جالبه اونور واسه فروش گوشی چه کار هایی که نمیکنن!نقل قول:
Printable View
جالبه اونور واسه فروش گوشی چه کار هایی که نمیکنن!نقل قول:
سلام
اقا دوستانی که 5800 رو دارن در مورد ال سی دی یه توضیحی بدن چون به نظر من یه جورایی ابعادش زیادی دراز شده و غیر عادی میزنه شاید واسه واید .......
من این گوشی رو ندارم ولی فکر نکنم اونقدر غیر عادی باشه!3.2 اینچ با رزولوشن360*640نقل قول:
درازی که دراز بود!ایفون ال سی دی استاندارد تری داره از لحاظ پهنا و درازا!
در ضمن محیط سیمبین ورژن جدید هم با اینکه ایکونها همون بودند ولی توی صفحه ی اصلی کمی غریب بود برای من و مثلا برای رفتن به منو بایستی دکمه بین دکمه های قرمز و سبز رو بزنیم!
دوستان از لحاظ جنس بدنه و کیفیت ساخت بین این ماکت این گوشی که در مغازه ها هست و نمونه اصلی چقدر تفاوت است؟ متاسفانه معمولا فروشنده ها نمونه اصلی را برای بازدید نمی دهند
با تشکر
خیلی تفاوت داره ماکت هاش معمولا از پلاستیک خشک ساخته شده که کیفیت بسیار پایینی داره!نقل قول:
الان تو یه مغازه هم ماکتش رو تو دستم گرفتم هم خود گوشی!نقل قول:
کیفیت ماکتش بد نبود ولی خوبم نبود!
قلمش به اون کلفتی که تو عکس نشون میده نیست!
وقتی قلم رو در میاری به طرز فجیعی جاش تابلوئه!
از نظر وزن هم هیچ فرقی بین ماکت و نمونه اصلی نیست!
مساله مهم اینه که جای انگشت خیلی بد رو تمام بدنه این گوشی غیر از پشتش که جنس خاصی داره میمونه!
صداش بلنده یا نه؟ بلندی صداش در حد چه گوشیه؟
متاسفانه اکثر فروشنده ها فقط ماکت رو دست مشتری میدهند. شما که هر 2 نمونه را دیدید میشه بفرمائید نمونه اصلی از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه با ماکت چقدر تفاوت داره؟نقل قول:
با سپاس
عرض کردم که زیاد تفاوت نداشت فقط نمونه اصلی رو میشد به راحتی از ماکت تشخیص داد! چون ظریفتر کار شده! ولی زیاد تفاوت نداره!نقل قول: