نقد بازی
ایران در این بای کاملا بر تیم مقابل برتری محرزی داشت ! ویژگیهای ایران و بعد باز هم ضعفهایشان را عنوان میکنم (البته کمی مختصر تر)
ویژگیها
1- عملکرد دروازه بان بسیار عالی بود مانند بازیهای گذشته (به جز صحنه ی گل دوم که توضیح خواهم داد) و مهمترین ویژگی مهمی که در بازی نظری این بار فرق میکرد این بود که پرتابهاش را بسیار دقیق می انداخت (داشتم فکر میکردم نکنه شمس نقد منو خونده :دی :31:) بسیار با پرتابهاش حال کردم چون این دعه با دقت بیشتر فقط تونستم 1 اشتباه در پرتاب ببینم ازش که آمار بسیار خوب و عالی است !
2- دفاع بسیار خوب و منسجم ! مهمترین ویژگی دفع شوتهای تیم مقابل بود که با دقت و وسواس بالایی انجام میشد!
3- کار ترکیبی و پاسهای خوب و متوالی سالم (تاکتیک)
4- استفاده ی صحیح و به موقع از حضور شمسایی در بازی! و عالی کار کردن این بازیکن (به جز واردی که اشاره میکنم بهش)
ضعفها
1- 3-4 تا پاس غلط که حریف را صاحب یه ضد حمله ی مناسب برای زدن گل میکرد! بازیکن آخر باید بیشتر حواسشو جمع کنه !
2- عدم دقت کافی در ضربه های آخر! شما دقت کنید در اثر بازسازیهای بسیار قشنگ شمسایی و اصغری چند تا موقعیت خوب برای تیم ما به وجود آمد که به علت عدم دقت در زدن ضربه ی آخر آنها را از دست دادیم !
3- بیشتر موارد بالا توسط شمساییی از دست رفت ! ولی باز هم ممونیم ازش که ضربات را قشنگ میزد ولی به یه نکته ی کوچک دقت میکرد بهتر بود و اون هم ارتفاع! دقت کنید که اولین گل ما به چه زیبایی وارد دروازه ی جریف شد! اگر ما همان کار را در ضبات آخر 3-4 بار دیگر اجرا میکریدم با تعداد گلهای بیشتری میبردیم !
اینو نمیخوام بگم ضعف است ولی مربی باید روش دقت کافی داشته باشه من خیلی خیلی حرفه ای نیستم تو این زمینه ولی به این نکته باید توجه داشت عوض کردن کلی تیم (منظور همون 4 بازیکن و یا حتی 3 تا) یه شوک برای تیم خودمان و باید حساب شده تعویضها انجام بشه! این کاری که مثلا 4 تا بازیکن با هم عوض میشوند مال موقعی است که تیم با اختلاف گل زیاد جلوست و مطمئن است که با این تعویضها و خوردن گلی در نتیجه ی بازی زیاد تاثیر نخواهد داشت (مثل بازی برزیل و جزایر سلیمان که بارها این کار انجام شد) ! به نظر من بهتره با یه اختلاف 20-30 ثانیه ای بازکینان تعویض بشوند!
ولی خوشحالم که ایران نسبت به بازیهای قبل خیلی از نقاط ضعفش را درست کرد و به امید برد در بازی ای که از همین اۀان شروع شده!
اگر دوستان نظری دارند بگند خوشحال میشیم !
2-