صفحه های قبلی رو یه نگاه بنداز ...نقل قول:
Printable View
صفحه های قبلی رو یه نگاه بنداز ...نقل قول:
اینطوری که مزه ی فیلم برای کسی که میخواد فیلمو ببینن میره...:31:نقل قول:
داستان لو میره!:13:
اگه کسی خواست بگه Spoiler رعایت شه ... ! :40:
سه چهار کلمه از هر قسمت :دی ! ، زیاد نیست به نظرتون ؟نقل قول:
منظورم هر قسمت که میاد یکی بیاد تعریف کنه و بنویسه ممنونش میشم :11: !
بد کرده به شعور بینندش احترام گذاشته و به بهانه ی تواق مالی و هر چیزه دیگه ای سریالش رو از این صدا سیما پخش نکرده؟نقل قول:
کلا این عادت ایرانی هاست ، قبل از اینکه سریال رو مثلا بسازن میگن خدا کنه از صدا سیما پخش نکنه ما ساپورتش میکنیم فلان ... از تی وی هم پخش می شد خیلی بودن که بازم بگن عجب آدمی هست به خاطر پول حاضر شده این کار رو کنه.
حالا که پای عمل رسیده هر کسی یه جوری میخواد از زیرش در بره.
شماها هم میخواین یه کار خوب ببینید سالی یه بار توی ایران هم طلبکار هم میشین که روی فروش سی دی هاش ملیاردی حساب باز کرده! زحمتش رو کشیده خب!از یه جایی باید برگرده بوجه دیگه.
کسی مجبور نمیکنه بره بخره سی دی رو. میتونه دانلود کنه کپی کنه ولی با این کارش ممکنه دیگه به این شکل نتونه سریال طنز قوی ببینه.. یا مجبوره بشینه از توی تی وی ببینه یا اینکه کلا دیگه خبری نیس ازش وقتی میبینن کسی اهمیتی نمیده!
توی چند صفحه قبل یکی حساب کرده بود هر ایرانی 75 تومن بده پول میلیاردی میره تو جیبه اینا!خب بره!کار کرده نتیجه اش رو داره میبینه دیگه.
حالا مثلا بگه سهم تبلیغات رو هم میخواد! چی میشه مگه؟ سریال لاست و هزار تای دیگه نجومی پول تبلیغ قبل و وسط سریال رو میگیرن!کسی بهشون حرفی میزنه که شما با این حالت اومدی این حرف رو میزنی!
مزه فیلم واسه کسی که خریده قبلش و بعدش میخاد واسمون تعریف کنه میره ؟ جلل خالق :دی ! ( خوب ما نمیتونیم ببینیم ! )نقل قول:
داستان کلی قبلا" توسط خود من لو رفته بود !
این که وگفتی ای یعنی چه ( یادش بخیر ؛ هیچ موقع از ذهنم نمیره بیرنون ! ) ؟
کاملا نظریتون درستهنقل قول:
آخه کدوم احمقی میاد بنویسه درجه کیفی : الف بعد منظورش کیفیت تصویر باشه
فکر کن کیفیت VCD الف باشه
DVD هم که دیگه چنگی به دل نمیزنه
فکرش هم احمقانست
قبلاً نوشتن:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها مهران مدیری توی زعفرانیه یه خونه داره. خونه که چه عرض کنم قصر.
البته چش حسود کورااا ولی زیاد نگران ضرر کردنش نباشید. چون بعضی نگران این هستن که نخریدن محصول ممکنه ضرر بزنه به طرف و یارو بدبخت بشه. البته این دلیل نمیشه که برید کپی کنید.
همونطور که گفتی چشم حسودان کورنقل قول:
امیدوارم یکی دیگه هم کنارش بخره
درضمن داشتن مهران مدیری چه ربطی به ضرر کردنش داره؟
مثل این میمونه بری بنگاه ماشین به یارو که تیلیاردره بگی حاجی این بنز رو بده من پولش هم نگیر تو که داری پول این رو میخوای چکار؟
خوب مهران برای این کار حالا یا خودش یا تهیه کننده خرج کرده و باید پول این کاری که کرده در بیاد چه ربطی داره که خودش داره.........
من شاید 2 سال هست که هیچ کدوم از برنامه های TV رو نگاه نمیکنم
ولی اگه این حتی از TV هم پخش میشد من ناچار میرفتم هر شب TV رو نگاه میکردم
ولی الان خوشحالم که به صورت پک هر هفته میدند بیرون
اینطوری اسیر برنامه ها و تبلیغات مزخرف و ساعات نامناسب تلوزیون نمیشیم
که مثلا بگند قهوه تلخ امشب ساعت 10 بعد ساعت 10 بریم ببینیم فوتبال گذاشته
الان حتی اگه توی سیدی تبلیغ هم پخش بشه میتونی بزنی جلو و نگاه نکنی هر موقع دوست داشتی نکاه بکنی و ...
هر چی هم بفروشه نوش جونش
امیدوارم امروز توی اصفهان پخش بشه برم Orginal بخرم DVDش رو
الان آهنگ تيتراژ رو با صداي مهران مديري شنيدم انصافاً خوب خونده.
كسي مي دونه خواننده ي اصلي اين آهنگ كيه؟