دوست عزیز این از این مانیتور های عریض هست.بعد ما لب مرز زندگی میکنیم دفعه اول هست اینارو میبینم:31:بالاخره خوبه .آره تلویزیون هست :41:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز این از این مانیتور های عریض هست.بعد ما لب مرز زندگی میکنیم دفعه اول هست اینارو میبینم:31:بالاخره خوبه .آره تلویزیون هست :41:نقل قول:
خاله ی من از این تلویزیونا تو خونشون داره :31: ولی با این حال من قبول میکنم که این مانیتور عریض هست :31:نقل قول:
دوست عزیز این از این مانیتور های عریض هست.بعدشننه ما لب مرز زندگی میکنیم دفع اول هست اینارو میبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره خوبه .آرهویزیون هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيد جان تلويزيونه عاليه ولی پايه اش بلنده و نازك...:دي
آفرین خیلی عالیه مجید جان...
کارتون رو از اول (poser)تا الان که مکس کار می کنید دیدم...
ماشالله خیلی روند رو به رشدی داشتین...
این کار آخریتون هم عالیه...فقط نمی دونم چرا رو این چیز...اسمش چی بود...آهان چادر شب گذاشتین...
حیفه...چنین lcd ای باید بالای یه میز شیک و خوشگل باشه...
موفق باشید
من دارم کم کم آبجکت هارو میسازم و آخرش میخوام یه اتاق درست کنم ... تو اون اتاقه دیگه این تلویزیونه روی چادر شب نیست :31: رو میز تلویزیونه :20:.نقل قول:
فقط نمی دونم چرا رو این چیز...اسمش چی بود...آهان چادر شب گذاشتین...
حیفه...چنین lcd ای باید بالای یه میز شیک و خوشگل باشه...
این چادر شبه یه پیش زمینه ی تقریبا ثابت واسه همه آبجکت هاییه که میسازم :10:
از راهنماییتون ممنون. :11:
اینم تلویزیون با میزش ... این از این میز جدیداس که مثلا با کلاسه ... البته شاید زیاد جالب نشده باشه مخصوصا متریالش.
آفرین مجید جان...نقل قول:
خب ...آره منم نظر شما رو تایید می کنم ...:20:
...به نظر من نورپردازیت بد شده که مطابق اون رندر از میز بد شده...
خوبه... ولی باید بیشتر رو نور کار کنی چون اگه نور پردازی خوبی نکنید نتیجه این میشه...(مدل باکلاست حیف میشه:31:)
در ضمن فک کنم متریالتم باید یه خورده رفلکتش بیشتر باشه تا میزت بهتر نشون داده شه.
راستی...میز باکلاس می تونه سیاه هم نباشها...:31:
موفق باشید
اون طرح چهار خونه رو عوض کنی فکر کنم بهتر شه.موفق باشید.
چرا به فکر خودم نرسیده بود :31:نقل قول:
راستی...میز باکلاس می تونه سیاه هم نباشها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل اینکه به پس زمینه لونگ خیلی علاقه داری!