DEAD RISING مال xbox360 است و برای Pc نیست
Printable View
DEAD RISING مال xbox360 است و برای Pc نیست
کسی نمی دونه برای بازی آنلاین چی کار باید کرد ؟
می دونم ~ رو باید بزنی
ولی نمیاد هر چی میزنم !
استیم هم گرفتم فرقی نکرد
دوستان mod tools بازي رو از كجا ميشه دانلود كرد ؟
از طرفي تونستم سرور رو راه بندازم ولي سيستم ديگه اي نتونست به من وصل بشه . اين مشكل هنوز راه حلي براش پيدا نشده . هر چي راه حل هم دادند بي فايده بود . گفتند Left 4 Dead Dedicated Server رو دانلود و نصب كنيد كه حجم ناقابلي در حدود 2.9 گيگابايت داره ! رو شبكه خيلي حال ميده ولي به شرط اينكه چند نفر باشيد . بيشترين حالش زماني بود كه تو گروه Infected در نقش Tank با 6000 تا جان ظاهر شدم ! به هر كس مشتي مي زدم پرتاب مي شد ! لوييس و فرانسيس رو داغون كردم !
يه نكته اي كه فهميدم زماني كه از ترينر يا كد براي نامحدود شدن مهمات استفاده ميشه احتمال بيرون پريدن از بازي زياد ميشه . ولي بدون اين تا حالا مشكلي نداشتم .
بالاخره تونستم شبكه رو راه بندازم و راحت Champing و Versus مياد . اگه دوستان علاقه دارند رو شبكه بازي كنند تا بگم چيكار كنيد . رو شبكه جذابيت خاصي داره .
اگه بزاری ممنونت میشم؟؟؟نقل قول:
آقا شرمنده از اينكه جواب دير شد .
براي بازي رو شبكه بايد فايلهاي زير رو استخراج كنيد و به پوشه هم نام تو بازي انتقال بديد . قبل از اين كار از فايلهاي بازي پشتيبان بگيريد .
اين فايلها Login براي steam رو غير فعال مي كنه . حالا كار شما براي شبكه از طريق كنسول بازي پيش ميره . اگه كنسول فعال نيست از طريق Option و تنظيمات Keyboard and mouse اون رو فعال كنيد .کد:http://rapidshare.com/files/299203190/Left4Dead_NON-STEAM_Patch_1.0.exe.html
سرور
در حالت عادي LAN غير فعاله كه بايد فعال بشه و سيستم فقط به اكانت Steam راه ميده كه بايد غير فعال بشه . براي اين كار كنسول رو با كليد ~ باز كنيد و فرمانهاي زير رو تايپ كنيد :
sv_allow_lobby_connect_only 0
sv_lan 1
net_start
شبكه راه اندازي شده و شما بايد مرحله مورد نظر رو بياريد . براي اين كار تايپ كنيد :
map
به محض اينكه Space Bar رو بزنيد ليست نقشه ها ظاهر ميشه و مي تونيد انتخاب كنيد . براي Versus Mode تايپ كنيد :
map vs
تا ليست مراحلي كه ميشه تو گروه Infected هم بازي كنيد ظاهر بشه . Enter رو بزنيد تا مرحله شروع بشه .
كلاينت
كلاينت فقط تايپ كنه :
connect xxx.xxx.xxx.xxx
و به جاي x ها IP سرور رو بنويسيد .
مراقب فايروال باشيد .
تو Versus Mode حداقل بايد تو هر گروه Survivors و Infected يه نفر باشه تا مرحله بدون مشكل بازي بشه .
کسی این بازی رو رو ویندوز 7 اجرا کرده ؟
برای من تا میام شروع به بازی کنم بسته میشه !!
آره مشکلی نداره.........نقل قول:
كسي Left4Dead پرتابل رو داره ؟
لينك دانلود نميخوام هــا ، فقط اگه كسي داره بگه ماله من يه فايلشو آنتي ويروسم پاك كرده .
ميخوام ببينم چيه كه بالا نمياد .
ممنون !
سلام...اين جريان كرش كردن بازي و بيرون پريدنش حل نشده؟؟؟