سلام
قیمت vaio cs 118 e/p رامیشه بفرمایید؟ رنگ فقط صورتی . از کجا؟
سلام
قیمت vaio cs 118 e/p رامیشه بفرمایید؟ رنگ فقط صورتی . از کجا؟
تا جایی که من میدونم تو پاییتخت مدلی نیست که پیدا نشه و اگه میخوای تهران بگیری بهترین جا پاییتخت هست ...نقل قول:
با گارانتی معتبر تهران یکساله :نقل قول:
1.180.000 هست + gifts
118 CS رو میتونی بدون گارانتی با کف قیمت 1 میلیون و 50 هزار تومان از پاییتخت بگیری با این مشخصات :نقل قول:
CPU : Core2Duo 2.26 3MB 800
3GB DDR2 RAM
320GB HDD
VGA : Intel 4500 MHD
در مورد رنگ بندی هم صورتی و قرمز لاکی که جزو کمیاب هاش هست پاییتخت گیر میاد و میتونی پیدا کنی ...
باسلام خدمت اساتید نوت بوک
دیدم بحث سر مدل cs است گفتم سوالی بکنم از خدمت اساتید
قیمت cs 190nac جقره ؟
مدل cs آیا مدل خوبیست(نسبت به قیمت وکانفیگش) ؟
نسبت به 14 اینچ های دیگر در رده خودش مثل dv4 چطور ؟
این مدل دارای چین وامریکاست فرق زیادی بین این دو وجود دارد؟
ببخشید زیاد سوال کردم
قیمت nab رو دور و بر 1 میلیون و 60 هزار تومن و jcq که ساخت آمریکاست رو 1 میلیون و 150 هزارنقل قول:
مدل cs سری جایگزین cr هست و یه سری میان قیمت سونیه و البته اکثر کانفیگ هایی که من دیدم با گرافیک اینتل 4500 mhd هست و به اعتقاد من نمی ارزه این هزینه رو برای این دستگاه بدی اگرچه خوش ساخته و طراحی خوبی داره و به درد گرافیک بازها نمیخوره ...
فرق زیادی بین چین و آمریکا وجود نداره هر دو تقریبا یک کیفیت هستن ...
سلام. حالا که بحث در مورد سری cs هستش،میشه راجع به مدل CS 16 G هم اطلاعات بدین.من تو نمایندگی شرکت ایران رهجو دیدم که گرافیکش روGeForce 9300 نوشته بود.
منم آخرین قیمت Macbook Pro 15 471 رو می خواستم.
نقل قول:
مدل های G خاورمیانه ای هستند ... خدمات و سرویسهای عالی دارند نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه
کیفیت ساخت بسیار خوب
فقط گران هستند
کارت گرافیک را هم درست زده سری Geforce 9300M هست
ببخشید به نظر میاد که اینجا داره بحثهای خارج از قیمت صرف لپ تاپ هم مطرح میشه... منم دقیقا درباره همین موضوع سری cs سوال دارم که اینجا الان بحثش داغه گویا! یعنی اشکال نداره منم اینجا بپرسم؟