این سلیقه ای هست من یکی خوشم نیومد البته 100% مدل های جدید خیلی بهتر خواهند بود
Printable View
این سلیقه ای هست من یکی خوشم نیومد البته 100% مدل های جدید خیلی بهتر خواهند بود
خب حالا اگه میتونید یه لیستی ازشون تهیه کنید و قیمتا و امکاناتشونو بنویسید (مثلا دندش کجاست و ...)
همونطور که گفتم خیلی علاقمند نیستم به این گیم پد ها ولی چشم رو چشمم سعی میکنم مدل های جدید و اطلاعاتی رو از این گیم پدها قرار بدم تو تاپیک
دوستان من یه مشکلی برام پیش آمده از وقتی که ویندوز ویستا نصب کردم ویندوز gamepad رو میشناسه ویبره رو هم میشه تو کنترل پنل تست کرد اما تو هر بازی که تست میکنم ویبره رو نمیشناسه یعنی اصلا گزینه مربوط به ویبره خاموشه درایور gamepad رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
game pad man : TOPWAY
خب بگو چطور کار می کنه من که چیزی سر در نیوردمنقل قول:
من می خوام عین 08 بشه..فقط همین
بعد این فایل دو جا هست هر دوتا شو باید تغییر بیدم
کسی نمیتونه به من کمک کنه؟نقل قول:
شما وقتی توی کنترل پانل به قسمت تست میری اونجا ویبره کار می کنه یا نه یا ویبره شما با گیم ناسازگاره؟نقل قول:
تو کنترل پنل خیلی راحت ویبره تست میشه تو بازی اما گزینه ویبره خاموشه!نقل قول:
پس اشکال از اون بازی یا بازیهای خاصی هست که بازی می کنید اتفاقا باید بدونید بازی های مثل فیفا 09 و nfsuc این طوری هستند با اینکه گزینه ویبره رو روشن می کنید ولی توی بازی غیر فعال میشند این اشکال از سازنده بازی هست. گیم پد شما هیچ مشکلی نداره. خیالت راحتنقل قول:
ممنون دوست عزیز اتفاقا یکی از بازیهایی که تست میکردم nfsuc بود ولی یه نکته دیگه تو xp وقتی درایور گیم پد رو نصب نمیکردم اسم گیم پد رو میزد generic usb و ویبره کار نمیکرد ولی وقتی درایور رو نصب میکردم میشد vibration usb حالا تو ویستا درایور رو که نصب میکنم بازم میزنه generic usb... مشکل از عدم همهانگی درایور با ویستا نیست؟؟ نمیشه درایور مخصوص باسه ویستا پیدا کرد؟؟