بستگی به نحوه گزینش اون رشته داره.یکی قطبیه یکی ناحیه ایه یکی بومی...نقل قول:
Printable View
بستگی به نحوه گزینش اون رشته داره.یکی قطبیه یکی ناحیه ایه یکی بومی...نقل قول:
من فیزیک خوب دادم ! تو کلاس اول شدم! :دینقل قول:
كاملاً موافقم
درست مثه جريان امتحانات نهايي كه جماعت دانش آموزو بيخودي برده بودن سركار كه دوباره برگزار ميشه و نميدونم نمره ي سوالاي درساي فيزيك و زبان فارسي و اينا تقسيم ميشه اما آخرش چي؟
هيـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــچ چي!
تورو خدا كسايي كه سالهاي گذشته كنكور دادن بيخودي نگن كه هر سال اينجوري بوده.... مگه سالهاي پيش نميشد با 80 منطقه 2 مكانيك تهران و اميركبير قبول شد، چجوري امسال نميشه؟؟؟!!!
من هم بالاخره باید بگم چی قبول شدم دیگه.نا سلامتی خودم این تاپیک و زدم ها!:31:
پزشکی دانشگاه اصفهان
خوب خدایی اش فکر می کردم شهید بهشتی دیگه قبول می شم.آخه دو سال پیش با رتبه 182 منطقه 2 دختر قبول شده بود.
و جالبتر اینکه پارسال با رتبه 153 منطقه 2 پسر پزشکی تهران قبول شد!!!!
البته من که میام همون گیلان خودمون.:46:
من هم تنها کسی بودم که تو مدرسه مون(تیزهوشان) فیزیک رو 20 شدم.:31:نقل قول:
واي امسال چه خر تو خره
ما كه تو سال ديگه داريم اوضاع مون خرابهنقل قول:
همین امسال رتبه 4 منطقه 3 پزشکی مشهد قبول شد!!!!
آقا !!! شما نميخواين اعتراض كنين؟... واقعآ نميخواين ازحقتون دفاع كنيد؟؟!! ايها النااااااااااااااااااااس!! ! ايها الناااااااااااااااس!!!
من كه خرم از پل گذشت(مي تونست بهتر رد بشه )
اما با خوندن پستاي قبلي اعصابم خورد شده.مخصوصا در حق سهيل و دوست خودم و ...
الان داد زدن فايده نداره.اينجا رتبه خوب زياد داشتيم يعني هممون در آينده اگه تلاش كنيم آدماي موفقي ميشيم.پس بهتره از الان هدفمون تغيير اين بي عدالتي ها تو كشورمون باشه و اين فكرو رواج بديم تا به بعدي ها كمك كنيم.
آخرش نوبت ما هم ميشه كه افسار رو در دست بگيريم.
چنين است رسم سراي درشت . . . . . . . . گهي پشت به زينو گهي زين به پشت
نه امسال نمی شه.چون بومی سازی نسبت به سال های قبل بسیار شدید تر شده.فقط 12 % ظرفیت رشته ها رو غیر بومی ها تشکیل می دن و در عوض به سهمیه بومی رزمنده و شاهد اضافه شده.نقل قول:
اگر لازم بود باز دقیق تر توضیح می دم.
واي ديگه اعصاب ندارم منطقه 3 رو نابود كردن اينا
ديگه اينوطري نميشه كه پا3 سال پيش 500 پژشكي بوشهر مييورد الان 250 بزور ميره دختر البته پسرا خيلي راحت ميارن با 1100 واقعا كه ...........................