بله ميبينم يك ماه و اَندي پيشنقل قول:
بله فرق داره براي پزشكي
Printable View
بله ميبينم يك ماه و اَندي پيشنقل قول:
بله فرق داره براي پزشكي
اگر دفترچه رو هم ببینید تعداد ترم های مقاطع رو نوشته و هم مدت تحصیل رو پس خیلی فرقی ندارهنقل قول:
به علاوه اینکه نوع تحصیل در دانشگاه بر حسب واحد و ترم هست نه چیز دیگه.
سلام
دوستان یه سوالی دارم
ببینید من یه شخصیتی دارم که سریع استرس می گیرم و خودم تو همه چی مقصر می دونم !!!
بعد علائم هر بیماری رو می خونم تو خودم احساس می کنم میرم دکتر و عکس و آزمایش یه جورایی هنوز دانشجو نشده سندروم دانشجوی پزشکی دارم !!
به نظر شما اگر دانشگاه برم رشته ی پزشکی با این روحیه ام صدمه نمی خورم ؟؟
نظرتون خیلی مهمه برام برا انتخاب رشته
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید میخواستم بدونم با چه رتبه ای میشه بین الملل پزشکی قبول شد؟
راحتترین جا برای قبولی پزشکی کدوم دانشگاهه و چه رتبه ای؟
معدل کل سوم من 17.5 و کتبی سوم 14 مدرک کامپیوتر و ورزشی دارم و تابستون هم تافل میگیرم احتمال قبولی با این معدل هست؟
میشه رتبه ی آخرین نفر قبولی و درصداش و معدلشو بگین؟
ممنون میشم اگه ج بدین
اگه هم مشکل نداشت به ایمیلمم هم بفرستید():n13::n28:
سن های گوناگون داریم ما خودمون آقایون و خانم های لیسانسه هم داریم بالای 25 سال که امسال پزشکی رو شروع کردن. در هنگام اینترنی بهتون زیر 80 تومن حقوق میدن. دندون پزشکی درآمدش خوبه و پزشکی هیچ آینده ای نداره. فقط دو سال اول پزشکی به صورت ترمی هست و ترم تابستون داره ولی توی تابستون نمیتونی درس های تخصصی مهم رو برداری مختص دروس عمومی و کامپیوتر و این چیزا هست فقط.نقل قول:
بچه ها من یه سوال خیلی خیلی فوری برام پیش اومده که حتما باید محبت کنید زود جواب بدید.(وقتم رو به اتمام است.)
1)فرض کنید شخصی رشتش تجربی باشه و در حال حاضر مدرک پیش دانشگاهی همین رشته رو داشته باشه آیا می تواند در رشته های مهندسی مثلا مکانیک یا عمران در دانشگاه آزاد بدون کنکور ادامه تحصیل دهد؟
2)حالا رشته های مهندسی که مربوط به گروه ریاضی هستند یا رشته های روانشناسی که مربوط به گروه علوم انسانی هستند چه طور؟حالا چه با کنکور چه بی کنکور؟
ازتون سپاسگزارم.:n16:
سلام دوستان منم یه سوال داشتم:
چبرای تحصیل پزشکی آیا سلامت کامل لازمه؟
یا مثلا اگه یک نفر مشکل چشمی داشته باشه میتونه تحصیل کنه؟
کلا چه تست هایی گرفته میشه ؟
مرسی
سلامت کامل جسم و روح لازم هست. معاینه میشین و علاوه بر معاینه دفترچه درمانی و سوابق درمانی شما هم بررسی میشه. در دانشگاه آزاد که حتی دانشجو با نمره چشم بالای 5 هم میشه گفت که داریم ولی سراسری من ندیدم کسی به این شکل باشه. کم پیش میاد کسی رو به دلایل پزشکی رد کنن بعد از کنکور ولی من اطلاع دارم که دانشگاه ارومیه یه نفر رو به دلیل صرع رد کرده و ثبت نامش نکرده ولی دانشگاه آزاد یه نفر رو که صرع داشته و حتی کارت معافیت پزشکی هم گرفته بوده ثبت نامش کرده. کلا این چیزا خیلی سلیقه ای هست و معمولا به دانشجوهای بومی زیاد سختگیری نمیشه.نقل قول:
شما مشکلتون رو میتونین دقیقا بگین تا من از مدیر گروه مربوطه توی دانشگاهمون سوال کنم.
سلام ، دیر شده گمانم ولی خب نظر شخصیم رو میگم .نقل قول:
نظر من :
به طور خلاصه : نه مشکلی پیش نمیاد .
کمی مفصل تر : اگر هم پیش بیاد ، نهایتش دو دفعه دکتر میرید و ثابت میکنه کاملا اشتباه میکنید ، بعد از اون سعی میکنید کمتر تشخیص های شکاکانه داشته باشید ، همین که وضعیت های نرمال رو بفهمید توی دوره ها و بدونید که تا چه حد از علائم وضعیت نرمال رو نشون میده ، بهتون کمک میکنه که کمتر از برچسب بیماری روی خودتون استفاده کنید .
نخیر فقط علوم پایه ترم هست. بعد از اون کورس هست. ترم در مورد پزشکی معنی ندارهنقل قول: