دقیقا مشگل همینه، حالا من از freegate استفاده میکردم که سرعتش عالی بود ولی از اول سال میلادی فقط به چینی ها سرویس میده!!نقل قول:
این آنتی یه دوستمونو چک کنیم ببینیم چطوره :31:
Printable View
دقیقا مشگل همینه، حالا من از freegate استفاده میکردم که سرعتش عالی بود ولی از اول سال میلادی فقط به چینی ها سرویس میده!!نقل قول:
این آنتی یه دوستمونو چک کنیم ببینیم چطوره :31:
بچه ها این ای پاد جدیده کی میاد؟ چه قیمتیاس؟ (البته zvm یه چیز دیگس)
قیافش باحاله ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس دیگه البته الان جدید نیست ! ... من یادمه تابستون سال پیش اونو دیدم (واسه همین عکس کارتون cars روشه) ... fake هستش ..
سلام بر دوستان عزیز
راستش من یه مشکلی با دستگاهم دارم اگر امکانش هست کمکم کنید ..... من 4 روز پیش یه آی پاد نانو (از این سری جدید )
خریدم ، خیلی هم خوب کار میکرد و مشکلی نداشت ..... منتهی دیروز که زده بودم برای شارژ یهویی بدون Safe Remove کردن
کابلش رو جدا کردم .....دیگه بعد از اون روشن نمیشه ): ..... یعنی به پی سی هم که میزنم آی تونز نمیشناسش و فقط
تو My Computer به عنوان کول دیسک شناخته میشه .... لطفا راهنمایی کنین چه کار کنم ؟؟؟؟
با سپاس
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
ممنون .....نقل قول:
توی آیتونز یه گزینه restore داریم (همون صفحه summary ، وسط کادر)، اون رو امتحان کردی ؟ ...
خوب درست شد یعنی بعد از 5، 6 ساعت دوباره وصلش کردم به PC و ایندفعه بدون مشکل کار کرد ...... ولی یه
مشکلی که داره اینه که نمیشه یه حجم زیاد (مثلا 2 گیگ ) دیتا رو یکباره باهاش Sync کنی وگرنه هنگ میکنه !!!
ولی در کل خوبه راضیم ......
به سلامتی .. مشکلی که میگی هم به نظر نمیاد مساله خاصی باشه و تو دستگاه های دیگه هم بعضاً مشاهده میشه ...
این ایپاد من باز یه مشکل پیدا کرده!!من دیروز وصلش کردم به پی سی ,و سه تا اهنگ ریختم توش قشنگ یادمه که سیفتی ریمو هم کردمش!بعد که اومدم اهنگارو گوش بدم دوتاش پخش شد ولی سومی رو تا پلی کردم ایپاد هنگ کرد بعدشم یه صدای عجیب میداد(صدا از خود دستگاه بود از تو هدفون نبود)!!!!!!تازه هرکاری کردم خاموش نشد حتی بک لایتشم خاموش نشد.مجبور شدم Menu+Select و از این کارا بکنم تا خاموش شه.چند بار دیگه هم امتحان کردم هر وقت میرسه به اون اهنگ هنگ میکنه!!!به نظر شما ایراد از چیههه؟؟؟؟
Ipod video 80 gig
خب اینجا مشخصه که مشکل از آهنگه ... این که میگی مختص ipod نیست و در دستگاه های دیگه هم دیده میشه که یه آهنگ خاص می تونه باعث بشه که در کارکرد عادی دستگاه اختلال پیش بیاد ... در نظر بگیر که شما اگه با کامپیوتر هم بخوای کار کنی ممکنه موقع کار با یه فایل خاص یا مثلا خراب دستگاه کمی به غش و ضعف بیفته و مثلا مجبور به end task بشی ، چه برسه به این دستگاه کوچیک که قدرت پردازشی و مقابله با مشکل بسیار محدودی داره ...
می تونی نرم افزارهایی که مخصوص آنالیز و نرمالیزه کردن آهنگ هستن با اون آهنگ ور بری ، ببینی درست میشه یا نه ... یا اینکه اصلا یه نسخه دیگه ازش فراهم/دانلود کنی ...
اخه اهنگه رو پی سی بدون مشکل اجرا شد!این برنامه های انالیز رو از کجا می تونم گیر بیارم؟تو ایتونز یه قسمتی رو دیدم که باهاش می شد صدای پخش هر اهنگ رو تنظیم کرد...
یه چیز که برام خیلی جالب بود اینه که ایپاد ووقتی هنگ کرد صدا میداد!!!!اینو من تو هیچ م پی فوری ندیده بودم.:))