دوستان ظاهرا این محدودیت ها تنها در 8 مرکز مخابراتی تهران اعمال میشه و این وضعیت تا سه ماه آینده هم ادامه داره ...
Printable View
دوستان ظاهرا این محدودیت ها تنها در 8 مرکز مخابراتی تهران اعمال میشه و این وضعیت تا سه ماه آینده هم ادامه داره ...
با اینکه ناعادلانه است ولی نمی ارزه بخوایم عوضش کنیم.نقل قول:
البته به شخصه وقتی دیدم این کار رو کردند شاکی شدم و بهشون زنگ زدم. که هیچ تاثیری هم نداشت زنگ زدنم :31:
2mg شهراد .خودتون قضاوت کنید من از قطعی هاش نگم بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از 4mg شهراد که ساعت 7 گرفتم رو همون خط
شهراد مشکل جدی داره
1) چند وقت هست مشکل امنیتی داره و امنیت شبکه اونها به شدت پایین هست خودم تا حالا چند بار مودمم ه ک شده و طرف حتی مک آدرس رو کپی می کنه تو مودم تا شناخته نشه و با این روش از حجم شما دارن دزدی می کنن و متاسفانه این مورد هم به شهراد مربوط هست چون باید روی شبکه امنیت رو برقرار کنن هم مربوط به مودم کاربر
2) نویز خط واقعا بالاست که صد در صد مربوط به شهراد هست چون همه دارن این موضوع را گلایه می کنن
3) قیمت ها رو متاسفانه سه ماهه کردن
بنده قبلا از صبا نت می گرفتم که واقعا مشکلش دو برابر بود
الان هم شهراد مشکل داره که دیگه با این هم خدا حافظی می کنم
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز شهراد واقعا بالاست . دوستان شرکت بهتری پیشنهاد دارن به ما هم بگن؟
خستم از این شهراد
گویا درصدهای نظرسنجی اینقدر رو به کاهش بوده که حذفش کردند!
اخرین بار که دیدم گزینه1 به 33٪ رسیده بود که تو این مدت که من داشتم بی سابقه بوده.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اصلا سرعت شهراد یه چیزیه یه بار میبینی دایال اپ شده یه بار بالا رفته اصلا معلوم نیست کاراش ولی یه روز بدون dc شده ارزو برای ما:
من هم از این شرکت کشیدم بیرون