترامی نکرده باشم و خواستار بخشش دوستان هستم اگر بی احترامی سهوی صورت گرفته و فقط نظر شخصی رو بیان کردم.
یا حق
البته با قرعه ای که در اومده منچستر تا فینال به بارسا, اینتر و آرسنال نمیخوره و در نهایت با یکیشون بازی میکنه.نقل قول:
( آرسنال - بارسلونا ) - ( اینتر - زسکا )
-
( لیون - بوردو ) - ( بایرن - منچستر )