سلام جناب picher_s :
مشکل من اینه که ویروس اجازه دسترسی به وب سایت های ویروس کش مثل trend رو نمیده که بتونم فایلهای پست یک شما رو دانلود کنم..
راهی داره ؟
Printable View
سلام جناب picher_s :
مشکل من اینه که ویروس اجازه دسترسی به وب سایت های ویروس کش مثل trend رو نمیده که بتونم فایلهای پست یک شما رو دانلود کنم..
راهی داره ؟
خوش اومدی رفیق.
ببین نیاز نیست اونا رو دون کنی!!! شما اون Sality Off و Sality killer رو دون کن.
بعدش هم MSH_Kill رو اجرا کن تا ترمیم کنه همه چی رو.کد:http://www.4shared.com/file/184728063/891636fe/Sality.html
موفق باشید.کد:http://www.4shared.com/file/128162525/18d64721/MSH_KILL.html
با سلام
من ویروس win32/chir.b.worm و sality همزمان به هم روزگارم رو سیاه کردند با آنتی ویروس avira و nod و روشهایی که در تاپیک آمده میشه گفت ویروس رو پاک کردم ولی خیلی از فایلهای exe حذف شدند آیا میشه با نرم افزارهای ریکاوری اونها رو برگردوند یا نه در مورد این ویروس win32/chir.b.worm مثل اینکه اسم دیگش nimda هم کمک کنید ممنون میشم
من این روش کوتاه رو امتحان کردم. اما سیستم آلوده نبود. مشکل فلشمه. کسپر وقتی اسکن میکنه اطلاع میده که فلش آلوده به سلیتی هستش. اما این راهی که شما گفتید همه درایوهای من رو اسکن کرد اما فلش رو نه.
البته مشکل write protected هم که سرجای خودشه..
با سلام
چی شد خبری نیست سوال مارو کسی جواب نمی ده
راستی فایلهای ویروسی شده با sality را اگر در لینکوس منتقل کنیم آیا خودش رو بر روی درایوهای ویندوز هم کپی میکند
شما ابتدا آنتیت رو از کار بنداز، فایلهات رو از فلش بریز رو کامپیوتر، برو به تاپیک Disk Write PRotected و فلشت رو درست کن.نقل قول:
حالا با کسپر یا انتی هایی که میتونن برات Clean کنن پوشه اطلاعاته فلشت رو Scan کن.
بله اینا همه شون ویروسهای مشهوری هستند.نقل قول:
من ویروس win32/chir.b.worm و sality همزمان به هم روزگارم رو سیاه کردند با آنتی ویروس avira و nod و روشهایی که در تاپیک آمده میشه گفت ویروس رو پاک کردم ولی خیلی از فایلهای exe حذف شدند آیا میشه با نرم افزارهای ریکاوری اونها رو برگردوند یا نه در مورد این ویروس win32/chir.b.worm مثل اینکه اسم دیگش nimda هم کمک کنید ممنون میشم
قبلاگفته بودم که بدترین حالت ممکن وقتیه که سالیتی با یه ویروسه دیگه یا کرم خودش رو قاطی کنه، اونوقته که فاجعه به بار میاره!!! همراه کرم تو کل شبکه پخش میشه!!!
شما دیر اومدید!!
راه حل اینجوریه برای اینجور مواقع:
ابتدا باید کرم رو از تو حافظه خارج کنی بعد هم با روش گفته شده در پست 1 سالیتی رو Clean کنی بعد هم باید باید با استفاده از یه انتی معمولی کرم رو بکشی.
شما از getDataBak استفاده کن.
موفق باشید.:31:
salam bat tashakor
picher_s جان
چرا در پست اول راه حل اول نرم افزار trend یا همون پی سیسیلین بعضی از ویروسها را پاک نمیکند و بدون تغییر رها میکند در مورد لینوکس هم که قبلا سوال کردم جواب بدید ممنون میشم
من تا ديروز كه ويندوزم رو دوباره نصب كردم مشكل Sality داشتم و خيلي از فايل هاي EXE منو قرباني كرده بود. آنتي ويروس Nod32 V4.0 كه تا آخرين لحظه آپديت بود تقريباً همه اونا رو آلوده تشخيص ميداد ولي نميتونست Clean كنه و همش داشت هشدار ميداد و من هم كلافه شده بودم تصميم گرفتم دوباره ويندوز رو نصب كنم.
در هنگام نصب ويندوز درايو ويندوزم رو به كلي حذف كردم و دوباره فرمتش كردم. بعد از نصب كامل ويندوز بدون اينكه به درايوي وارد بشم آنتي ويروس Nod32 V4.0 رو نصب كردم و آپديت كردم و گذاشتم تا يه دور به طور كامل سيستم رو اسكن كنه.
در كمال تعجب تمام فايل هايي كه قبلاً همين آنتي ويروس آلوده تشخيص داده بود رو سالم تشخيص داد.
سئوال : آيا ممكنه با از بين رفتن مبدأ اين ويروس (win32.Sality.Nao) فايل هاي آلوده هم پاك بشن؟ يعني اگر من همون فايلها رو به كامپيوتر سالم انتقال بدم ويروسي تشخيص داده نشه؟
الآن تكليف من چيه؟ آيا سيستمم سالمه يا ويروس به طور نهفته وجود داره ولي آنتي ويروس از نشان دادنش عاجزه؟
درود
بهترین راه فرستادن یک فایل به سایته Virustotal.com می باشد و ببینید که میگه ویروس داره یا نه!!!
نقل قول:
چرا در پست اول راه حل اول نرم افزار trend یا همون پی سیسیلین بعضی از ویروسها را پاک نمیکند و بدون تغییر رها میکند در مورد لینوکس هم که قبلا سوال کردم جواب بدید ممنون میشم
ببین وقتی ویروس تو حافظه باشه پاک کردنش سخته برای آنتی ویروسا!!! چون ایتدا باید از تو حافظه بیرون بره!!!
موفق باشید.