تایپیک باید بره ترش.
تایپیک تا به ترش نره بحث ها ادامه داره.
تایپیک باید بره ترش.
تایپیک تا به ترش نره بحث ها ادامه داره.
من موندم با چه رویی دوباره اینجا پست میدی.من اگه جات بودم تا یکی دو هفته این طرفها پیدام نمیشد.:41:نقل قول:
د نشد...
هی ما می خوایم بیخیال شیم ولی تو یکی ول نمی کنی ، البته جواب دادن بهت کاری هم واسم نداره.حالا هم که بهت تبریک می گیم یه چیز دیگه می گی!
چیه بهت برخورده که ازش طرفداری میکنم.اگه خودش میخواست جواب بده پرونده اش سنگینتر میشد. واسه همین من جواب دادم.نقل قول:
آخه مگه تو وکیل مردمی؟!اینقدر می گی ایشون ایشون ، "ایشون(مریم پاییزی)" خودشون هم می تونن جواب بدن...
ببین کی پست دادم بعد چرندیات بگو.اتفاقا خیلی هم خسته بودم ولی برای اینکه ببینم تو درباره بازی چی میگی On شدم :20:نقل قول:
چیه؟!دیشب دیر اومدی خونه وقت نداشتی بیای جواب بدی نه؟!
اتفاقا اینجوری پست دادم تا تاپیک شلوغ نشه.مثل تو خوبه پست بدم که واسه هر یک کلمه یک نقل قول بدی.نقل قول:
البته حق هم داری اینجوری حرف بزنی و "جواب تک تک پست ها رو با یه نقل قول باز کردن بدی"!
شاید اگه منم جلوی 80000 هزار نفر بودم اینجوری جو گیر می شدم...
قبلا هم گفتم جو گیر شدن تو کار من نیست.اینقد استادیوم رفتم و تماشاگر دیدم که برام از عادی هم عادی تر شده.
آخه کجاش شایستگی برد داشت؟هم گل زدیم هم زدیم به دیرک.شانس اوردین که بیشتر نخوردید.شما که یک حمله درست حسابی که نداشتید.نقل قول:
به نظرم پگاه شایستگی بردش بیشتر بود اما شاید خدا خداست که استقلال ببره چون اگه می باخت کل تهران به هم می ریخت و خدا می دونست چه بلایی سر بازیکنای پگاه می اومد...
چرا به ترش بره.نقل قول:
قفلش کنند تا بقیه هم ببینند که بعضی ها قبل از فینال چجوری کل کل میکردند و الان چطوری :27:
برو جم کن خودتو...حالا تیمت شانسی شانسی اونم توو زمین خودش برنده شد دیگه...اگه تیم های خارجی رو می بردین چی می کردی؟!نقل قول:
تو فوضول مردمی؟!به تو چه ربطی داره که چرت و پرت می گی؟!نقل قول:
د اگه من دارم چرندیات می گم تو که داری ... می گی پسر!نقل قول:
جون خودت اصلا تاپیکو شلوغ نکردی...نقل قول:
----------
توروخدا ببین به خاطر کی دارم کل کل می کنم ، برو جم کن بذار باد بیاد بابا...
دیگه بحث فوتبال تموم شده!این صحبت ها خارج از بحث بازیه...
پول و عشق و حالشو اونا دارن می کنن اونوقت من باید بیام با تو و امثالت بحث های بیهوده و بی سرانجام کنم...که چی بشه!که هیچ ، آخرشم مسخره بازی و اخطار و بن!
فرانسه و خیلی تیم های مهمتر از یورو 2008 حذف شدن هواداراشون اینقدر بحث نکردن اونوقت ما داریم سر پگاه و استقلال بحث می کنیم...حالا پگاه باخت که باخت ، ایشالله فصل بعد...
حالا دیگه هرچی دوست داری بگو چون من دیگه حوصله ی جواب دادن به این حرفای بی سروته رو ندارم و دیگه جوابی هم در رابطه با این بحث نمی دم...به نظر من این بحث دیگه تموم شده س و این تاپیک خیلی وقته که منحرف شده!
حرف آخر : یا ترش یا قفل ، تمام!
تموم شد ديگه چرا كشش ميديد استقلال فقط مونده بود پگاه گيلان و نبره ابروش ميرفت اساسي ولي ديگه بردن اونم به خاطر اينكه پرسپوليس و سپاهان مصلحتي رفتن كنار كه استقلال بيشتر ابروش نره
خندهدار ترین جک 87نقل قول:
پرسپوليس و سپاهان مصلحتي رفتن كنار كه استقلال بيشتر ابروش نره
بسه دیگه تمومش کنید
من نمیدونم چرا این تاپیکو قفلش نمیکنن
منم نمیدونم!!!نقل قول:
من نمیدونم چرا این تاپیکو قفلش نمیکنن
یک ذره جنبه باخت داشته باش.نقل قول:
از حرفهات معلومه که بدجوری داری مسیوزی.کار از آتش نشانی هم گذشته. برو خودتو پرت کن تو دریا شاید یه فرجی بشه:27:
باخت 4-2 و 3-0 كجاش مصلحتي بود؟نقل قول: