فعال کردن جاوا از طریق زیر انجام میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فعال کردن جاوا از طریق زیر انجام میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من این گزینه رو تو کنترل پنلم ندارم. راهه دیگه ایی برای فعال کردن جاوا نیست؟
دوست عزیز شما از چه browseri استفاده می کنید!نقل قول:
مطمئن هستید تنظیمات java رو دست نزنید!
فلش پلیر رو متناسب با browser تون انتخاب کردبد!
من معمولا" از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم اما رو Mozilla Firefox هم امتحان کردم ولی بازم نشد . در ضمن این چیزی که من دانلود کردم شبیه نصب فلش پلایر نیست نوشته Adobe Flash Player Plugin Setup !!!!نقل قول:
رو Run کلیک می کنم کادر پایینیش می یاد .Try Again یعنی نتونسته نصب کنه ؟
تنظیمات جاوا هم فکر نکنم دست زده باشم.
خوب آره برای نصب این فلش پلیر باید F.F و Safari بسته باشه و الا نصل نمیشه ... ببندید و بعد دوباره امتحان کنید ( اینگلیسیش رو می خوندید حل بودا )
ممنون درست شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما من دیروز همه برنامه ها رو بستم اتفاقا" وقتی رو Firefox هم کلیک کردم یه کادر دیگه ای اومد که در حال پر شدن بود اما نصب نشد اما امروز که این کارو انجام دادم نصب شد نمی دونم شاید باید ریستارت می کردم!!!
در هر حال ممنون از راهنمایتون.
در ضمن نرم افزار خوبی سراغ دارین که سرعت ابنترنتو بالا ببره. (من مثلا" Adsl 64 دارم اما خداییش 24 رو جای 64 غالب کردن تازه اگه 512 بگیری بهت 64 دادن.) اصلا" این نرم افزار ها تاثیری رو سرعت دارن یا نه؟
اگه از فیل. تر شکن استفاده کنی این پیغام رو میدهنقل قول:
هر چی هم از ورژن جدید فلش پلیر نصب کنی فایده نداره
دوست عزیز سرعت دانلود برای اینترنت 64 ، 8 کیلوبایت در هر ثانیس ... نرم افزار های بهینه سازی پهنای باند هست مثل همین TuneUp سرچ بکنید زیاده ...نقل قول:
پس چرا این تاپیک مهم نمی شه؟
همکارای عزیز عرض کردن .. تاپیک یه خورده داغ بشه مهمش کننن ...نقل قول: