سلام شهاب جان . بله gps راه انداختم کار میکنه بد نیست .
گارانتی دارش خیلی فرق میکنه چون چینی ها آدمهای دزد و کلاه برداری هستند اطلا اطمینان نمیشه بهشون کرد ( ترسیدم کپی بهم بندازن ) از خود نمایندگی اصلی lg خریدم
سلام شهاب جان . بله gps راه انداختم کار میکنه بد نیست .
گارانتی دارش خیلی فرق میکنه چون چینی ها آدمهای دزد و کلاه برداری هستند اطلا اطمینان نمیشه بهشون کرد ( ترسیدم کپی بهم بندازن ) از خود نمایندگی اصلی lg خریدم
سلام vampire جان . بله واقعا 360.000 تومان ( رنگ نقره ای . مشکی 340.000 تومان ) خیر فقط نمایندگی lg ( بله آنتن نمیده تو سایت مخابرات باید رجیستر کنی ) انشا الله درست بشه محدودیت جاوا
چند تا سوال:
1-باند جدا داره يا از جايي كه حرف مي زني صدا مياد بيرون؟
2-بازي هاي فابريكش گرافيكش چجوري هستن؟ يعني از چيپ گرافيكيش استفاده شده؟
3-الان چين هستين؟:دی اين 3g به چه دردي مي خوره( ببخشيد نديديم تا الان )
4-....
خوب عزیز بگو ببینم اینترفیسش چطوره و حساسیت به لمس با توجه به اینکه خازنی هست.
خوب عزیز هم یه باند (آنتن) هست و هم یه اینترنت پر سرعت: 7.2 مگابیت در ثانیه یعنی 900 کیلوبایت در ثانیه!!!!!!!! البته ببخشید یهو پریدم وسط صحنه!نقل قول:
اين 3g به چه دردي مي خوره
wowنقل قول:
خوب عزیز هم یه باند (آنتن) هست و هم یه اینترنت پر سرعت: 7.2 مگابیت در ثانیه یعنی 900 کیلوبایت در ثانیه!!!!!!!!
منو بگو دلم خوش بود اپراطور سوم 3g هستش
اگه اينطور باشه كه اپراطور 100 هم 3g نيست:دی
صدای اسپیکرش کم باشه که حال نمیدهنقل قول:
1-باند جدا داره يا از جايي كه حرف مي زني صدا مياد بيرون؟
من دلم به قابلیت موزیکش خوش بود!
البته 3g سرعتش 384 کیلوبیت در ثانیست که میشه 48 کیلوبایت در ثانیه (UMTS) که ماله 4-3 سال پیشه فکر کنم. الان یه چند سالیه 3.5g اومده (HSDPA) که همون سرعت 7.2 هستش. گوشی من E1000 ماله سال 2004 هستش و از نوع UMTS هست.نقل قول:
wow
منو بگو دلم خوش بود اپراطور سوم 3g هستش
اگه اينطور باشه كه اپراطور 100 هم 3g نيست:biggrin:
سلام بر همه دوستان ( این گوشی 2 عدد میکروفون داره , 1 برای ضبط صدا در فیلم برداری و دیگری برای مکالمه تلفنی ) 1 اسپیکر هم داره که برای پخش کردن موسیقی و صدای تماس گیرنده استفاده میشه .( بخاطر همین صدای تماس گیرنده خیلی خیلی خیلی واضح میاد که از 10 ولوم باید بزاری روی 5 چون همه میشنون . روی آیفون هم که بزاری دیگه .........
بازی های گوشی افتضاح هستش 3 بازی که همگی چرت و پرت ( با شتاب سنج دستگاه کار میکنه )
مثه اینکه s8000 با قیمت 600 تومن وارد شده ، شما باشین بین آرنا و اس 8000 کدوم رو و به چه دلیل انتخاب می کنین؟