سلام به همگی .
این خبر تا چه حد موثق هستش رو نمیدونم ولی ....
ماه دیگه ( May ) سامسونگ اولین گوشی خودش رو با دوربین 12 مگاپیکسل معرفی میکنه و قبل از Idou سونی اریکسون هم وارد بازار میشه .
مخلصیم .
Printable View
سلام به همگی .
این خبر تا چه حد موثق هستش رو نمیدونم ولی ....
ماه دیگه ( May ) سامسونگ اولین گوشی خودش رو با دوربین 12 مگاپیکسل معرفی میکنه و قبل از Idou سونی اریکسون هم وارد بازار میشه .
مخلصیم .
گوشی s 8000 سامسونگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل اندروید ...
دوربین 5 مگا پیکسلی با قابلیت زوم دیجیتال...اتوفوکوس و فلش
داری wi-fi
صفحه نمایش 3:1اینچی 480 *800 پیکسل 16 میلیون رنگ تاچ اسکرین amoled
2گیگا بایت حافظه داخلی
دارای مموری کارت
باقابلیت پشتیبانی از divx و xvid
باطری 1100 امپر
فکر کن!!12 پیکسل.!!!! فکر کنم اگه همینجوری پیش بره سال دیگه همین موقع داریم درباره گوشی 20 مگاپیکسلی سامسونگ صحبت میکنیم.شایدم بیشتر......سامسونگو یه دنیا هیجان!!!!!!!!!!!!!!
صرف بالا رفتن پیکسل و رزولوشن عکسنقل قول:
یکی از 10 تا عامل مهمیه که تو کیفیت موثره
شما اگه دقت کنی الان دوربین های اس ال آر همگی بین 10 تا 15 مگ بیشتر رزولوشن ندارن
اما کیفیت عکس دوربین 10 مگی اس ال آر با 10 یا حتی 15 کامپکت یا سوپر زوم قابل مقایسه اس ؟؟؟
پله بعدی بالا تر بردن مگا پیکسل نیست
بلکه کار روی سنسور ها و لنز دوربین هاست
خلاصه همینشم در مقابل گوشیهای دیگه خیلی مهمه فعلا که بقیه شرکتا جا موندن وبیشترین سهم 8مگاپیکسلی رو سامسونگ داره!فکر کنم تو همین پیکسل و رزولوشن هم موندن.!!
تا الان که هر چی رزولوشن بالاتر رفته در کنارش کیفیت لنز و نمایش رنگها و پردازش داخلی و از این حرفا هم بالا رفتن البته میدونم که توی همه گوشیها اینطوری نیست ولی اکثراً اینجوریه. مثلاً اکثر گوشیهای 5 مگاپیکسلی از 3 بهتر رنگها و سایر موارد رو منتقل میکنن که استسنا هم دارهنقل قول:
این خبر تقریبا 100% موثقهنقل قول:
اسم این گوشی موناکو هستش
WIFI و GPS هم داره
البته فیلمبرداریش HD نیست
توی جلساتی که ما با مسئولین خود سامسونگ داریم این گوشی به ما معرفی شد.(البته این جلسات تا حدودی SECRET هستش) بعد از این گوشی هم قراره یه 12 مگاپیکسلیه دیگه بیاد که اعجوبه ست!! حالا اگه وقت شد بعدا کمی براتون توضیحش میدم
ولی من فکر میکردم موناکو Andorid مخصوص T-Mobile آمریکا هستش !
فیلمبرداری HD رو همین 8 مگاپیکسل کفایت میکنه .
پس اگر اسمش اینه به احتمال زیاد Andorid هستش و همه جا عرضه میشه .
مرسی دوست عزیز .
دم سامسونگ گرم ... داره طرفداراشو سربلند میکنه .. همه به افتخار سامسونگ هر چی چراغ کیبورده روشن میکنیم ...
در ضمن بنده چون خودم گفتم چراغ خونرو هم خاموشن روشن کردم (بالاخره یک فرقی باید بین کسی که خبر میده و خبر نمیده باشه دیگه D: )
موبنا – شركت "سامسونگ الكترونيك" توليد كننده انواع لوازم خانگي ،تجهيزات الكترونيكي و تلفن همراه كره جنوبي ، يک گوشي با دوربين 12 مگاپيكسلي عرضه مي كند. به گزارش گروه اخبار خارجي " موبنا" به نقل ازسايت اينترنتي "اسلش فون"، سامسونگ اين گوشي را در كنگره جهاني موبايل 2009 که حدود دو هفته ديگر در َشهر بارسلون اسپانيا برگزار مي شود، به نمايش خواهد گذاشت.
درحال حاضر گوشي هاي تلفن همراه كه در بازار عرضه شده اند ، حداكثر داراي دوربين هشت مگاپيكسلي هستند وسامسونگ با تولید این گوشی اولین تولید کننده گوشی 12مگاپیکسلی در جهان خواهد بود.