دلیل این مورد اینه که بعضی از کارخونه ها موقع گفتن این شدت کنتراست یه سری تقلبایی میکنند که ناشی از ضعف قوانین در تلوزیون های lcd هست مثلا یکیش اینه که می یان شدت کنتراست رو بدون پوشش محافظ جلوی پنل نوری محاسبه میکنن در حالی که این پوشش می یاد این مقدار کنتراست رو به 1 به 5 کاهش میده باسه همینه که این جوری بی تاثیر می بینی (چیزی که زیاد تو lcd های سامسونگ و به خصوص lg دیده میشه)ولی این مورد تو هر کمپانی استاندارده یعنی میشه تو lcd های یک کمپانی این اعداد رو ملاک قرار داد
کنتراست تصویر هم باید بگم مهمترین مورد تو کیفیت یه lcd به شمار می یاد بعد سرعت پاسخ گویی بعد تعدادپیکسل آخر از همه تعداد رنگ(چون اونقدر پیش رفت کرده که چشم غیر مصلح نمیتونه بین کمترین و بیشترینش تفاوت قائل بشه)
منبع حرفام مقاله ای از مجله ی نوآور
در مورد اینکه میگی 1 به 2000 با ی1 به 5000 تفاوت نمی کنه بین دو کمپانی می تونه دلیلش همون چیزایی باشه که بالا نوشتم یعنی تفاوت استاندارد های این دو کمپانی (مثلا سونی به واقعیت نزدیکتره البته اینم تقلبای خودشو داره ولی کمتره باسه همینه که 1 به 5000 سونی نصبت به سامسونگ تقریبا دو برابر قیمت داره البته یه سری چیزای دیگه هم خست ولی اینم دخیله) اگه شما می خوای این تاثیر رو ببینی باید دوتا lcd از یه برند با کنتراست متفاوت بزاری جلو که یه تصویر رو همزوان پخش می کنن اونوقت خودتم می بینی تفاوت چقدره (البته ممکن هم هست این موردم اونقدر پیش رفت کرده باشه که چشم نتونه تشخیصش بده ولی من تو یه نمایندگی سونی این کارو کردم تفاوت واقعا قابل دیدن بودکلا تو اونیکه کنتراست بیشتر داشت انگار همه چی از lcd زده بود بیرون رنگا خیلی زنده تر بود)
بعدم میشه سرعت پاسخ گویی که با توجه به اینکه دوستان تو این گوشی فیلم با بیت ریت 1200 یا حتی 1500 نگاه می کنن و متوجه تفاوت این دو تصویر می شن پس این مورد هم در اکسپریا بالاست
کلا تو یه سری حرفای تبلیقی که se قبل از اومدن x1 تو سایتش زده بود میشه فهمید که اهداف این کمپانی موقع سختن این گوشی چیا بوده
متاسفانه الان اون جمله هارو ندارم میرم می گردم پیدا می کنم میزارم
ولی تاکید زیادی رو فیلم دیدن با کیفیت بالا و کنتراست بالای مانیتور کرده بود
یه چیزی هم که بود بازی های سه بعدی با کیفیت بالا بود ولی نمی دونم چرا هیچ خبری نشد