درسته حق با شماست . منم رو حساب حرف فروشنده گفته بودم . مال منم همين طور و حتي يه نقشه براي GPS هم نداره و اسمش رو هم گذاشته "هديه نفيس"
Printable View
درسته حق با شماست . منم رو حساب حرف فروشنده گفته بودم . مال منم همين طور و حتي يه نقشه براي GPS هم نداره و اسمش رو هم گذاشته "هديه نفيس"
من میخوام یه تنوعی بدم و گوشیم عوض کنم
الان ویوتی دارم
این دایموند 2 خیلی بنظرم خوب میاد
===========================
حالا چندتا سوال دارم که دوستانی که دارنش یا اطلاعات دارن ازش جواب بدن ممنون میشم:
از نظر کیفیت پخش موزیک با هدست چطوره؟
یکم کیفیت فیلمبرداریش ناامیدم کرد چون همین ویوتی من با کیفیت VGA 30FPS روی 680X480 خیلی خوب میگیره ولی دایموند2 آمارش زده بود VGA 15FPS!
با رزولوژن پایینتر میتونه 30 فریمی ضبط کنه؟
نمیخوام کیفیت دوربینش از چیزی که دارم کمتر باشه.
آخری هم پخش کلیپه.
میتونه کلیپ تبدیل شده با حداکثر رزولوژنی که داره یعنی 800x480 و بیت ریت 1 مگ پخش کنه؟
ممنون میشم جواب بدین
کلا ویوتی گوشی بود که قدرتش رو دوربینش هست .. شما پاکت میگیری نباید تو فاکتور های اولیت دوربین باشه:11:نقل قول:
درست میگی شما ولی فکر میکنم حالا که دارم گوشی میگیرم که 300تومن گرونتر از گوشیه فعلیمه بااینکه توی یه کلاس دیگس و قابلیتهاش فرق داره اگه دوربین بهتری نداره حداقل کم هم نیاره.
درهرحال من این عیبشو قبول کردم اگه راجع به پخش موزیک و ویدیوش مطمئن بشم میگیرمش
یه توضیحی میدین مختصر
من عجیب بین دایاموند 2 و سامسونگ جت گیر کردم.... واقعا هنگ کردم
من سرعت بالا تو منوها ...صدای خوب .... دوربین وفیلمبرداری خوب میخام...
همه میگن جت ولی دلم پیش دایاموند 2 هم هست .....
سلام ،
دوستان تو پاساژ علاءدین htc با گارانتی یاس پیدا میشه ؟ یا از خود شرکت گوشیو سفارش بدم؟
اخه با این اوصافی که تو گفتی فقط اسم گوشی رو نگفتی :31:نقل قول:
سامسونگ جت همونیه که گفتی
اول تکلیفتو با دیاموند روشن کن ببین اون چیزایی رو که می خوای داره بعد تصمیم بگیر
دوست عزیز با گارانتی هم هست تو پاساژ علاء الدین به قیمت 540 تا 550البته گارانتی یاس .من 3 روز گرفتم .قابل توجه دوستانی میگفتن این گوشی تشخیص دست خط داره ! نداره اقا نداره
نقل قول:
سلام.
داره آقا داره. شاید خطت خوب نیست نمیتونه تشخیص بده.(یکم بگردی و با گوشیت آشنا بشی پیداش میکنی.بهتر بود میپرسیدی کجاست تا اینکه بگی نداره.:46:
از قدیم گفتن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه و اینکه ندیدن دلیل بر نبودن نیست):40::10::11:
یه چی تو مایه های همون آبی آسمان :46:نقل قول: