سلام.
جدیترین مدل نت بوک epc چی هست و تاریخ امدنش کی بوده.
من لپ تاپ میخوام بخریم زیر 300 تومان تا 300 تومان اندازه صحفه هم میوام بیشتر از 8 اینج نباشه.
البته تبلت هم میخوام بگیرم تبلت notion ink adma ایا در ایران این تبلت پیدا میشه؟
سلام.
جدیترین مدل نت بوک epc چی هست و تاریخ امدنش کی بوده.
من لپ تاپ میخوام بخریم زیر 300 تومان تا 300 تومان اندازه صحفه هم میوام بیشتر از 8 اینج نباشه.
البته تبلت هم میخوام بگیرم تبلت notion ink adma ایا در ایران این تبلت پیدا میشه؟
منم f81se دارم صداش خیلی کمه ظاهرا سری f اصلا صداشون خوب نیست از گوشی n73 هم کمتره کیفیتشون هم پایینه شما یه کاری کن اگه روش برنامه SRS هست پاک کن بهتر میشهنقل قول:
من f83se دارم سمت چت محل هاد دیسک هست یکم داغ میکنه اما پرسیدم گفتن چیزی خاصی نیست.
من که فعلا راضی هستم مشکل سخت افزاری ندارم
نظ شما در باره ASUS K52JR چی هست؟
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
دوستان نظرتون راجع به ASUS K40IE چیه؟
سلام به همه دوستان
من میخواستم لپتاپ دل1564 بخرم ولی یکی از دوستان بهم ایسوز k52jr رو معرفی کر د اگه بخوایم از اختلاف قیمتشون بگذریم به نظر شما این مدل چه مزیت هایی داره؟
این مدل از نظر خر کاری و داغ نکردن چطوری؟
تو پستهای قبلی هم نوشته بود دیگه این مدل با ضمانت نامه درست و حسابی وجود نداره.این درسته؟
من از یکی از دوستام شنیدم که برند ایسوز کمترین خرابی رو داره.لطفا دوستان جواب این پست رو بدن چون واسم خیلی مهمه.با تشکر.
یعنی کسی نیست که جواب پست بالا رو بده.واسم خیلی مهمه لطفا جواب پست 187 رو بدین
سلام دوستان
من يك ASUS K50in خريدم اماتصوير وب كم رو برعكس ميبينم علتش چيه؟
سلام.
کسی کیفیت نمایشگر سری K یا N نوت بوک های ایسوس رو دیده؟ (نظرم رو K52Jr هست)
الآن آخه یه دل مدل vostro 1520 جلومه که از نظر قیمت تقریباً شبیه به همون ایسوس هست ولی کیفیت تصویرش از نوت بوک 5 سال قبلی هم که داشتم بدتره. صفحه اش دون دونه اصلاً و پیکسل هاش با چشم دیده میشه!