ولی من فکر نکنم N-Gage بازی ای تحت شتاب سنج منتشر کنه اگه می خواست این کارو بکنه تا الانا میکرد.........نقل قول:
ولی به امید روزی که داخل My Games هم وان رو داشته باشیم هم FireMint.
Printable View
ولی من فکر نکنم N-Gage بازی ای تحت شتاب سنج منتشر کنه اگه می خواست این کارو بکنه تا الانا میکرد.........نقل قول:
ولی به امید روزی که داخل My Games هم وان رو داشته باشیم هم FireMint.
قابليتشو كه داره، ديگه حالا بسازه نسازه خودداند...:31:نقل قول:
بازي خوب كه زياده...تام رايدر...سايلنت هيل (اگه ساخته بشه...) اويل...نيد فور اسپيد...متال گير..
بعد یه سوال دیگه:
N-Gage 2 چند وقته داره فعالیت می کنه؟
منظورم N-Gage نبود، N-Gage 2؟
من فکر نمیکنم بازی با شتاب سنج بزنن،چون بجز تعداد کمی(95،82،96،...) خیلی ها هستن که شتابسنج ندارن(73،81،78،...) مگه اینکه مثل دوربین توی Dirk Dagger باشه و بشه بدونش هم بازی کرد...:13:نقل قول:
FireMint's Real Racing چه جور بازیی هست و موضوعش چیه؟ یه کم توضیح در موردش بدید ممنون میشم.
مگه 81 چیپ گرافیکی داره؟نقل قول:
نه به اين ربطي نداره...من كليپ نسخه فول رو رو N81 ديدم...همينطوريه...100000000000% يه نسخه ديگه از بازي هم وجود داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نمايشگاه بازي ها معرفي شد...ابتداي 2008... بعد هم بازي هاش دونه دونه اومد...اين وان هم قرار بود 5-6 ماه پيش بياد...نقل قول:
ايراد نداره...عوضش 79و 82و 85 و 93 و 95 ها و 96 دارند...:46:نقل قول:
موج اصلي گوشي هاي نوكيا 2009 ميان...:46:
ما (من و تو) که 82 و 95 داریم هم فرق میکنه برامون؟چطور؟آخه چه نسخه ی دیگه ای؟بازی های انگیج که ریجن ندارن.دوستم مثل این دیوونه ها از تو خود کلاینتش دانلود کرده،میتونم ازش بسوالم ببینیم فرقی داره یا نه؟آخه نمیشه که؟نقل قول:
ضمنا این اینقدرا هم فرق نداره ها؟البته بجز FrameRate...
ادیت،بعد از دیدن کامل کلیپ!
و عمق صحنه و نورپردازی و ...راست میگیا!البته اینم بگم که 93 از 95 و 82 خفن تره(چیپش).SPMark به 93 8800 میده،ولی 95 6700 و 82 6500 میارن...
نه ديگه...ميگم كه...چون رو 81 همينو ديدم اجرا ميشد واسه همين اين اون ورژني كه بايد و شايد نيست...نقل قول:
بله...فرق ميكنه...ديگه لبه ها و اجسام تو بازي و شخصيتها تيز تيز نميشن...(منظورمو فهميدي؟)نقل قول:
بازي Global Racing رو مگه نديدي؟ از Ps1 خيلي بهتر و نزديك Ps2 هست گرافيكش...چون از چيپ استفاده ميكنه...
================
:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
Legend, Arshia001, dr.vampire, MRTZ HSV, qo0oick