از بابت اينا ممنون ولي كاش ميشد بگي اين ترينر ها چه چيزايي رو از بازي هك ميكنه. اگه عملكردشونو بنويسي خوب ميشه ولي خداييش كريسيس رو اگه با ترينر بري فكر كنم از چشم بي افتهنقل قول:
Printable View
از بابت اينا ممنون ولي كاش ميشد بگي اين ترينر ها چه چيزايي رو از بازي هك ميكنه. اگه عملكردشونو بنويسي خوب ميشه ولي خداييش كريسيس رو اگه با ترينر بري فكر كنم از چشم بي افتهنقل قول:
اقايون به نظر من اين بازي ارزش خريدن ندارد.چون هم كرك درس حسابي هنوز برايش نيامده................وديگر اينكه بازي در حالت تكنفره در عرض 5 يا6 ساعت تموم ميشه......يعني شروع نكرده تمام ميشه.برعكس نسخه قبليش
بابا بی خیال شو دیگه ...هی میگی ارزش ندارهنقل قول:
اقايون به نظر من اين بازي ارزش خريدن ندارد.چون هم كرك درس حسابي هنوز برايش نيامده................وديگر اينكه بازي در حالت تكنفره در عرض 5 يا6 ساعت تموم ميشه......يعني شروع نكرده تمام ميشه.برعكس نسخه قبليش
خیلی هم ارزش داره
بازی قبلی هم 5-6 ساعته تموم میشد
همچين ميگي ارزش نداره انگار مثلا از زير كوه ميخواي دراريش 2 تومن ميشه ديگه DVDشنقل قول:
من كه اگه بگيرم سفارشي ميگم نصب اورجينال رو روي DVD 8 گيگ رايت كنه برام
کسانی که بازی کردند به نظر شما من با یک hd 3870 توی رزولوشن 1024*768 می تونم توی Enthusiast بازی کنم البته هسته گرافیکم کمی اور شده.(800)؟
اخه میگن موتورشو optimize کردند...
krauser جان رو خود ترينر نوشته البته يكيش آلماني هست . هر بازي رو كه با چيت و ترينر بري هم بهت نميچسبه و لوس ميشه و هم خيلي زود تموم ميشه البته به غير از مواقعي كه اعصاب و وقت نداري !نقل قول:
از بابت اينا ممنون ولي كاش ميشد بگي اين ترينر ها چه چيزايي رو از بازي هك ميكنه. اگه عملكردشونو بنويسي خوب ميشه ولي خداييش كريسيس رو اگه با ترينر بري فكر كنم از چشم بي افته
اميد جان نبودن كرك سالم كه تقصير سازنده ها و Crysis Warhead نيست اينم فراموش نكن كه Warhead يه Stand Alone Expansion Pack هست نه Crysis 2 !نقل قول:
من كه هنوز بازي به دستم نرسيده كه بخوام واسش ترينر دانلود كنم. ولي در مورد اينكه لوس ميشه بازي كاملا هم عقيده هستيم
کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی که نداره برم بگیرم؟؟؟؟؟
روی Geforce XFX 8600 GT راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ، به نظر من این بازی با خود Crysis در زمینه جزئیات گرافیکی و اجرا شدن روی سیستمهای مختلف زیاد فرقی نداره .
من همونطور که در صفحات قبل گفتم با تنظیمانی تونستم 40 فریم بگیرم . اما یه مقدار که جلوتر رفتم دیدم که گاهی اوقات افت فریم بالایی داره . کلا خیلی خیلی سیستم خفنی می خواد تا خوب اجرا بشه در جزئیات بالا .من الان یه مقدار کارتم رو اورکلاک کردم تا بتونم راحتتر با همون تنظیمات(نه جزئیات بالا) بازی کنم .
البته یه مشکلاتی وجود داره :
1- نمی دونم چرا روی رزولیشن 1024*1280 گاهی اوقات موس توی منو قاطی می کنه . حالا این مشکل از کرکه یا نه نمی دونم اما اینجوری می شه که وقتی موس رو مثلا می گیری روی Single Player چند گزینه پایینتر رو انتخاب می کنه . در همه جا همینطوره . اما وقتی رزولیشن رو می ذارم رو 768*1024 درست می شه . روی همون رزولیشن هم زمانی که رزولیشن رو عوض می کنم و دوباره می ذارم روی 1024*1280 درست می شه اما اگه دوباره بخوام بیاد تو بازی همون مشکل هست .
2- بعضی صحنه ها اشیاء ظاهر میشه . یعنی وقتی جلو میری یک دفعه سنگهای کوچک جلوت ظاهر می شن یا چمن در میاد .
این مشکلات در خود کرایسیس موجود نبود .
اجرا میشه ولی راحت بودنش رو نمیدونم !نقل قول:
کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی که نداره برم بگیرم؟؟؟؟؟
روی Geforce XFX 8600 GT راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟