دوستای گلم منم میدونم این 2نا گوشی از 2 برند مختلف هستن منم منظورم این بود که کسی با هر 2تا کار کرده باشه و این 2تا رو یه جورایی با هم مقایسه کنه که منم دستم بیاد اخه قبلا p990 داشتم الان میخوام viva بگیرم :31::22:
Printable View
دوستای گلم منم میدونم این 2نا گوشی از 2 برند مختلف هستن منم منظورم این بود که کسی با هر 2تا کار کرده باشه و این 2تا رو یه جورایی با هم مقایسه کنه که منم دستم بیاد اخه قبلا p990 داشتم الان میخوام viva بگیرم :31::22:
سلام ، سعید جان به نظر من تنها مزیتی که P990 به ویوا داره دوربینشه . همین
به نظر منم اون صفحه کلیدشه که خیلی توپه، یه زمونی معتادش بودم، هی . . .
من طی این چند روز که داشتم تازه قلقش اومده دستم به کمک دوست خوبم سروش عزیز یه چیزایی یاد گرفتیم که مفید بود و از گوشی هم خیلی راضی هستم واقعا ویندوز موبایل یه چیز دیگست کسی باهاش کار کنه دیگه بخواد بره روی سیمبین و جاوا اصلا دیگه جالب نیست و بهش نمچسبه چون گستردگی محیطش خیلی زیادتره و جذاب تر
نقل قول:
منم عاشق wm شدم شدید و به هیج وجه حاضر نیستم برم طرف سیمباین :20:
كسي اين مدل هدفونو تو نمايندگي يا فروشگاها ديده؟ هم تبديل 3.5 داره هم اينكه ريموت كامل داره و باهاش ميشه موسيقي رو به طور كامل كنترل كرد. اگه كسي مي تونه قيمتشو در بياره خيلي آلي ميشه. اينم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عکسی لود نشد
بچه ها شما مموری چند انداختین روش ؟ من اگه خواستم خرید کنم کدومو پیشنهاد میدین 4 یا 8 ؟ و اینکه حدود قیمت مموریش چنده ؟ ( نمیخوام سرعت گوشی بیا پایین )
به نظره من که بین تاچ ویوا و پی990 اگه قرار باشه یکی را انتخاب کنم پی990 را انتخاب میکنم چون گوشیه خوبیه و کمبودی نداره.......
من 2 گیگ انداختم چون زیاد با گوشی ورنمیرم و آهنگ و از این چیز میزها هم گوش نمیدم فکر کردم برام بسه قیمتش 7تومن شد و 4 گیگش هم داشت 13 تومن(قیمت برای 1 هفته پیشه دقیقا)نقل قول: