سیستم عامل موبال را چطور می توان تغییر داد؟
سیستم عامل موبال را چطور می توان تغییر داد؟
سلام
من گوشي نوكيا x6
هشت گيگ دارم قبلا به رايانه وصل مي شد و برنامه ساين شده روش ميريختم و نصب ميشد اما الان وقتي وصل ميشي درحين ريختن نرم افزار پيام ميده
ارتباط با تلفن موبايل گذشته است
the counecthon mobile is lost
و خطا ميده و نصب نميشه الانم گوشيمو با نرم افزار ورژن 3 سال 2011 آبديت كردم اما بازم خطا ميده
لططفا راهنمايي كنيد
متشكرم
سلام ...
راستش من میخواستم فایل های ویدئویی با فرمت MPG رو تو گوشی اجرا کنم ... همینطور باقی فایل های ویدئویی مثل divx و ...
دیدم چندتا پلیر هست ... مثل اسمارت مووی ، یو.سی و ...
میخواستم ببینم دوستان که تجربه دارن کدومش فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه و کلا بهتره ...
سلامنقل قول:
UC فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه تا Smart Movie و Divx Player
اما رابط کاربری Smart Movie از همه قشنگ تر و راحت تره
پیشنهاد می کنم UC و Smart Movie رو با هم نصب کنید
ضمن اینکه UC قابلیت اینو داره که فایل های تصویری ــی مشخص شده ای رو مستقیم از تو فایل منیجر یا گالری باز کنه !
سلامبریم سر سوالا :
چند تا سوال نرم افزاری داشتم که چون گوشی من نوکیا سی6-01 هستش و فکر کنم مربوط به این انجمن میشه بهتر دیدم سوالم رو اینجا مطرح کنم تا یه تاپیک جداگانه بزنم و الکی شلوغ پلوغش بکنم
1- میخواستم بدونم اینهمه نرم افزار موبایل هست که دسته بندی شده مثلا جاوا و سیمبیان و . . . که خود سیمبین هم به چندین و چند دسته تقسیم شده میخواستم بدونم قضیه اینا چیه و آیا فرقی با هم داره و کدوم نرم افزار به گوشی من نصب میشه و کدوم نصب نمیشه
2- چون گوشی من فکر کنم s60v5 هستش میخواستم بدونم مثلا نرم افزارهای s60v2 یا N Gage روی گوشی من نصب میشه یا نه ؟
3- میخواستم بدونم که -- گوشی یعنی چی و آیا با -- کردن گوشی اتفاق خاصی برای گوشی میفته و مثلا نرم فازارهای بیشتری روی گوشی نصب میشه یا نه ؟
4- nokia pc suite or nokia ovi suite چرا ؟
نقل قول:سلام دوســـت عزیز ،
1. براساس ورژن و سیمبین گوشی ها دسته بندی شــده ! برنامه های سیمبین ورژن 5 به گوشی شما میخوره !
2. نـــه ، فقط برنامه های سیمبین ورژن 5 !
3. هـک گوشی چیز خاصی نیست نه از گوشی چیزی کم میشه نه چیزی خراب میکنه !
یه برنامه هستش و فعال کردن یه پـچ برای نصب برنامه ها .
4. منظورتون نفهمیــدم واسه چی چـرا ؟
موفق باشید!:40:
منظورم اینه که هر دوتای این برنامه ها فکر کنم برای ریختن فایل و آهنگ و . . . روی موبایل استفاده میشه میخواستم بدونم کدومش بهتره ؟نقل قول:
. منظورتون نفهمیــدم واسه چی چـرا ؟
البته شاید هم من اشتباه فکر میکنم و هر برنامه کار خاصی رو انجام میده
نه این دوتا برنامه دقیقا یه کارو انجام میدن ... فقط هر مدل گوشی با یکی از این ها کار میکنه ...نقل قول:
ovi suite بیشتر برای گوشی هایی که جدیدا بیرون میان استفاده میشه ...
کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-ovi-suite/compatibility-and-download
کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/pc-suites/compatibility-and-download
کمی صبر کنید لیست گوشی هایی که ساپروت میکنن هر کدومو میاد ...
البته گوشی های مشترک هم هستن که هر دو رو میخورن ...
کلا من که کار کردم ovi suite رابطه کاربری بهتری داره ...
تا اونجایی که من فهمیدم گوشی من رو فقط ovi suite میشناسه و مثل اینکه این برنامه مثل برنامه pc suite قادر نیست که فایلهای صوتی رو به فرمت M4A کانورت کنه و این خیلی بده چون وقتی که به فرمت M4A تبدیل میکرد نه تنها از کیفیت موزیک کم نمیشد بلکه ظرفیت موزیک مورد نظر نصف میشد و میتونستم کلی موزیک بریزم تو گوشیم ولی الان مثل اینکه نمیشه زیاد موزیک ریخت
سلام
من می خواهم برنامه منشی تلفنی
AutoPilot.v1.0.S60v3
را روی گوشی نوکیا 5233 نصب کنم اما پیغام میدهد مجوز منقضی شده است
راهنمایی لطفاً