:16:نقل قول:
نه جيگر...اينا مخصوص خودشونه...انشالله ورژن جديد one كه اومد همرو ميتونيم اجرا كنيم...:20:
Printable View
:16:نقل قول:
نه جيگر...اينا مخصوص خودشونه...انشالله ورژن جديد one كه اومد همرو ميتونيم اجرا كنيم...:20:
نه!!! من یه بار زدم ولی شانسی :31:نقل قول:
خودم حال کردم...!
تو کفشم که چجوری زدم :5:
منم از این فن خفنا میخوام!جان من یه تحقیق بزن چی کار کردی.من هر کاری میکنم عکس العمل شدیدی از خودش نشون نمیده...
حدس میزدم!خوب شد من از این کارا نمیکنم!آخه کلیدامو دوست دارم!مال دوستمو 82 شو گرفتم با MagicKey واسش درست کردم،میگفت واسه من PSP درست کردی دیگه؟!؟!:46:نقل قول:
ولی ترکیب N-Gage با MagicKey خیلی خوبه!تو BIA قشنگ خود PSP شده الآن!:27:
فن زدن اون زنه اینه که وقتی ازت فاصله داره چند بار سریعع جلو رو بزنی و یه دفعه کلید مشت ، یه زیر فکی میاره نفلش میکنه
از راه دور با لگد تو فاصله نزدیک مشتنقل قول:
خوبی مشت از نزدیک اینه که بعضی مواقع ضرباتش رو دفع میکنه و هلش میده مخصوصا که وقتی میگیره و دیفرانسیل رو میترکونه خیلی خون میبره :دی
خوب بازی رو توی هر 3 درجه هم تموم کردم و امروز گفتم بزار ببینم رکوردم تو تهران ایران چندمه
توی تهران 14 یا 15 ام بودم توی ایران 47 با اسم Aren13 ثبت کردم
شما کجایید؟؟؟
بازم نتونستم اون امتیازها رو بگیرم . چی کار کنم؟نقل قول:
:18:نقل قول:
تو فروم N-Gage همه نتيجه گرفتن...اينم پست اصلي:
کد:
I don't know it is bug or not. But seem's not like a bug. It's look like a bit tricky. Earning NGP's not earning good ELO. If you want to earn ELO, you will not get the NGP's :smileytongue:
Versus - Create another new player with original 1000 ELO. Fight with the non powered fighter. Don't fight with Master and Great Master. Play in Easy mode. Not really play in a row. If u near to lose, don't press the end game. Just let it lose. It will be accumulate all your match even you lose more than 10 times. It will not start from 1st win and to 100 wins.
MP - Create another new player with original 1000 ELO too. Same as versus, fight with non powered fighter or lower ELO. It would be better if the 2nd player using new player with 1000 ELO too. Same as versus, not in the row. It will accumulate the wins. Don't bother about the lose. Just let it lose.
Note: if you press end game, it will reset to zero win even your data state you have much win in versus, MP or great. If you already create new player, delete the fighter data from the private folder.
Have a try guys :smileyhappy: enjoy!
این هربار نهایت 30 تا رنک میده؟
Hard رو هم تموم کردم رنکم نزدیک 2500ـه
البته زیاد بازی نکردم ولی راهش فقط مبارزه زیاده؟
دقيقا راهش همينهنقل قول: