نه بابا دوست عزيز به ما هم همينا رو ميگفتن ولي قلم چي هر چي باشه خوبيش اينه كه ادمو منظم ميكنه جو درس خوندن ايجاد ميكنه هر 2 هفته يادت مياد كه كنكور داري پشتيبان هم جدي ميكنه قضيه رو براي خونواده:31:نقل قول:
بهترين چيز قلم چيه شك نكن
نه بابا دوست عزيز به ما هم همينا رو ميگفتن ولي قلم چي هر چي باشه خوبيش اينه كه ادمو منظم ميكنه جو درس خوندن ايجاد ميكنه هر 2 هفته يادت مياد كه كنكور داري پشتيبان هم جدي ميكنه قضيه رو براي خونواده:31:نقل قول:
بهترين چيز قلم چيه شك نكن
جایی هست که بشه آزمونای سال قبل قلمچی رو دانلود کرد؟؟؟؟
من قبلا گشتم پیدا نکردم ....فقط میفروشن سوالارونقل قول:
جایی هست که بشه آزمونای سال قبل قلمچی رو دانلود کرد؟؟؟؟
آخه يكي دو نفر كه نيستن ، كل مدرسه همين رو ميكن ، از مشاور و معلم كرفته تا رتبه هاي برتر سال قبل مدرسمون ، اينجوري اعتماد به نفس آدم مياد بايين )-:نقل قول:
منظور از زوج درس چيه؟
یعنی شما ترم اول یک درس از دو درس رو انتخاب می کنید و می خونید و امتحان میدید و ترم بعد اون درس دیگه رونقل قول:
منظور از زوج درس چيه؟
البته تو ترم اول شما می تونید هر دو درس رو بخونید و تو آزمون از 20 تا سوال که 10 تاش مثلا شیمی 3 هستش و 10 تاش شیمی 2، 10 تا سوال رو بصورت انتخابی جواب بدید ولی تو ترم دوم باید فقط یکی رو جواب بدید
همون چیزایی که یکی از بچه ها گفت درسته فقط تو پیش حتما بیا قلمچی چون برنامه ی راهبردیش برای مطالعه و مرور خیلی خوبه و نظم خاصی دارهنقل قول:
چرا بعضی نمایندگیا اینقدر عقبن مگه نسخه ی 2 رو نگرفتی تو همین 26 مهر هم زوج درس داریم دیدن همو زوج بهتره اصلاحش کردن 20 روزی میشهنقل قول:
برای فارغ التحصیلا که خیلی خوبه ولی برای دانش آموز ها هم بهترینه برنامه ی راهبردیش عالیه اگر هم فشرده اس به خاط زمان که اگه کمش کنن یه سری درسا میمونه برای بعد کنکور موقع اعلام نتایج!نقل قول:
البته امسال قلمچی برنامش تغییر کرده و عقب تر از مدرسه اس حتی کندترین مدرسه ها هم ازش جلو میفتن مگر اینکه بخاطر تعطیلی تو یکی دو درس عقب باشن که احتمالش کمه کسی که خوب درس بخونه حتی اگه یه روز قبلشم به اون مبحث برسن درس رو کامل ت فردا یاد میگیره تو مدرسه مون یه نمونه ی خوب داریم پسره میانگین آزمونای تابستونش 13 منطقه 2 شد ما شاا.. عین خر میخونه ما هم تلاش میکنیم مثل خر بخونیم ام سخته!
اقا سلام
من یه مشکل تو گرفتن کارنامه کشوری کانون دارم؟
اون قسمتی که مینویسه شمارنده (در قسمتی که تو سایت میخوا کارنامه بگیری ) منظور از شمارنده چیه؟
از کجا باید شمارنده رو گیر بیاریم
من سوم ریاضی هستم . امتحان امروز خوب نشدم . درصدارو زدن . راستی کانون هندسه از کجا در میاره من 6% زدم که فکر کنم کلی تأثیر منفی روی ترازم بزاره ...
اگه قبلا امتحان دادی بالای کارنامه ات هست توی پاسخ برگت هم بود اگه کارت شناسایی بهت داده باشن تو اونم نوشتهنقل قول:
اصولا هندسه امتحاناش و کتابش با تستاش متفاوته چون کتاب همش اثبات.یه کتاب تست بگیر(یا اندیشه سازان که الان مبتکران شده!یا آبی خود قلمچی)نقل قول: